votrem sa do temy viete aj nieco odskusane odporucit do 100€? budu to moje prve tak nechcem do toho viac investovat. pripadne viete odporucit aj nejaky dobry vyber niekde v BA?
tak som nakoniec kupil tod hned za rohom vo velocity ktomu som kupil shimano EH500 pedale flat/spd
dakujem kazdemu zucastnenemu na porade
zatial prve pocity po skuske cez dedinu tak je to “nebe a dudy” oproti klasickym topankam,uvidime v piatok pri normalnom vyjazde
Ahojte potreboval by som poradit. Planujem vymenit sedlo za Brooks C13. Kolajnice by mali byt oval 7x9. Bude to pasovat do povodnej sedlovky ? ( Merida comp 30,9 ) Alebo treba inu sedlovku pripadne nejaku redukciu ? Dakujem.
KUKO229, pytal som sa raz v suncycle na sedlo s karbonovymi lyzinami.(fizik) 7x 9 a odpoved bola v zmysle, ze akykolvek otvoreny zamok, ktory sa stahuje zhora a zdola by mal byt ok.
s tymi blatnikmi mate pravdu, idu tam presne tie syncross co pisal jputerka, su tam uchyty aj v predu aj vzadu, akurat neviem ake nosice by sam zapasovali ktore maju ohnute oka.
s tymi blatnikmi mate pravdu, idu tam presne tie syncross co pisal jputerka, su tam uchyty aj v predu aj vzadu, akurat neviem ake nosice by sam zapasovali ktore maju ohnute oka.
Ja som obiednaval nosic od tubusa titan airy a tam boli aj 90 stupnove oka a vsetky spojovacie tyce boli rovne s poznamkou do it yourself 😂, takze nevidim problem ze by to nepasolo aj tebe
To dávate všetci na tie gravel bajky blatníky? Teda samozrejme chápem, ale tak na mtb tiež blatníky väčinou nejazdíme, keď tak nejaký mini predný. Pri cykloturistike to beriem, teda neviem či gravel kupuje väčšina na takýto účel
No ja napriklad jazdim skoro kazdy den bicyklom do prace viacmenej za kazdeho pocasia ( okrem snehu/ladu ). Mysel mlada ostala, ale telu mokre trenky davaju v starobe riadne zabrat ?, pri riadnom dazdi veru ani goratex veci moc nepomozu ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam tieto, spokojnost
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-tretry-shxc500-cierne.html
len o cislo vacsie
Mam aj sdp od shimana, tie museli byt o 2 vacsie
dakujem kazdemu zucastnenemu na porade
zatial prve pocity po skuske cez dedinu tak je to “nebe a dudy” oproti klasickym topankam,uvidime v piatok pri normalnom vyjazde
Pekne su. Dostal si nejaky dobry deal, alebo si len prekrocil(uplne bezna vec) rozpocet?
samozrejme ze som prekrocil rozpocet ale aj deal bol dobry
Dakujem
https://www.scott-sports.com/global/en/product/scott-speedster-gravel-30-bike
Dakujem
https://www.scott-sports.com/global/en/product/scott-speedster-gravel-30-bike
Nejaké tie univerzál blatníky asi hej, pozri ako to má Duck, ale nevidím tam matky v ráme, ani vo vidle na uchytenie nosičov...
Ja tam mount na blatníky minimálne na vidlici vidím. Tak asi bude aj vzadu.
https://www.bike24.com/p2330403.html
Ja som obiednaval nosic od tubusa titan airy a tam boli aj 90 stupnove oka a vsetky spojovacie tyce boli rovne s poznamkou do it yourself 😂, takze nevidim problem ze by to nepasolo aj tebe