Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Veci treba robit poriadne = srat na volu plebsu (aj ked on neho treba tie prachy povytahovat). Ja som za tuhsi ram - mimochodom ten sa mne osobne aj viacej paci. Uz sporim komponenty na noveho wolfera - moja 135 cm dcera si ho vypytala - v cervenej verzii . Syn (145 cm) musi predat svojho RaceMax20 a ide do 2x28 tiez. U nas nic ine ako 2x28 v pivnici stat nebude . Evolucia. Aj ked preco zastavovat pri 28" ......
Dusan ak budes moct tak oroduj u Yedoo za tappered trubku na krk vidle na Wolferovi 28. Zadne brzdove navarky na Vecka a dolny uchyt na zadnu osu su tiez na zvazenie. Ale Yedoo vie dodat aj nenafarbeny ram - cize karboska to lahko odfikne pred eloxaciou.
... U nas nic ine ako 2x28 v pivnici stat nebude . Evolucia.
No teraz mam na test Kostku Racer G5 - 28 x 24 a zda sa mi to celkom zivotaschopny format kolobezky...
Yedoo pravdepodobne doda aj surovy ram... ale az ked ho zacnu oficialne vyrabat...
este k teme Wolfer 28" x 28" dasli model z netu (neviem ci som ho sem uz aj nedaval...
a Kostka Racer G5 je fakt dobra ziletka. sice trocha vyssia hmotnost aj cena, ale v detailoch velmi dotiahnuta takmer do dokonalosti. Kostkovci si robia aj stredy kolies, vypletaju vlastne kolesa, vsetky napisy pekne vypalovane z kovovych platniciek, trubky reze a zvara laser... Pre toho kto ma rad ocel na rame a potrpi si na uhladene a pekne detaily je to dobra volba...
Zdravím všetkých. Dlhé roky som používal cyklocomputery a odmietal aplikácie. Vlastne som bol nútený ich odmietať, lebo môj starý telefón bol na toto nepoužiteľný. Vždy som si na základe skúsenosti iných myslel, že občas zvyknú blbnúť a namerať nereálne hodnoty, napr. maximálnu rýchlosť. A preto som si myslel, že cyklocomputery sú spoľahlivejšie a presnejšie. Teraz som sa dostal k lepšiemu a novšiemu telefónu a rozhodol som sa ich vyskúšať. Aké však bolo moje sklamanie, keď som zistil, že mi namerali inú prejdenú vzdialenosť ako cyklocomputer. Prvýkrát to bolo preto, lebo podľa mapky som zistil, že aplikácia mi ,neviem prečo, nezaznamenala určitý úsek. Ale ďalšie výjazdy už zaznamenala dobre podľa mapky. A moja otázka znie: môže byť aplikácia nepresná? Čomu mám viac veriť, údajom z aplikácie alebo cyklocomputera? Podotýkam, že do cyklocomputera som nahadzoval obvod kolesa podľa tabuľky, t.j. na bicykli 2114 mm (26x2.00) a na kolobežke 2026 mm (26x1,5). Ďakujem za odpovede.
Apka zaznamena udaje cez GPS. A ak to funguje ako pri jednoúčelových GPS geretoch (napr. Garmin), tak ak sa zastavíš, tak nepresnosťou merania sa pohybuješ vlastne stale. Pri statí možeš nalietať par desiatok metrov a aj stovky metrov pri dlhšej pauze. Čo maš aku apku? Doporučujem napr. Mapy CZ, je to super a zdarma. Vyšší level sú nejake hodiny s GPS a s prepojením do mobilu.
Skúšam endomondo a gps spotrs tracker. Zatiaľ sa mi zdá byť lepší gps sports tracker. Naopak, z endomondo som sklamaný. Vyskúšam ešte tie mapy.cz. Čítal som na ne viac pozitívnych skúseností.
Ja pouzivam Caynax Sport a Locus map. Spustam ich naraz sucasne mam aj cyclocomputer. Rozdielymedzi apkami su aj 3km pri 30ich km. Vacsinou sa cyclocomputer zhoduje s Caynaxom s rozdielom asi 300m+-.
Predpokladam, ze appky su nepresne koli algoritmom. Inak si to neviem vysvetlit, kedze idu na jednom mobile sucasne.
Tak mame v rodine prirastok - kolobežku Crussis Active 4.1. Synsistazoval, ze ta jeho je uz mala, tak sme mu dnes kupili tuto. Vyberal si medzi crussiskou a yedoo a hoci yedoo je lahsia a tuhsia, vraj sa mu na crussiske lepsie ide. Dufam, ze odo dnes nebudem ja brzdou.
Tak nech slúži k spokojnosti...
Môj synátor zasa ťahá jeho Kickbike Cruise Max všade so sebou, lebo "...to je najlepšia kolobežka na svete..." a ja začínam ľutovať, že som nekúpil nejakú malú skladačku 16/16 lebo stále riešiť "logistiku" kto čo berie a čo musíme nechať doma začína byť otrava 😁
Rozmýšľam nad nejakým nosičom na strechu. Poradí mi niekto nejaký vhodný na kolobežku?
Znacku Ti nepoviem, ale koli vyske stupatka nad vozovkou musi byt lista na ktorej su kolesa uplne rovna. Ziadne designerske ,,vlnky". Treba pozriet na internete. Nejake obrazky tam boli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No teraz mam na test Kostku Racer G5 - 28 x 24 a zda sa mi to celkom zivotaschopny format kolobezky...
Yedoo pravdepodobne doda aj surovy ram... ale az ked ho zacnu oficialne vyrabat...
Čo na ňu hovoríš ty ako odborník na žiletky 😁???
a Kostka Racer G5 je fakt dobra ziletka. sice trocha vyssia hmotnost aj cena, ale v detailoch velmi dotiahnuta takmer do dokonalosti. Kostkovci si robia aj stredy kolies, vypletaju vlastne kolesa, vsetky napisy pekne vypalovane z kovovych platniciek, trubky reze a zvara laser... Pre toho kto ma rad ocel na rame a potrpi si na uhladene a pekne detaily je to dobra volba...
Radšej ručnou pílkou a pomaly, aby si vysokou teplotou nezmenil vlastnosti rámu. Mohol by na tom mieste neskôr prasknúť.
Predpokladam, ze appky su nepresne koli algoritmom. Inak si to neviem vysvetlit, kedze idu na jednom mobile sucasne.
Môj synátor zasa ťahá jeho Kickbike Cruise Max všade so sebou, lebo "...to je najlepšia kolobežka na svete..." a ja začínam ľutovať, že som nekúpil nejakú malú skladačku 16/16 lebo stále riešiť "logistiku" kto čo berie a čo musíme nechať doma začína byť otrava 😁
Rozmýšľam nad nejakým nosičom na strechu. Poradí mi niekto nejaký vhodný na kolobežku?
To som videla aj ja a bude to asi ideál bezpečnosti....