Musim sa priznat ze posledny rok som nasiel zalubu v netradicnych typoch. Ale dan za to je kruta- skoro vsetko su to short run stavebnice. A aj to potom v mojom podani tak vyzera. Niektore drobnejsie diely musim nahradit/vyrobit, kopec tmelu atd. Zvycajne potom u mna utrpi cistota stavby. Ale pozerat sa na to da
P.S.: Momentalne mam na ceste jeden krasny taliansky stroj, len uvidim ci si na neho z fleku trufnem alebo necham radsej odlezat kym naberiem odvahu.
U mna je to podobne, bajk len vikendy, aj to rano aby som potom mohol co to polepit. Cez tyzden, ked robievam na smeny nema vyznam nieco robit na modeloch, lebo cas utecie strasne rychlo, hlavne, ked mam poobednu- tu nenavidim.
Ono je to mierka 1:72, takže to zatiaľ nie je problém.
Tempo áno, ale aj kvalita tak potom vyzerá. Nejak som mal poslednou dobou viac času, tak to potom ide od ruky.
A hlavne je momentálne chuť, takže to musím využiť aby nejaké krabice zmizli zo skrine. Bliží sa Plastiková Zima, tak treba urobiť miesto na nové veci
Cavte chalani, necakal by som ze tu najdem takuto temu po X rokoch sa chcem vratit k modelarstvu. Ako chalan som ich rad lepil, ale nikdy som ich nedotiahol do finale, myslim nafarbil. Mohli by ste mi poradit ake farby pouzit na stetcovanie? pozeral som na akrylove Revell, lebo v mojom okoli su najdostupnejsie. Lak treba kupit v spreji alebo kludne aj od revellu a nanasat stetcom? zadovazil som si olejove farby na patinu (hneda, cierna, biela) myslim ze na zaciatok staci. Este jedna otazka ohladne washu. Staci si nariedit obycajnu akrylovu farbu alebo musim kupit original faru na wash? Dakujem velmi pekne za odpoved
Takze, pekne po poradecku. Ja osobne pouzivam aqua revell, ale nedavno som kupil na skusku tiez akrylku od ammo of mig- je aj na stetcovanie a bol som spokojny. Staci rozhrkat a nakvapkat do misticky od liekov. Ono tie revell su huste a musim ich riedit a nie vzdy sa podari na rovnako nariedit, hlavne ak treba viac vrstiev. Este davam zakladovku- primer od ak- interactive prip, ammo of mig. Lak na povrch nedavam vobec, nakolko robim vojensku techniku. Wash pozivam silne nariedenu farbu, pripadne si nastruham suchy pastel do kelimka od smotany do kavy, pridam trocha vody a saponat potom rozmiesat.
Ahoj, mas aj nejaky overeny obchod? nieco aj u vas v leviciach alebo v okoli? pracujem tu pobliz. U nas v TO som nasiel jedine tie revell. Ty tiez stetcujes alebo mas airbrush? toho sa bojim aby som to nariedil dobre a hlavny aby neboli vidiet tahy stetcom. Cim zotieras ten wash? staci aj cista voda alebo treba nejaky spiritus?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S.: Momentalne mam na ceste jeden krasny taliansky stroj, len uvidim ci si na neho z fleku trufnem alebo necham radsej odlezat kym naberiem odvahu.
Lebo ja mám voľného času málo a keď chcem jazdiť, tak takmer všetky ostatné aktivity idú do preč
krížnik Nachi
Žlté more
1936
1:72 RS Models
ale samozrejme
krasa, radost pozerat...
Tempo áno, ale aj kvalita tak potom vyzerá. Nejak som mal poslednou dobou viac času, tak to potom ide od ruky.
A hlavne je momentálne chuť, takže to musím využiť aby nejaké krabice zmizli zo skrine. Bliží sa Plastiková Zima, tak treba urobiť miesto na nové veci
https://www.alza.sk/hracky/lego-technic-42100-bagr-liebherr-r-9800-d5662002.htm
https://youtu.be/FwY_dPjkz7c
https://www.alza.sk/hracky/lego-technic-42100-bagr-liebherr-r-9800-d5662002.htm
Rozmyslam,ako si ospravedlnit investiciu do tohoto,ked nemam decka