Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Co ja viem..podla mna je uplne jasne, ze ***** je ten, co ide na hocijaku akciu s tym, ze bude **********t -->..aky iny nazor tu moze mat "druha strana"?
To je jednoduche, ak ho nechytia tak mu este pogratulujes k vyhre.
A ak sa ti po rokoch prizna, tak ti povie, ze si mal **********t --> aj ty, ked si cvhel vyhrat a nezavidiet mu jeho sikovnost.Nuz pre neho si za kkt ty. Su aj taki co povazuju porusovanie pravidel za sport. A su aj medzi ciklystami a nie je ich malo. Prikladov je vsade dost,
B/W videnie je sexi a jednoduche, holt bohuzial chybne.
Kenai Neexistuje moznost osetrit akukolvek akciu tak aby sa tam nedalo nijako **********t -->.. je to na ludoch a ak budu az prilis kkti tak sa akcia zrusi tak ako uz mnohe lebo organizatorom dojde trpezlivost..
A ak ta fakt trapi ze dajaky **********c --> je v rebricku pred tebou tak by si sa mal nad sebou zamyslet preco to vlastne robis..
Da sa osetrit,, pozves ludi co **********u --> a je to osetrene.
Mylne predpokladas, ze ludia v rebricku pred tebpu maju za menom priponu -**********c -->. A ak nevies zistit ci ta predbehli ferovo, alebo su **********i -->, aky zmysel ma dany rebricek ?
Ja si na rebricky nepotrpim, vyhybam sa akciam s poradim, ako cert krizu, prave pre to, ze to kazi pre mna celu akciu. Je to prave o tom kto dalej dostal, a kto koho kde prestal, ako si napisal. Ale ak uz raz ako organizator vyplujem rebricek, tak si musim stat, za tym, ze je ferovy. Inak to ani vyplut nemozem. Rovnako nemozem napisat do pravidiel nieco, co nie som schopny skontrolovat. Lebo ak chcem, aby to bolo cele len na fer play, tak nech si kazdy meria cas sam a pocita body. Nebolo by treba ani drahe cipy ani ludi na kontrolach, Na konci si to zahlasi a podla toho bude poradie. Ved ked nikto nebude **********t --> aj to by fungovalo, nie ? My sme par takych akcii urobili. Medzi kamaratmi to funguje. Proste bud alebo. Trochu tehotny je podla mna neakceptovatelne.
Ale aky rebricek ma potom zmysel?
Co ty vies, ktory tvoj kamarat cosi zatajil pri vasej akcii? MTB maratony nekontroluju doping vsetkych ucastnikov, ani skryte motory v bikoch. A pozri sa napriklad na Armstronga, v akej vysokej lige "**********l -->". A potom pozri si dlzku zoznamu pozitivnych na doping na olympiadach [1]. A vezmi do uvahy mieru korupcie v nasich koncinach. A dalo by sa pokracovat.
Pokial ide o to meranie casu, tam su aj ine motivacie; ked s niekym sprintujes do ciela bok po boku, mozes mat najlepsie svedomie a zaroven nevediet urcit ten stotinovy rozdiel. Plus je tu ten profi pocit!
Vzdy sa da odrbavat. Vzdy je sanca, ze sa na to nepride. Ale teda, ak by sa aj nasiel jedinec, co by mal z mne neznamej motivacie vychadzajucu potrebu podvadzat v hobby sutazi, tak mi to srdco nezlame. Mozno by som nechapajuc utrusil nadavku na jeho adresu, ale to je tak vsetko.
Kenai aby si bol v obraze nielen o mojej OB/ROB minulosti, ale aj o leveli ovládania GPSr.
Prepni vyhľadávanie na Vo fórach, zadaj slovo geocaching a choď na úplný začiatok. Potom stačí elementárna logika, aby ti doplo, že GPS ovládam asi na trochu inom leveli.
Takže si svoje patronizovanie nech vod cesty.
Ale aky rebricek ma potom zmysel?
Co ty vies, ktory tvoj kamarat cosi zatajil pri vasej akcii? MTB maratony nekontroluju doping vsetkych ucastnikov, ani skryte motory v bikoch. A pozri sa napriklad na Armstronga, v akej vysokej lige "**********l -->". A potom pozri si dlzku zoznamu pozitivnych na doping na olympiadach [1]. A vezmi do uvahy mieru korupcie v nasich koncinach. A dalo by sa pokracovat.
Pokial ide o to meranie casu, tam su aj ine motivacie; ked s niekym sprintujes do ciela bok po boku, mozes mat najlepsie svedomie a zaroven nevediet urcit ten stotinovy rozdiel. Plus je tu ten profi pocit!
Vzdy sa da odrbavat. Vzdy je sanca, ze sa na to nepride. Ale teda, ak by sa aj nasiel jedinec, co by mal z mne neznamej motivacie vychadzajucu potrebu podvadzat v hobby sutazi, tak mi to srdco nezlame. Mozno by som nechapajuc utrusil nadavku na jeho adresu, ale to je tak vsetko.
Kenai aby si bol v obraze nielen o mojej OB/ROB minulosti, ale aj o leveli ovládania GPSr.
Prepni vyhľadávanie na Vo fórach, zadaj slovo geocaching a choď na úplný začiatok. Potom stačí elementárna logika, aby ti doplo, že GPS ovládam asi na trochu inom leveli.
Jasne mas uplnu pravu a vsetci by sme sa mali od teba ucit, len potom nepis veci na urovni lama:
Navyše som zvedavý, ako inak ako len veľmi približne chceš bod z orienťáckej mapy transponovať do GPS lebo nie, nedostaneš jeho súradnice, jeho pozíciu v GPS tak max. odhadneš. A berúc do úvahy, že do máp bývajú úmyselne zanášané (kvôli detekcii copyright infringementu) "malé bezvýznamné chyby", tak ani keby si mal oko s mikrometrickou stupnicou a mozog skalibrovaný na WGS84 nemáš šancu.
Sam vies ze to tak nieje. Preco som uz napisal. Ak hladas krabicku v lese je to trocha ine, ak ked hladas stol a ludi na ceste, ze ano.
Dudo, a ty sa prečo vypýtuješ fóristov? Veď ako jeden z nich píše: "natukas body, vyrata optimalu trasu pre minumalne stupania a minimum minutych klorii. Podklad pouziva OSM co su asi naj podklady nonstop aktualizovane", tak hneď budeš vedieť, ako rozumne sa spať vrátiť na hrebeň. Predsa také chytré GPS sa nemôže mýliť.
cicamica Ale ano, pekna ukazka. Dudo Z toho co si napisal je spravna odpoved tu:
Ale zrejme sa ti nebude poacit lebo po ceste jazdit nechces. Ale ak by si pretekal, tu je odpoved. 20.0 km +360 m https://ridewithgps.com/routes/31190381
Dudo: ta trasa je lesna cesta, chodia tade aj polovnici, v pohode .. ale ta Vysoka na trase uz az tak v pohode nebude, ak to planujes bajkom dole po TZ .. ale tak da sa .. s prislusnym bajkom
... ja tomu nerozumiem, gps pouzivam par mesiacov...)))
Dudo ak k navigaciam nemas vztah, ani s tym nestracaj cas. Vlastne ti to zavidim, keby bolo na mne, mozu kludne tie satelity zhromazdit na skladke aj spolu s gsm vykrivacmi. Ale tu dobu uz asi nevratim, tak som sa musel prizposobit.
Tak ci onak by bolo vtipne sledovat ako americky vojaci nevedia najst ani jedalen v ramci zakladne Ako sa nikto s nikym nevie stretnut, ako sa pracuje len z kancelarie a od 8-16.... no mam pocit, ze by som nebol jediny, co by bol za likvidaciu satelitov a GSM
no moment... ved sa tu ta trasa opisuje akp krasna a jazdena... vybral som uplnu blbost? pls prirovnanie k niecomu podobnemu... moc dik
Heh no ja som tam sice nikdy nebol, ale kym poradi niekto co tam bol aspon pre srandu info podla strava segmentov.
Najrychlejsi jazdec urobil priemernu rychlost na tom zjazde 3.6km/h a priemerny pulz mal 127BPM.
Cize zrejme tlacil.
Priemerny sklon sice len cca 18% ale najstrmsi usek dokonca k 56%.
20min cas najrychlejsieho na biku 4min najrychlejsi bezec
Co to hovori mne, je ze to rychlejsie zbehnes z bikom na chrbte, ako zides, ak vobec zides.
Tolko k zjazdnosti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je jednoduche, ak ho nechytia tak mu este pogratulujes k vyhre.
A ak sa ti po rokoch prizna, tak ti povie, ze si mal **********t --> aj ty, ked si cvhel vyhrat a nezavidiet mu jeho sikovnost.Nuz pre neho si za kkt ty. Su aj taki co povazuju porusovanie pravidel za sport. A su aj medzi ciklystami a nie je ich malo. Prikladov je vsade dost,
B/W videnie je sexi a jednoduche, holt bohuzial chybne.
"zavidiet sikovnost" v **********i --> - to snad nemyslis vazne..
Ano, svet nie je ciernobiely tak ako pises, ale konkretne v tomto pripade ma ta minca naozaj len dve strany.
A ak ta fakt trapi ze dajaky **********c --> je v rebricku pred tebou tak by si sa mal nad sebou zamyslet preco to vlastne robis..
Mylne predpokladas, ze ludia v rebricku pred tebpu maju za menom priponu -**********c -->. A ak nevies zistit ci ta predbehli ferovo, alebo su **********i -->, aky zmysel ma dany rebricek ?
Ja si na rebricky nepotrpim, vyhybam sa akciam s poradim, ako cert krizu, prave pre to, ze to kazi pre mna celu akciu. Je to prave o tom kto dalej dostal, a kto koho kde prestal, ako si napisal. Ale ak uz raz ako organizator vyplujem rebricek, tak si musim stat, za tym, ze je ferovy. Inak to ani vyplut nemozem. Rovnako nemozem napisat do pravidiel nieco, co nie som schopny skontrolovat. Lebo ak chcem, aby to bolo cele len na fer play, tak nech si kazdy meria cas sam a pocita body. Nebolo by treba ani drahe cipy ani ludi na kontrolach, Na konci si to zahlasi a podla toho bude poradie. Ved ked nikto nebude **********t --> aj to by fungovalo, nie ? My sme par takych akcii urobili. Medzi kamaratmi to funguje. Proste bud alebo. Trochu tehotny je podla mna neakceptovatelne.
[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Doping_at_the_Olympic_Games
je tato trasa Kuchyna-sedlo Javorina zjazdna? Planujem ist na Vysoku a netusim, ako rozumne sa spat vratit na hreben. dik
[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Doping_at_the_Olympic_Games
Ved tvoja otazka zahrna aj odpoved.
Jasne mas uplnu pravu a vsetci by sme sa mali od teba ucit, len potom nepis veci na urovni lama:
Sam vies ze to tak nieje. Preco som uz napisal. Ak hladas krabicku v lese je to trocha ine, ak ked hladas stol a ludi na ceste, ze ano.
Ale zrejme sa ti nebude poacit lebo po ceste jazdit nechces. Ale ak by si pretekal, tu je odpoved. 20.0 km +360 m
https://ridewithgps.com/routes/31190381
VS tvoja trsa: 14,4 km +517m
https://ridewithgps.com/routes/31190407
A tulenik nam povie co by bolo rychlejsie a menej namahave.
Super dik
Chlapi!!! Neberte meno bozie do klavesnice nadarmo a netahajte ma do diskusie... ja tomu nerozumiem, gps pouzivam par mesiacov...
Dudo ak k navigaciam nemas vztah, ani s tym nestracaj cas. Vlastne ti to zavidim, keby bolo na mne, mozu kludne tie satelity zhromazdit na skladke aj spolu s gsm vykrivacmi. Ale tu dobu uz asi nevratim, tak som sa musel prizposobit.
Tak ci onak by bolo vtipne sledovat ako americky vojaci nevedia najst ani jedalen v ramci zakladne
no moment... ved sa tu ta trasa opisuje akp krasna a jazdena... vybral som uplnu blbost? pls prirovnanie k niecomu podobnemu... moc dik
ja celkovo techniku bytostne neznasam... alebo ona mna?😁
Heh no ja som tam sice nikdy nebol, ale kym poradi niekto co tam bol aspon pre srandu info podla strava segmentov.
Najrychlejsi jazdec urobil priemernu rychlost na tom zjazde 3.6km/h a priemerny pulz mal 127BPM.
Cize zrejme tlacil.
Priemerny sklon sice len cca 18% ale najstrmsi usek dokonca k 56%.
20min cas najrychlejsieho na biku 4min najrychlejsi bezec
Co to hovori mne, je ze to rychlejsie zbehnes z bikom na chrbte, ako zides, ak vobec zides.
Tolko k zjazdnosti