Vyskladané to máš dobre, tie najlepšie traily tam viacmenej sú, avšak máš tam jeden úsek po modrej iducej paralelne s cestou na Machnáč, ten by som vynechal, je to tam dosť zapadané, keď tak to vyjdi po ceste alebo inak lesom, tam je viacero možností
Gusto0 Dakujem upravim pizzu pridam. Olgoj Dakuem za info, to je asi najdolezitejsi usek, lebo tade chem chodit hore, cize idem ho viac krat. Vies mik poradit teda nejaku lepsiu cestu lesom ? Asfalt ja nerad.
Kenai pokial nechceš zachádzať niekam ďalej napr. do Omšenia tak najlepší pristup hore je vyšlapať si to po traile, väčšina to chodí po červenej ako sú tie hlavné serpentíny, ja to chodím po modrej do Sedla pod Machnáčom a odtial po neznačenej ceste na Klepáč
Som si zopakoval vyjazd na Zrnovu,vystup po asfaltke z doliny je v pohode ale ten zaver na vrchol da zabrat.
Potom cez Zubak,Koncitu,Kralovec do Bylnice.
V lesoch bolo dnes viacej hubarov ako bikerov a turistov.
Siel som v stredu zo Svitavy dole. Na RaceKingoch to bol celkom zazitok. Musim nejake stvorpiesty poriadit, asi nove XTcka, lebo tieto obycajne XT strasne trpia od zaciatku.
Rovienky- s. Kosariska az po Homolku vyzeraju takto - tusim uz ked som siel maraton som tam nadaval no bolo sucho. teraz z toho spravili lepkavu pasteku
Ahojte, nechcem robiť zbytočnú paniku, ale dnes sme v H.Srní bolí varovaný, pred výskytom medveďa. Bol tu videný dnes ráno, tak odporúčam robiť hluk, ak sa sem niekto v najbližších dňoch chystáte
Potemkinova rozhladna... Tiez som si hovoril, ze naco tam je, ked nie je vidiet Trencin. Vidno z nej Hrabovku a vysoke napatie. Inak na nej pribudol biely stroboskop, aky byva na mrakodrapoch. Minule som si to vsimol. Tak ci im nerobil problemy o.i. letecky urad...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Olgoj Dakuem za info, to je asi najdolezitejsi usek, lebo tade chem chodit hore, cize idem ho viac krat. Vies mik poradit teda nejaku lepsiu cestu lesom ? Asfalt ja nerad.
Potom cez Zubak,Koncitu,Kralovec do Bylnice.
V lesoch bolo dnes viacej hubarov ako bikerov a turistov.
Kubricou a smer na Teplice.
A Prejtske jazera.
kde konnkretne ho mali vidiet?