Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Lubik Ja som dnes spojazdnil Garmin Edge 130. Od zajtra dám ostré testy a porovnania s klasickým tachometrom a mobilnou Stravou. Moje prvé takéto zariadenie. Len jednú vec som nenašiel a asi tam nie je. A to možnosť mať celkový súhrn základných údajov pre každý bike. Nenašiel som to priamo v zariadení, ani v Garmin Conntect, ani v Strave, u oboch tak maximálne súhrn km (nič viac som nenašiel). Ostáva len mtbiker štatistiky, kde pri bikoch mám súhrn (u starých odkedy používam GPS a u nového bude teda od začiatku).
Zasielka z dalekeho Nemecka, rychle dorucenie (2 dni). Maximalna spokojnost.
A aby som nezabudol: listy check, krabica check, tovar check.
Este by som ich mohol nazvat papuce ci crievice ale to uz je nad moje sily...
DT Swiss XR391 TLR
DT Swiss 240s Boost 6INTL 15mm a 12mm (Microspline)
DT Swiss Competition Race
DT Swiss Squorx Pro Head
To nevadí. Vykompenzuje to tým ľahučkám rámom, čo je na fotke.
milos21 Mas pravdu. Ked gramy nehraju rolu, so zahnutymi bude vzdy jednoduchsia robota a netreba ziadne speci nastroje.
milos21 Mas pravdu. Ked gramy nehraju rolu, so zahnutymi bude vzdy jednoduchsia robota a netreba ziadne speci nastroje.
Ja mam tento https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/centrovanie-kolies/unior-kluc-na-drzanie-plochych-s*****v.html ale su tu na predaj aj lacnejsie
Unior kľúč na držanie plochých špicov
13,99 €
MOC 14,69 €