Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Toto zamrzí, pre takú predajňu to môže byť problém. Ale ako je to možné ak mali ako píšu zabezpečovací systém napojený na políciu, však kým naložili tie bicykle pár minút to potrvalo, minimálne 13 bicyklov. Dodávka? Kedy prišli policajti? Nestihli to?
my sme poistený podla súvahy a sklad sa poisťuje zvlášť ako majetok. minimálna spoluúčast je 1000EUR. Pri týchto poisteniach je mat dobrého poistováka nech niesi prekvapený v prípade poistnej udalosti. Každopadne nechápem prečo neboli poistení. Radšej by som tam dal peniaze ako platit alarm napojený na políciu.
Pretoze "netreba, mne sa to nestane a stoji to prachy".
tak je to na zamyslenie pri našich užerníckch poistovniach, kde lejes peniaze a pri škode ti daju šušne
a to ešte musiš zabezpečiť objekt zariadeniami.... mechanicky sa to dá relatívne slabo, takže kamerový systém s alarmom je na mieste pri takej vysokej hodnote tovaru...
tak je to na zamyslenie pri našich užerníckch poistovniach, kde lejes peniaze a pri škode ti daju šušne
a to ešte musiš zabezpečiť objekt zariadeniami.... mechanicky sa to dá relatívne slabo, takže kamerový systém s alarmom je na mieste pri takej vysokej hodnote tovaru...
Ano, ja osobne som na poistky alergicky, je to casto iba odrb. Ale da sa spravit aj dobra poistka.
V tom dalsom vsak s tebou nesuhlasim. Prave naopak, mechanicke zabezpecenie je stara osvedcena klasika a relativne lacna. A prielomovu odolnost neodrbes.
Kamerovy system nicomu nezabrani, pomoze iba pri naslednom objasnovani, aj to najma vtedy, ak su kamery skryte.
Alarm je super vec, ak ho montuje profik a ak je zapnuty. Kto vie, co v tomto pripade zlyhalo, ale urcite toho bolo viacej a ***** to informaciami zvnutra.
https://m.facebook.com/groups/194216924620085?view=permalink&id=398385624203213
Ahojte, vcera v noci (z 15 na 16 sep) zmizli v Bratislave na Kramaroch 2 biky:
CUBE: modry, celoodpruzeny, pedale Shimano, poskriabana patka na prehadzovacke, kupeny august 2018
CTM Rambler: cierno zlty, vyrazne ryhy na rame po nosici na bikes, popraskana sedacka, skripajuca vidla, suchajuci kotuc (nechapem ze to niekto chcel vobec kradnut) ale mam k nemu citovy vztah a bude mi silno chybat:)
Prosim, ak niekto niektory z nich zahliadne, piste! Velka vdaka:)
Na odlahcenie: Ja bajk na noc nezamykam a nebojim sa, ze by mi ho niekto ukradol. Parkujem ho v spalni vedla postele na velku radost mojej neznej polovicky. Ta bude prva podozriva, ked mi raz zmizne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://maraton.bike/pomoc-pri-hladani-ukradnutych-bicyklov/
A ze nepoistene! :/
Z TV
Ano, ja osobne som na poistky alergicky, je to casto iba odrb. Ale da sa spravit aj dobra poistka.
V tom dalsom vsak s tebou nesuhlasim. Prave naopak, mechanicke zabezpecenie je stara osvedcena klasika a relativne lacna. A prielomovu odolnost neodrbes.
Kamerovy system nicomu nezabrani, pomoze iba pri naslednom objasnovani, aj to najma vtedy, ak su kamery skryte.
Alarm je super vec, ak ho montuje profik a ak je zapnuty. Kto vie, co v tomto pripade zlyhalo, ale urcite toho bolo viacej a ***** to informaciami zvnutra.
Ahojte, vcera v noci (z 15 na 16 sep) zmizli v Bratislave na Kramaroch 2 biky:
CUBE: modry, celoodpruzeny, pedale Shimano, poskriabana patka na prehadzovacke, kupeny august 2018
CTM Rambler: cierno zlty, vyrazne ryhy na rame po nosici na bikes, popraskana sedacka, skripajuca vidla, suchajuci kotuc (nechapem ze to niekto chcel vobec kradnut) ale mam k nemu citovy vztah a bude mi silno chybat:)
Prosim, ak niekto niektory z nich zahliadne, piste! Velka vdaka:)
Kde si ho mal a ako zamknuty?