ja som neutocil ak to tak vyznelo a pytal som sa aky je v tom problem. ano pisal som o roznych kombinaciach Sunrace, Sram a Shimano. ja viem ze funguju ale proste ja to tak nerobim, ale dat Shimano paky a z inej rady Shimano strmen je normalne a robi to tak vela bikerov lebo je na to dovod a nie ten ze by isli usetrit nejake eura. ako som pisal Shimano XT paka z rady M8000 mala po uvedeni na trh technicke problemy s fungovanim, preto som to urobil takto. na tom nic nie je, nemixujem M200 paku so Saint prasatom a pod. chapem tvoju pointu no riesil som to z funkcneho hladiska nie preto aby som usetril, lebo to stalo v podstate viac ako by som kupil sadu brzd M8000
Inštalácia 180mm Shimano kotúčov prebehla na jednotku.
V prvom rade musím pochváliť ich výborne balenie v krabičke nie v sáčkoch kde je kotúč aspoň čiastočne chránený.
A tak po vybalení sú naprosto rovné.
Ich centrovanie oproti trápeniu s Hope kotúčmi bola záležitosť doslova okamihu.
Výborne poslúžil aj centrovaci pliešok.
BBB adaptéry sadli bez problémov výborné poslúžili aj skrutkys nízkou hlavičkou.
Do zadu som pre istotu ešte vymenila platničky Hope za platničky Shimano.
A malý torx 10 kľúčik veľmi dobre poslúži pri odvzdušňovani bŕzd respektíve otváraní nádržky na páčke.
Zatiaľ spokojnosť.
Uvidíme ako bude nový setup brzdiť.
Ja mam kamosa,ktory tiez v podstate iba sklada bike.Nie len jeden.Proste 3x za rok ide jazdit.Inak len tuní a vylepsuje,ladí farby atd.Proste niekoho to bavi.Je to hobby.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Po včerajšej skúšobnom výjazde ide všetko ako má
Brzdy Hope po Shimano upgrade kotúčov a platničiek, sú vibrácie a hluk minulosťou
A navyše od kotúčov Hope boli krásne rovné
Čiže centrovanie trvalo okamih a ku tomu mi pomohla aj nová pomôcka centrovaci pliešok
Hope kotúče už nikdy ani keby boli zadarmo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked vidim Liteville az ma srdce zaboli. Raz som ho chcel kupit ,bol som ho aj vyskusat . Po***** bike
No ja na tom bicykli vidim sram a shimano vedľa seba
ja proti tomu nič nemám, bicykel sa mi páči, len sa čudujem výberu značky bŕzd v kontexte:
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/co-vam-priniesla-postarka-t15429-50100.html#p1509894
a ešte nejakého príspevoku v téme o sram eagle GX od Hack3r
To nie je náhodou Canyon Offspring 24?
V prvom rade musím pochváliť ich výborne balenie v krabičke nie v sáčkoch kde je kotúč aspoň čiastočne chránený.
A tak po vybalení sú naprosto rovné.
Ich centrovanie oproti trápeniu s Hope kotúčmi bola záležitosť doslova okamihu.
Výborne poslúžil aj centrovaci pliešok.
BBB adaptéry sadli bez problémov výborné poslúžili aj skrutkys nízkou hlavičkou.
Do zadu som pre istotu ešte vymenila platničky Hope za platničky Shimano.
A malý torx 10 kľúčik veľmi dobre poslúži pri odvzdušňovani bŕzd respektíve otváraní nádržky na páčke.
Zatiaľ spokojnosť.
Uvidíme ako bude nový setup brzdiť.
Ten bike nemá pevnú os?
Samozrejme že nie, klasika - rýchloupínaky. ?
A vy centrovať kotúče bola záležitosť okamihu.
Brzdy Hope po Shimano upgrade kotúčov a platničiek, sú vibrácie a hluk minulosťou
A navyše od kotúčov Hope boli krásne rovné
Čiže centrovanie trvalo okamih a ku tomu mi pomohla aj nová pomôcka centrovaci pliešok
Hope kotúče už nikdy ani keby boli zadarmo...