S Lazovnou suhlasim, ale len ciastocne. Moja nova skusenost a no 1. patri probiku, klobuk dolu, a aj dakujem za opravu 13.8. Odislo mi radenie sram, chlapi mi ho tam na pockanie urobili,do Janycku tam kde som kupil bike som ani nesiel radsej v Lazovnej mi povedal ze to chce nove,, do treku som tiez radsej ani nesiel, ale chlapi v probiku bez vsetkeho to zobrali a na pockanie co bolo cca 2hodinky to zmakli ako z partesu, dakujem.
tak bikepro nikdy viac,absolutne arogatny ako to ze si vobec dovolujem kupovat bike cez e shop,ludia su vsetci uplne hlupy,garancka ma bude stat 15 evri,tak som to prekusol ze fajn,,po polhodine pridem po bike,dam mu 15 evri a kukam ze kde mam peciatku v servisnej knizke,ze mi ju nemoze dat,ze iba predajca,,hajzlik.
to neviem,kupoval som cez iny e shop,co ho to ma zaujimat,chcel som od neho garancku,ktoru mi povedal ze zrobi za 15 evri a nakoniec ziadna peciatka,nic
tie informacie su trosku starsie tak by som Vas poprosil o odporucanie. Mam starsiu meridku s hydro. kotuc. brzdami a predna sa uz tak nezakusne. Je asi zavzdusnena. Kde by mi to urobili kvalitne [i ked tam dufam nemaju co pokazit] a za najlepsiu cenu ? Nevadi mi nechat tam bicykel len to potrebujem mat do dakeho 24.7 hotove [ale zas nechcem byt bez biku 2 tyzdne ak nemusim ]
Caute.. Tiez by som potreboval zistit nejaké aktualne info ohladne servisu v BB.. tym myslím kvalitu a rýchlosť roboty, prístup k zákazníkovi a tiez cenu.. vďaka..
Dal som si nastavit prehadzovanie v COOLBIKE, Námestie Štefana Moysesa 5, Banská Bystrica (coolbike.sk). Po prvom nastaveni to bolo horsie, ako ked som tam doviezol bike. Chlapec to robil na poslednu chvilu a uplne zle, tak som to reklamoval. Velmi neisto mi pri odovzdavani biku po reklamacii povedal, ze robil, co mohol. Vsetko zle, vyhodenych 17 Eur za retaz a 20 Eur za servis. Asi toho vela nevie.
Nie ze by som si zastaval Coolbike, alebo akykolvek iny servis - zasadne si servisujem bike sam, ale chyba informacia o aky bike slo, kedze v profile nic nemas. Niektore komponenty su naozaj take zle, ze ich nastavenie je boj a funkcnost zarucena len na 5 minut
Trochu to tu oživím. Máte niekto skúsenosti s Coolbike BB a servisom kolies Mavic? Alebo kde ich dať zoservisovať? Vyzerá to, že bude niečo poškodené v zadnom kolese - náboj/ orech. Klasika - pukanie v strmom kopci alebo pri brzdení na crossride fts-x.
zdravim, ozivim trosku temu, mam v plane objednat z coolbiku a niektore starsie komentare su celkom zastrasujuce
mate niekto aktualne skusenosti? nerad by som kupil bike za 2500 a potom sa dotahoval so somarinami (bohuzial ten co chcem maju iba oni)
Vidím len jeden starší negatívny komentár.
Mám jeden bike aj od nich, raz dávno som tam dával robiť aj servis, nemám čo vytknúť. Keďže sa tam medzitým prestriedali ľudia tak je moja dávnejšia skúsenosť irelevantna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ani cez ich vlastný e-shop?
Zaver :
VRELE NEDOPORUCUJEM tento servis.
Na tej retazi je co zle?
mate niekto aktualne skusenosti? nerad by som kupil bike za 2500 a potom sa dotahoval so somarinami (bohuzial ten co chcem maju iba oni)
a minule menili stred len za cenu materialu
Mám jeden bike aj od nich, raz dávno som tam dával robiť aj servis, nemám čo vytknúť. Keďže sa tam medzitým prestriedali ľudia tak je moja dávnejšia skúsenosť irelevantna.
Kupil som si nový a chcem vedieť, kam sa v prípade potreby obrátiť.
Vdaka