Keby si mala dĺžku 80cm ako ja by si videla v čom všeličom dokážu takéto dlhé vlasy robiť problémy a nielen to.
A keď ich máš pri tejto dĺžke aj poriadne husté tak je to už aj celkom citeľna váha a objem.
Dnes technicky aj fyzicky veľmi náročný výjazd. Urobili sme 47,90 km a prevýšenie 1805 m. Vyšlapali sme do nadmorskej výšky 2416 m.n.m. k Rifugio Averau, okolo Cinque Torri. To najkrajšie a najťažšie čo som doteraz na biku šla ???. Môj manžel je šialený ?? zišiel a vyšlapal na biku všetko, čo vyzeralo ako horolezecké úseky ??? boli miesta, cez ktoré som musela bike preniesť, pre mňa naozaj ťažké miestami, ale zážitok úžasný! K horskému bicyklovaniu ma priviedol manžel, predtým som behala horský kross, ale už by som nemenila ❤️ Ďakujem mu za veľa, aj za krásne zážitky a trpezlivosť pri mojich zjazdoch ? Ľúbim ho ako koňa ❤️
super pojazd, ta už som ťa niekde zočil, a Edka tiež
Strihať nikdy... chcem ich mať až po zem
Musím to nejako vymyslieť ono by bolo fajn keby mi v Hrádku pri výbere prilby niekto pomôže čo a ako skombinovať dlhé vlasy a ku nim tú správnu prilbu.
Lenže chalani čo sú tam mi asi sotva budú v takejto veci vedieť správne poradiť keďže oni taký problém riešiť nemusia.
V Hrádku pracuje kamoška ktorá má dredy a nemá problém nosiť integrálu, určite ti poradí
Akože neviem ako je aktuálna tá "profilová fotka" ale na nej to na 80 cm vlasy nevyzerá, každopádne, priateľka má dlhé vlasy nejako pod polovicu chrbátu a ešte som ju nepočul sťažovať sa na prilbu a vlasy. Aj keď asi závisí aj od typu pribly, oná má len takú voľakú klasickú cyklo prilbu
Tak ti poviem dievča zlaté vlasaté - nenos, ale keď budeš padať, snaž sa nie na hlavu. Lebo keď náhodou trafíš hlavu predstav si čo to v nej urobí podľa toho čo to urobilo s mojím lakťom - https://www.mtbiker.sk/forum/post486841.html#p486841
Mozog sa dosť blbo skrutkuje....
Tak ti poviem dievča zlaté vlasaté - nenos, ale keď budeš padať, snaž sa nie na hlavu. Lebo keď náhodou trafíš hlavu predstav si čo to v nej urobí podľa toho čo to urobilo s mojím lakťom - https://www.mtbiker.sk/forum/post486841.html#p486841
Ja mám niečo podobné od vlaňajšieho roka v nohe. No bez prilby ani nevysadnem na bike - už si to jedna odniesla po prelete cez rajdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A keď ich máš pri tejto dĺžke aj poriadne husté tak je to už aj celkom citeľna váha a objem.
super pojazd, ta už som ťa niekde zočil, a Edka tiež
Musím to nejako vymyslieť ono by bolo fajn keby mi v Hrádku pri výbere prilby niekto pomôže čo a ako skombinovať dlhé vlasy a ku nim tú správnu prilbu.
Lenže chalani čo sú tam mi asi sotva budú v takejto veci vedieť správne poradiť keďže oni taký problém riešiť nemusia.
V Hrádku pracuje kamoška ktorá má dredy a nemá problém nosiť integrálu, určite ti poradí
Nemám dôvod ju aktualizovať.
Ja mám niečo podobné od vlaňajšieho roka v nohe. No bez prilby ani nevysadnem na bike - už si to jedna odniesla po prelete cez rajdy.
jeeej ja mam podobné, len na mne šetrili, dostal som len jednu skrutku a droty až do zapastia, písal sa rok 2009