Nestvite ma, jazdim dlhe, pretoze tam obvykle nie je tak dusno ako na kratkych. Ale neee, oni sa tam vsetci natlacia a este ich Jezus v tom aj podporuje...
Na druhej strane myslim, ze bude viac ludi na dlhej ako na kratkej, takze je aspon mensia sanca pre mna skoncit posledny
Podporujem, lebo kratka sa neoplati, je dost nezazivna. A neboj, na oboch tratiach bude tolko ludi, ze budes nadavat, ze sa Ti motaju pod kolesa. Hlavne na uzkych chodnickoch to je na Sele pri tom mnozstve ludi "zabava".
no tak na poslednu chvilu sme sa zaregistrovali, zaplatili, kua tiez sme si mohli pozriet ze na dlhu sa da prihlasit len do zajtra s tym ze to musia mat zajtra na ucte... tomu sa hovori o p.. chlp
V piatok odchadzam na pretek z Banskej Bystrice smerom na Žilinu, Bytču, Makov atď... Mam volne miesto v aute. Ubytovanie mam v Oseku nad Bečvou /to je cca 4 km od štartu/. http://www.ubytovnaupalenice.cz Zarezervovanu mam dvojpostelovu izbu takze nieje problem ani s ubytovanim. Cena ubytovania je cca 250 CZK. Vraciam sa v sobotu po preteku tou istou trasou. Ak niekto ma zaujem tak SS alebo icq...
uff. no neviem... budem to musiet prehodnotit. predsa je to 2x dlhsia trasa, a este odviezt babu ktora mi to potom na preteku aj natrie nieje moc takticky spravna vec. ale zase nemusime v ziovote robit len spravne veci nie? na druhu stranu neviem ci by pristala na spolocne ubytovanie na jednej izbe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiez som sa (netusim nasledky) hodil na dlhu
Na druhej strane myslim, ze bude viac ludi na dlhej ako na kratkej, takze je aspon mensia sanca pre mna skoncit posledny
Aktualne prihlaseni:
kratka cez 700
dlha cez 830
prezijes ale 2y vyslap na hrad bude stat za to
v kazdom pripade to bude dlhych 92km s kopou zabavy
ale co by ne vcera 50 dnesta kus viac dam a sobotu nedelu po stovke s kamosmi
pozrime sa kto sem prispel
makkys, pod si pekne vytrpiet 92km - aj Mirka ide
makkys, pod si pekne vytrpiet 92km - aj Mirka ide
to je sice fajn ze ide aj Mirka,ale ja si radsej zajazdim s Matou
sorry uz sa to nestane
k teme: naozaj dlha trasa svedci o tom, ze je dobra, kedze sa tam hlasi viac ludi ako na kratku (snad o rok!)
Anička
MirecBB a neoplati sa ti zmenit trasu z BB cez BA?