Adam je asi najväčší exot v pro pelotóne , minimálne čo sa týka osadenia biku a nastavenia posedu ... ale jemu to vyhovuje , a všeobecná fráza typu “ maly ram “ je v mnohých prípadoch take populistické
Ramon1 netušil som, že píšem do "Galérie cesťákov WT tímov". Je to "Galéria našich cesťákov".
A už v galérii ako takej nejde o funkčnosť, ani o to, či to niekomu vyhovuje, ale iba o to, ako to vyzerá. O dizajn a výzor. Nič viac.
Takže podobné populistické reči v tvojom prípade o Adamovi nie sú na mieste
Tebe príde v pohode xy podložiek pod predstavcom napriek sedlovke do neba? Mne nie. Značí to iba jedno - nevhodnú geometriu na výšku/postavu.
Michalienko , na Adamovom príklade som sa ti apelujúc na tvoju inteligenciu snažil naznačiť , že nastavenie posedu , množstvo a výška “ podložiek” pod kadečím na biku je absolútne individuálna záležitosť ... či si myslis , že taký Hansen to tak ma “ zo sponzorských dôvodov “ ? ... nie proste mu to tak vyhovuje . Tvoj názor o nevhodnosti veľkosti rámu , je tvojim názorom , no snažil som sa tebe aj ostatným “svojou troškou “priblížiť aj iný pohľad na vec . Apropo , ja mám cyklokrosku , vo veľkosti rámu 49, jedno Pinarello 51,5 a druhé 54 . Tri MTBéčka vo veľkosti L , čo je podľa mnohých na výšku 178 priveľa ... a všade mám podloziek plnú <> . Vieš prečo ?
A nevyjadroval si sa v zmysle , či sa ti predmetný bike páči , či nie ... ale pýtal si sa či nie je maly . Podľa mna nie je ...
Neapeluj, prosím, na moju inteligenciu Toto je Galéria našich cesťákov, nie Galéria našich vyhovujúcih cesťákov.
A ťahať sem Adamov bicykel? Ale nooo. Je pochopiteľné, že každý si prispôsobí bicykel na seba. No tu ide iba o výzor/estetiku.
Samozrejme, že môj názor je mojím názorom. Však som ho písal ja (logika jak hovado ).
Ok, podľa teba malý nie je. Ja si stojím za tým, že táto geomeria nie je vhodná na jazdca, ktorý na ňom jazdí. To je všetko.
Dva názory, dva opačné. A pritom nijak dôležité
pre rekreacnych a amaterskych cyklistov je vo vseobecnosti problem kupit ram s vyhovujucou geo a aby sa aj lubil konkretnemu uzivatelovi.
mnoho ludi sa tak neohne a neciti sa dobre v aero pozicii a potom davaju moc podloziek. pri hlinikovom krku je to OK, aj ked to vyzera na grc. ale pri karbonovom krku vidlice to uz OK nieje, lebo tam su nejake predpisane maximalne vysky predtavca od vrchneho loziska, inak hrozi destrukcia krku vidlice.
keby kupil o cislo vacsi ram, mal by vyssiu hlavovu, nemusel by mat tolko podloziek, ale zase by ho mal dlhy a mal by kratucky predstavec a to by sa tiez nelubilo.
podla mna tiez nevyhovujuca geo.
Kde je napisane kolko podloziek pod predstavec jenok a kolko uz nie? A preco by mali byt podlozky zle? Lebo sa to niekomu nepaci? To musi byt automaticky predstavec rovno na hlavku? Same koniny. Ja som tiez nepomerny, mam dlhsie nohy ako by som mal mat v pomere ku kratkemu trupu preto mam vzdy vyssie sedlovku. Ak by som mal vacsi ram tak som tak natiahnuty ze po par kilometroch ***** ten bajk do krikov. Takze ked neviete o jazdcovi nic tak nehodnotte velkost ramu.
Na čo mám vedieť niečo o jazdcovi?! Väčšiu kravinu som dávno nečítal. Ide o výzor bicykla, o nič iné.
Podložky pod predstavcom sú fajn, ale nie toľko, koľko ich je tu. Má to značný vplyv na krk vidlice, na hlavovú trubku, ovládateľnosť a aj bezpečnosť jazdca.
Ale to je tak, keď sa rám kupuje, lebo sa páči a je za fajn cenu. Geometria je na poslednom mieste a dolaďuje sa až po kúpe predstavcom a podložkami.
Pomoooc mocne maly ram , podľa odborníkov fórumistov ... veľmi nebezpečný ram pre toho konkrétneho jazdca . Už som ho kontaktoval a udal smerovanie na naše fórum , kde mu istotne poradia .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pecka bike bez vyhrad
Presne. Nieje to pre každého, ale mne to stačí.
tým by som sa nechválil, bol to môj najslabší výkon tento rok...
https://bikerumor.com/2017/01/16/tdu-2017-tech-adam-hansens-ridley-helium-slx/
A už v galérii ako takej nejde o funkčnosť, ani o to, či to niekomu vyhovuje, ale iba o to, ako to vyzerá. O dizajn a výzor. Nič viac.
Takže podobné populistické reči v tvojom prípade o Adamovi nie sú na mieste
Tebe príde v pohode xy podložiek pod predstavcom napriek sedlovke do neba? Mne nie. Značí to iba jedno - nevhodnú geometriu na výšku/postavu.
A nevyjadroval si sa v zmysle , či sa ti predmetný bike páči , či nie ... ale pýtal si sa či nie je maly . Podľa mna nie je ...
A ťahať sem Adamov bicykel? Ale nooo. Je pochopiteľné, že každý si prispôsobí bicykel na seba. No tu ide iba o výzor/estetiku.
Samozrejme, že môj názor je mojím názorom. Však som ho písal ja (logika jak hovado
Ok, podľa teba malý nie je. Ja si stojím za tým, že táto geomeria nie je vhodná na jazdca, ktorý na ňom jazdí. To je všetko.
Dva názory, dva opačné. A pritom nijak dôležité
mnoho ludi sa tak neohne a neciti sa dobre v aero pozicii a potom davaju moc podloziek. pri hlinikovom krku je to OK, aj ked to vyzera na grc. ale pri karbonovom krku vidlice to uz OK nieje, lebo tam su nejake predpisane maximalne vysky predtavca od vrchneho loziska, inak hrozi destrukcia krku vidlice.
keby kupil o cislo vacsi ram, mal by vyssiu hlavovu, nemusel by mat tolko podloziek, ale zase by ho mal dlhy a mal by kratucky predstavec a to by sa tiez nelubilo.
podla mna tiez nevyhovujuca geo.
Podložky pod predstavcom sú fajn, ale nie toľko, koľko ich je tu. Má to značný vplyv na krk vidlice, na hlavovú trubku, ovládateľnosť a aj bezpečnosť jazdca.
Ale to je tak, keď sa rám kupuje, lebo sa páči a je za fajn cenu. Geometria je na poslednom mieste a dolaďuje sa až po kúpe predstavcom a podložkami.