Čaute chcel by som v lete voziť polročného syna vo vozíku, len nemám žiadne skúsenosti, vie mi niekto poradiť, aký mám pozerať?
chcel by som pojazdiť aj trocha ľahší terén......
poprípade aj na predaj ak niekto má jazdený...............
Ja som vozíku slušne nakladal po lesných cestách. Plus som mal 2 miestny, čiže ešte väčšia váha vrátane 2 pasažierov. 😊 Ani na sekundu som neuvažoval, že by som zapriahol nový full..
cize, potrebujem dalsi bike, co nie je na skodu Btw, nebol by niekto, kto ma odpruzenie dogy, schopny odmerat mi rozmery tejto casti? Prechadzal som cele vlakno, ale nikde som to nezachytil. Postacovali by rozmery C a D.
Vdaka
cize, potrebujem dalsi bike, co nie je na skodu Btw, nebol by niekto, kto ma odpruzenie dogy, schopny odmerat mi rozmery tejto casti? Prechadzal som cele vlakno, ale nikde som to nezachytil. Postacovali by rozmery C a D.
Vdaka
Snáď toto pomôže, nie som strojár ale takto som to vyrobil ja
btw. ak by mal niekto navyše pružinu (2ks) tak mám záujem. Oni zvyknú občas prasknúť, takže treba mať vždy v rezerve btw. ešte som potom dorábal doraz zo spodu aby sa pruženie nemohlo pretočiť.
..
btw. ak by mal niekto navyše pružinu (2ks) tak mám záujem. Oni zvyknú občas prasknúť, takže treba mať vždy v rezerve btw. ešte som potom dorábal doraz zo spodu aby sa pruženie nemohlo pretočiť.
Ahoj, mam zbytočné tieto 2 páry pružín z https://www.odpruzeni.cz - pomôžu?
Objednal som spolu s pevnou osou ale až následne som zistil, že mám iný typ pruženia
Mas foto ako si riesil ten doraz? Ja skor rozmyslam ako by sa dalo dorobit nejake tlmenie pruzenia. Dost to bucha, krpca to vacsinou zobudi tak sa moc nevyspi. Trochu pomohlo povolit pruzenie ale stale to nie je ono.
Riešili ste niekto nové 20" plášte na chariota? Kúpili sme z bazáru vozík chariot cougar a sú tam nejaké kendy 20x1.75. Zamýšľam tam dať širšie plášte pre zvýšenie komfortu. Niekde som sa dočítal o schwalbe big apple 20x2.35 ale tie sa zjavne už nedajú zohnať. Mate nejaký iný typ? Resp. má to vôbec zmysel?
Tak toto sa nam este nestalo. Ale zato sa nam stalo uz 3x ze nam spadla parkovacia brzda za jazdy a narobila sarapatu. Musel som kvoli tomu menit jednu pruzinu, lebo ju natiahlo a ohlo. Nastastie sa nic ine nestalo,len trocha zodraty plast od smyku.
Pruziny skus davat tak, aby boli do oka vlozene z vnutornej strany od vozika, to by mohlo zabranit nejakemu vypadnutiu lebo stena vozika ju bude odtlacat spat do oka.
Pruziny som skusal z oboch stran, bezo zmeny. Rozmyslam este na skuskou gumolana, nema to ako vypadnut a predpokladam ze to bude aj tichsie. Nahodou nejaky tip na predajcu? Predpokladam ze kupovat to niekde v OBI nebude dobry napad.
Ked mas pruzenie od Dogy, tak si myslim ze zmenou plastov tomu uz velmi nepomozes. Je to samo o sebe hupave az az, skor sa pohraj s nastavenim sily pruzenia, nech su pruziny volnejsie. Ja som s tym experimentoval, osvedcilo sa mi nastavit maksie pruzenie, dieta tam ma vacsi komfort, sice sa to viacej pohupava, ale menej bucha.
Pruziny som skusal z oboch stran, bezo zmeny. Rozmyslam este na skuskou gumolana, nema to ako vypadnut a predpokladam ze to bude aj tichsie. Nahodou nejaky tip na predajcu? Predpokladam ze kupovat to niekde v OBI nebude dobry napad.
Mal som origo pavuky od vyrobcu, no po pol roku sa potrhali. Potom tam boli origo pruziny, no aj pri najmaksom nastaveni to neskutocne trieskalo, cele zle. Kupil som kupil pavuky z hornbach ( tie do 70 kg ), skratil podla tych od vyrobcu a pohoda, ani sa to neda porovnat s pruzinami. AKurat treba nastavit maksie pruzenie aby netrieskalo o doraz. Na stranke stoja s postou okolo 15€, v hornbachu za 5, ak kupis dlhsie spravis z toho 2pary.
Inac netrhaju sa vam miminkovniky od croozru? Hore aj dole su plastove tycky ktore sluzia ako vystuha, na koncoch spravili diery do latky a vychadzaju vonku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vdaka
Vdaka
Ahoj, mam zbytočné tieto 2 páry pružín z https://www.odpruzeni.cz - pomôžu?
Objednal som spolu s pevnou osou ale až následne som zistil, že mám iný typ pruženia
Mas foto ako si riesil ten doraz? Ja skor rozmyslam ako by sa dalo dorobit nejake tlmenie pruzenia. Dost to bucha, krpca to vacsinou zobudi tak sa moc nevyspi. Trochu pomohlo povolit pruzenie ale stale to nie je ono.
btw. ak by mal niekto navyše pružinu (2ks) tak mám záujem.
Toto je rozmer origo pruzin pre doggy?
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/detske-a-bmx-plaste/schwalbe-road-cruiser-20x1-75-plast-drot-biely-bok.html
https://www.mtbiker.sk/shop/strana-1/hladaj.html?u=eshop&f=listShopProducts&a=152%7Cplaste-a-duse%2Fdetske-a-bmx-plaste&f_category_id=152&attribute_id%5B0%5D=61
na výber je toho dosť,, nezabudaj že pri 2ke a viac to sice bude komfortnejšie ale sa zas namakáš..
na male deti je predsa vnutroný miminkovník a dieta je ako v hupačke... Maleho sme tak vozili kým z neho nevyrástol....
savings Schwalbe Road Cruiser 20x1.75" plášť, drôt, čierna/biela
10,99 € savings
MOC 16,09 €savings Shimano RevoShift RS45 7-kolo radenie, pravá strana, strieborná
6,90 € savings
MOC 13,99 €A este otazocka: nestalo sa ti, ze ti pruzina vypadla z oka pri vacsej nerovnosti? dnes sa mi to stalo trikrat
Pruziny skus davat tak, aby boli do oka vlozene z vnutornej strany od vozika, to by mohlo zabranit nejakemu vypadnutiu lebo stena vozika ju bude odtlacat spat do oka.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/detske-a-bmx-plaste/schwalbe-road-cruiser-20x1-75-plast-drot-biely-bok.html
https://www.mtbiker.sk/shop/strana-1/hladaj.html?u=eshop&f=listShopProducts&a=152%7Cplaste-a-duse%2Fdetske-a-bmx-plaste&f_category_id=152&attribute_id%5B0%5D=61
na výber je toho dosť,, nezabudaj že pri 2ke a viac to sice bude komfortnejšie ale sa zas namakáš..
na male deti je predsa vnutroný miminkovník a dieta je ako v hupačke... Maleho sme tak vozili kým z neho nevyrástol....
Miminkovnik máme, malá je v ňom spokojná a pár mesiacov v ňom snáď ešte vydrží. Príde mi však, že keď miminkovník pôjde preč tak tomu pruženiu bude vhodné pomôcť aby to bolo komfortnejšie.
Myslel som na balónové pláště s hladkým dezénom ktoré by stále mali slušný valivý odpor. Niečo ako toto.
https://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plaste-detske-bmx-12----20--plaste-272/Schwalbe-Big-Apple-Race-Guard-20x2,15--plast-drat.html
Nie sú drahé, tak ich možno skúsim. + sa mi páči reflexný pruh na boku
savings Schwalbe Road Cruiser 20x1.75" plášť, drôt, čierna/biela
10,99 € savings
MOC 16,09 €savings Shimano RevoShift RS45 7-kolo radenie, pravá strana, strieborná
6,90 € savings
MOC 13,99 €Mal som origo pavuky od vyrobcu, no po pol roku sa potrhali. Potom tam boli origo pruziny, no aj pri najmaksom nastaveni to neskutocne trieskalo, cele zle. Kupil som kupil pavuky z hornbach ( tie do 70 kg ), skratil podla tych od vyrobcu a pohoda, ani sa to neda porovnat s pruzinami. AKurat treba nastavit maksie pruzenie aby netrieskalo o doraz. Na stranke stoja s postou okolo 15€, v hornbachu za 5, ak kupis dlhsie spravis z toho 2pary.
Inac netrhaju sa vam miminkovniky od croozru? Hore aj dole su plastove tycky ktore sluzia ako vystuha, na koncoch spravili diery do latky a vychadzaju vonku...