Sice to nie je fotka, ale video.
Cez vikend sa konal v Jaklovciach maraton, kratky zostrih z kratkej trate najdete na videu nizsie.
Hadam Vas to nalaka na dalsi rocnik.
Vkt ciel Stratenec a Papajske sedlo.Vlakom do PB a odtial do Papradana,tam tlacenka po zltej,uz si to neviem bez tlacenia predstavit.Ale uz nedavam,smejem sa tomu,ze si vzdy taku super trasu vyberiem Este som zbehol na Velky Javornik,kedze zo Stratenca to je blizko.Na moje prekvapenie vela turistov,zberacov cucoriedok a bikerov.Tipujem,ze isli z Kohutky,bolo tam vela aut.Velmi pekna trasa to je.Ja som pokracoval po cervenej dalej do Papajskeho sedla a odtial po zltej na asfaltku a ked som isiel cez Dohnany rozmyslal som,ci sa zastavim aj na rozhladni.A ze ano ked uz som tu.No ale cesta k nej mi zobrala zvysok sil.Ale nastastie som to este dokrutil do Dca.111km a cca 1700 vyskovych.
Ja som tam bol včera (Kohútka _Kasárne a späť) , plnka riadna.
Na Stratenci sa nedalo ani odfotiť aby ti tam nejaký turista nežral v zábere lepeňák (čo nevedia = 2 chleby zlepené napr. paštétou ). Tak som sa dvoch, čo sa rozložili aj s rajčinkami priamo na krížoch spýtal, že či im nevadí, že budem mať v zábere s nimi aj môj bicykel... Pochopili našťastie... Ale takú fotku ako ty z tade nemám
Ale na druhej strane aj keď bolo dosť turistov, všetci sa pekne rešpektovali, na jedno cinknutue pekne uhlí na kraj, rovnako ako aj cyklisti nevalili hlava - nehlava. Podobne dnes na Pustevnách. Detto vodiči. 👍
RANDAL tiez sa chystam. Plan mam z Četrova po žltej na Papajské a potom po červenej hrebeň.
Z Certova je to strkova slapatelna cesta,ale od Papajskeho po Krkostenu budes tlacit a dalej budes slapat viac do kopca.Podla mapy to je 16km a 750 vyskovych,opacny smer od Javornika 300.Ja som isiel tuto trasu 1x v zivote,ale tak ako ty by som sa uz urcite nevybral.Biker,co isiel tiez vlakom mi poradil ist do Bytce a vyrazit odtial cez Stiavnik.Ale ja uz som mal naplanovanu trasu cez Papradno. Ludo Ja som mal len stastie,ze akurat ked som tam dorazil,tak 2 ebikeri odchadzali.Ked som sa vracal naspat z Velkeho Javornika,tak uz bolo rozlozenych asi 10 turistov a 2 dalsi ebikeri sa fotoli pri krizoch.
Možno by bolo dobré spomenúť jazdné podmienky lebo podľa fotiek si človek môže pomyslieť že to šľapeš celé ako by sa nechumelilo ale realite bude kúsok iná Na Kozom Kmeni som bol predvčerom viem cez čo ste išli Zo západu zjazdné po hrebeni z východ celkom tlačenka v skoro 2m tráve raj pre alergika
Včera poobede na otočku Kráľová Hoľa.
infinitipp myslel som že sa ozveš ohľadom trasy, keďže tam jazdiš často. Po Tabličky celkom pohoda, kopec slušný ale šlapatelny. Aj ďalej to celkom šlo. Kde som začal tlačiť asi vieš su tam spadnute stromy, teda skončil som kúsok pod tym usekom, nebyť kameňa a podšmyknutia kolesa tak tu stojku dam celu. Z Kozieho Kameňa po modrej dole na pešo, občas kde to menej klesalo som sadol na bajk no nie na dlho boli useky kde som mal problem aj na pešo, v lese ďalej celkom fajn až na obchádzanie padnutych stromov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cez vikend sa konal v Jaklovciach maraton, kratky zostrih z kratkej trate najdete na videu nizsie.
Hadam Vas to nalaka na dalsi rocnik.
No presne, ani ja som nevyliezol. Presmykol som a uz som len dotlacil. Uz by bolo treba toho dazdu.
Na Stratenci sa nedalo ani odfotiť aby ti tam nejaký turista nežral v zábere lepeňák (čo nevedia = 2 chleby zlepené napr. paštétou
Ale na druhej strane aj keď bolo dosť turistov, všetci sa pekne rešpektovali, na jedno cinknutue pekne uhlí na kraj, rovnako ako aj cyklisti nevalili hlava - nehlava. Podobne dnes na Pustevnách. Detto vodiči. 👍
https://stezkapustevny.cz/
Z Certova je to strkova slapatelna cesta,ale od Papajskeho po Krkostenu budes tlacit a dalej budes slapat viac do kopca.Podla mapy to je 16km a 750 vyskovych,opacny smer od Javornika 300.Ja som isiel tuto trasu 1x v zivote,ale tak ako ty by som sa uz urcite nevybral.Biker,co isiel tiez vlakom mi poradil ist do Bytce a vyrazit odtial cez Stiavnik.Ale ja uz som mal naplanovanu trasu cez Papradno.
Ludo Ja som mal len stastie,ze akurat ked som tam dorazil,tak 2 ebikeri odchadzali.Ked som sa vracal naspat z Velkeho Javornika,tak uz bolo rozlozenych asi 10 turistov a 2 dalsi ebikeri sa fotoli pri krizoch.
Možno by bolo dobré spomenúť jazdné podmienky lebo podľa fotiek si človek môže pomyslieť že to šľapeš celé ako by sa nechumelilo ale realite bude kúsok iná
Včera poobede na otočku Kráľová Hoľa.
Trip Dist: 67,37 km
Ride Time: 4:11:04
Avg Speed: 16,10 km/h
Max Speed: 45,72 km/h
Altitude Up: 1 304 m
Temperature: +28 st.c