Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
moc som dozadu nepozeral ale tak co mala hovorila tak sa jej paci, a dokonca jazdila bez ruk ze vraj lebo ze sa jej nechcelo drzat
FEDERER mi hovor sme ju museli cakat aby sa koncecne rozhodla co na seba, horsie ako mama
astro ani nehovor natacame celu cestu a doma pozeram a sd carta tam nebola
johnnySVK no este asi cca 4 roky
Wladix no tempo zvladne akekolvek pokial je zapojena a taham ju tak splape len tak naoko ale najradsej brzdi a strasne sa na tom smeje
dufam ze som na nikoho nezabudol.
zase ma z*ebe KIDAK ze citujem ako minule uz ani neviem v ktorej to teme bolo.
edit
nasiel som to : post1078601.html#p1078601
Dalsi dokaz toho, ze zeny to maju v genetike
johnnySVK to sa ešte nacakas, zatial oddy***** kým mozes a mala spinka, neskôr sa už nezastavia:-) nás maly začal bicyklovat bez pomocných od minuleho septembra cize na 3 roky. Včera sme prešli na 16" bike, takze uz to pôjde rýchlejšie. Ale pri každom dieťati je to individuálne kedy co začne robiť
Ale je to dobré už v tom, že teraz v sobotu čo bola sme prvý krát zobrali futbalku a išli si zakopať a ponahanat sa na futbalové ihrisko bez maminky a bavilo ho to, samozrejme kopanie do lopty dlho nie ale keď sme sa potom hrali na transformerov a váľali sa po tráve akoze bojovali. Ale asi sme už veľmi OT
presne toto riešim pre malú, dikes za tip!
A co sa tyka toho, ze objednavat , alebo nie .. daju sa tam obcas zohnat veci, ktore inak idu zohnat tazko alebo vobec /z mojho pohladu/ a aj ked sa obcas stane, ze clovek musi riesit nejaky problem, este stale som vysoko v pluse
pohodicke treba sharnut ked to je dobre.
keby to bolo na hovno tak vam tiez poviem
Keďže z môjho pohľadu sa tak stalo vždy, sú mi prd platné informácie od iných, že im sa to nestáva.
pohodicke treba sharnut ked to je dobre.
keby to bolo na hovno tak vam tiez poviem
Doplnujuca info - pytal som sa a vie to zohnat aj MTBiker shop, len to trva asi 10-14 dni. Takze ak mate cas, chcete si to kupit a zaroven podporit MTBiker aktivity, tak sa to da aj takto. Cena by mala byt podobne - rozdiel max par eur, ale kedze to bolo vsetko postavene na hypotetickej otazke a neobjednaval som to, tak nemam uplne presne info.