Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Krista pána.. A to čo kostuje taka srandicka? :/
DT Swiss DT 350 Classic Fatbike zadný náboj, 32 dier, 12 x 197 mm. IS6, orech Shimano Micro Spline
284 €
Ďakujem, týmto si zabil moje nádeje a bude mi stačiť sada slx7000
DT Swiss DT 350 Classic Fatbike zadný náboj, 32 dier, 12 x 197 mm. IS6, orech Shimano Micro Spline
284 €
Jasné to ma nenapadlo
Je to otázka zimy/jari takže pohoda a ceny na suncycle mi prídu celkom v pohode.. Salter za 52 evrokorun... Do 150 by to vychadzala na 1x11 od slx bez novych kluk:) ... Kluky som nechcel meniť ale neviem ci sa trafim to retazovej linky, keby som na aktualne nahodil nw prevodnik :/
Teraz mam v pláne brzdy od slx a potom 1x11 al. 12..no je to riadna pálka.. Uvazoval som nad novym bajkom
ibix
Čiže podľa teba by bolo možné nahodiť nw prevodník aj na povodne kľuky aby to fungovalo? bcd96 kellys kluky
Mne to tiež môžeš vysvetlovat
A k tej kazete Sunrace.. Je drahsia ako ta origos shimano na suncycle, tak asi nieje co riesit
pokiaľ nemeníš rám iba sadu z 1x11 na 1x12 tak reťazová linka zostáva rovnaká. kľuky teda môžu zostať. Prevodník Garbaruk ti zabezpečí, aby reťaz naozaj nepadala.
ak chceš poradiť, napíš mi SS