Kúpil som na Grail AL 6.0 (Tiagra) nové GRX RX600 kľuky (46/30) namiesto pôvodného Tiagra kompaktu. K nim bol potrebný aj nový GRX prešmykač. Stred aj zadný prehadzovač ostal pôvodný.
Všetko funguje úplne hladko a bez problémov. Konečne má tento gravel bicykel v spojení s 11-34 kazetou adekvátne prevody. Odporúčam, stálo to okolo €110.
Doskladane, uz chyba len titanovy nosic od tubusa, drziak zadneho svetla pod sedlo. Ohladom tasiek som zatial nevybral - vaude/ pripadne ortlieb. 2x11 Grx 810 ( kluky, prehadzovacka predna/ zadna a kazeta idu vecer do bazaru)
Doskladane, uz chyba len titanovy nosic od tubusa, drziak zadneho svetla pod sedlo. Ohladom tasiek som zatial nevybral - vaude/ pripadne ortlieb. 2x11 Grx 810 ( kluky, prehadzovacka predna/ zadna a kazeta idu vecer do bazaru)
Paradny, ppc aj farba. Tie blatniky su SKS Speedrocker? Ak ano, nemal si problem narvat zadny blatnik do zadnej stavby? Ja som si ich teraz kupil na Silex a mam problem tam ten zadny dostat, je prilis siroky, bojim sa, ze ho zlomim alebo bude za jazdy drat koleso. Upravoval si ho nejak?
Ano blatniky su od sks speedrocker. Nemusel som nic upravivat ani skracovat. Riadil som sa heslom ake mala, take dala. Aj ked hlavne ten zadny trosku cudne vyzera ... medzera medzi kolesom a ramom cca.4 cm ako na mojom favorite z roku 87:-)
Paradny, ppc aj farba. Tie blatniky su SKS Speedrocker? Ak ano, nemal si problem narvat zadny blatnik do zadnej stavby? Ja som si ich teraz kupil na Silex a mam problem tam ten zadny dostat, je prilis siroky, bojim sa, ze ho zlomim alebo bude za jazdy drat koleso. Upravoval si ho nejak?
Aj mne sa to videlo natesno so zadným kolesom ale nakoniec nič nedralo. Pri 35mm plášti je tam medzera tak 1 cm. Keď som blatník horko - ťažko narval nad ten spojovník zadnej vzpery, vyzeralo to podivne. Blatník bol pomaly 4cm od kolesa v lufte.
Aj mne sa to videlo natesno so zadným kolesom ale nakoniec nič nedralo. Pri 35mm plášti je tam medzera tak 1 cm. Keď som blatník horko - ťažko narval nad ten spojovník zadnej vzpery, vyzeralo to podivne. Blatník bol pomaly 4cm od kolesa v lufte.
Tak nakoniec si ho tam dal popod tu rozperu? Ci som to skusal ponad alebo popod, vzdy som ho musel nasilu z bokov zohnut a nasledne zvnutra tlacil na zadnu stavbu - bojim sa, ze mi doskrabe lak na bokoch pri tej rozpere...
a ako si spokojny s tym standartnym uchytenim - pasky/ gumy? Mne to prislo cele take hrackarske, nasadil som miesto toho stahovacie pasky. A teraz to drzi na mieste
Nemám s tým problém, aspoň sa dajú dať rýchlo dole. Teraz som nahodil blatníky prvýkrát od jari a asi tam zostanú až do novej sezóny. Tie suché zipsy na prednej vidle sa mi posúvali dolu, tak som si vyrobil taký ghetto držiak predného blatníku do diery na vidlici a je to okej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Múdro vravíš. Za tú cenu máš SRAM alebo Shimano 1x12 v elektrike a ešte ti aj na zmrzlinu zostane.
https://www.bike24.com/p2306840.html
Poprípade toto : https://www.bike24.com/p2320848.html
Všetko funguje úplne hladko a bez problémov. Konečne má tento gravel bicykel v spojení s 11-34 kazetou adekvátne prevody. Odporúčam, stálo to okolo €110.
(malá technická, nemá byť spodná hrana prešmykača cca 2-3 mm od zubov... z foto sa mi zdá, že je to viac... teda nie som si istý, ako u gravelov...)
https://www.bikeradar.com/advice/buyers-guides/best-gravel-bikes/
(link som nasiel na cz fore)
My sme boli okolo Balatonu. Nasli sme aj tie budovy zabudnute v case
Tak nakoniec si ho tam dal popod tu rozperu? Ci som to skusal ponad alebo popod, vzdy som ho musel nasilu z bokov zohnut a nasledne zvnutra tlacil na zadnu stavbu - bojim sa, ze mi doskrabe lak na bokoch pri tej rozpere...