Presiel niekto s bikom z Maleho Krivana na Suchy? Je mi jasne aky je to teren, ide len o to ci tam nie su nejake uzke miesta kadial by bike nepresiel alebo lezecke vlozky
rozmyslam ze aky zmysel ma ist az na Suchy, odtial je to strme na vsetky strany, najrozumnejsie je ho traverzovat, vlavo zltou alebo modrou do Kurskej doliny.
modra do Krasnan je komplet zjazdne, akurat ked sa chodnik dole napoji na zvaznicu tak tam je uz len kryto od potoka a nie zvaznica. Ta zelena je fajna, tak divicina(tento rok som ju este nestihol)
Nesli ste niekto v poslednej dobe: Velka luka, veterne, hnilicky,uplaz, medvedi trail vrch/spodok? Ci je to prejazdne? Alebo nejaka rozumna alternativa co by sa oplatila z V.luky cez Veterne a dalej na ZA stranu.
Je tam zopar stromov po Majbikovu ale vacsinou sa daju obist, dalej neviem ale je dost pravdepodobne, ze tam nieco popadalo. Mozes to potiahnut este na Skalku ak chces ist po hrebeni.
po majbicku ako pise palo ,od majbikovej ta tlacenka nahor bude fest zarastena ,pytal som sa turistov co sme v sedle stretli ,ak tak by som to obisiel zvaznicami na martinskej strane a vysiel v sedle p.uplazom ak chces dalej na skalky ,ak tak z majbikovej "mojim" trailom ,ak chces nenarocny zjazd ,ak nic nove nepadlo ,bol precisteny....
tu som si včera cestou nadol pekne zadriftoval...že tam je rampa som ani len netušil a ešte tak krásne splývala s tým asfaltom... https://goo.gl/maps/gWF6KXYXqbtD4anVA
dnes tak klasika na veceru na CHPS, tak dam nejake to info:
zaciatok Jedloviny ma uz najazd pre LKT-cka, prebieha na prvych cca 50-100m tazba potom uz OKa,
z Brestova smerom do doliny kur su cik-caky a chodnik ako taky komplet zniceny robia od spodu novu zvaznicu, uz su takmer v sedle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale v stredu bola zelená z Bublenu na Bránicu, moc pekná, dám report, keď spracujem foto
ale v stredu bola zelená z Bublenu na Bránicu, moc pekná, dám report, keď spracujem foto
Zlta po sedlo po suchym tak 70% v sedle, zlta smer chata pod suchym iba turistika
https://goo.gl/maps/gWF6KXYXqbtD4anVA
https://goo.gl/maps/1VeRZ4yqnbfjgwmM7
zatiaľ asi môj najdlhší šmyk, tiež taká dozelena natretá rampa...
zaciatok Jedloviny ma uz najazd pre LKT-cka, prebieha na prvych cca 50-100m tazba potom uz OKa,
z Brestova smerom do doliny kur su cik-caky a chodnik ako taky komplet zniceny robia od spodu novu zvaznicu, uz su takmer v sedle