kebyze som tam s vami...tak vy by ste uz grilovali na chate kym mna by este po hore nahanali vlci a medvede
Nie kazdy tam chrtil:) AM.ENaci nebludili a ani nechrtili... Nasa trasa bola vyborna.. takmer dokonaly trail. Skoda ze v nedelu nikto nefotil na zjazde z chaty pod suchym...
Inak jezus... som ti to vtedy nedopovedal... Pod nickom jezus som si vzdy predstavoval niakeho 40tnika v rastucim pivným mozolom. A aha kto sa z toho vyklul.
Inak jezus... som ti to vtedy nedopovedal... Pod nickom jezus som si vzdy predstavoval niakeho 40tnika v rastucim pivným mozolom. A aha kto sa z toho vyklul.
A takto Charlie zapichol svojho draheho scottika do krikov jemu sa nestalo nic a chvalabohu ani scottikovy
s tym by som nesuhlasil teda v sobotu urcite nie
Ja by som skupinu c1 ani nezaradil moc medzi dupacov jednoducho necakali na ostatnych ako mi s Tonym Ja?nom Littlefoxom a dalsim niekedy sme si posedeli na luke aj 20-30 min
pokial viem, Dutch s BMW nerobi Mazda tricka su sakra drahe! nabuduce, ludia, väcsie tringelty
ozaj - Dutch, dik za odkyvanie na dialnici, v ATC som pozdrav odovzdala
pokial viem, Dutch s BMW nerobi Mazda tricka su sakra drahe! nabuduce, ludia, väcsie tringelty
keď som tam bol v zime tak priamo pod sedlom pri smerovníku to bolo vcelku neprejazdné, ale bol sneh tak to asi trochu skresľuje. som rád, že nebol žiadny problém. inak to foto je fakt najkrajšie miestečko, super výhľady, tadiaľ sa oplatí chodiť nielen peši ale aj na endurku
Uz som to niektorym spominal, ale Jezus preto, ze uz som sa sem na forum nemohol zaregistrovat pod menom kedze to uz bolo obsadene. Nick Jezus vznikol v "davnych dobach devätdesiatych rokov", ked Gary Fisher, Ned Kelly a spol. uz sice boli ostrielani borci, ale na Slovensku bolo MTB este relativne v plienkach a ja som mal pol metra dlhe vlasy a bradu a tak chalanom z nasej vtedajsej "AM.EN" partie (ano, uz vtedy sa take jazdilo) dlho netrvalo a nick bol na svete...
Fuu, teraz som to s tou historiou napisal, akoby som uz mal tie 4 kriziky na krku, ale faktom je, ze na MTB som zacal jazdit viac ako len vylety popri Dunaji uz pred cca 13 rokmi, takze co to pamätam (zaciatky Kamenaku a Rohatky nevynimajuc a to este na HF biku).
P.S. keby este niekto z fora nahodou nevedel: HF = hard full
s tym by som nesuhlasil teda v sobotu urcite nie
Ja by som skupinu c1 ani nezaradil moc medzi dupacov jednoducho necakali na ostatnych ako mi s Tonym Ja?nom Littlefoxom a dalsim niekedy sme si posedeli na luke aj 20-30 min
To je fakt, ja si tiez myslim, ze relativne v pohode by mohla ist skupinka 1 a 2 spolu celu trasu, ale skupinka 1 vobec necakala vyznavajuc strategiu "vsak naco cakat, ved sme spolu odstartovali a to staci, nie?" a my v skupinke 2 sme naopak cakavali velmi dlho. Tym neutocim na skupinku 1, len sa mi zda, ze to brali az prilis vazne.
Bola to celkom sranda, lebo uz doma som si hovoril, ze musim davat pozor ci nestretnem Mazdu kombi. Ale to, ze som vas stretol hned ako prve auto na dialnici, je fakt haluz...
stax - "pozri, nie je to Dutchman?!" a bol bielych medakov s trencianskou znackou asi nie je vela
btw - skoro prazdna dialnica a predsa sme sa stretli...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kebyze som tam s vami...tak vy by ste uz grilovali na chate kym mna by este po hore nahanali vlci a medvede
Nie kazdy tam chrtil:) AM.ENaci nebludili a ani nechrtili...
Tony Jezus a Turbi na najkrajšiom mieste celej nedele... Dakujeme Dijck
30tnik s pivnym mozolom? : DD
s tym by som nesuhlasil
Ak je to to co myslim tak tam este su, ale da sa prejst pomedzi ne v sedle za 5s..
Ved ja dobre viem. Myslim, ze predava audiny.
Uz som to niektorym spominal, ale Jezus preto, ze uz som sa sem na forum nemohol zaregistrovat pod menom kedze to uz bolo obsadene. Nick Jezus vznikol v "davnych dobach devätdesiatych rokov", ked Gary Fisher, Ned Kelly a spol. uz sice boli ostrielani borci, ale na Slovensku bolo MTB este relativne v plienkach a ja som mal pol metra dlhe vlasy a bradu a tak chalanom z nasej vtedajsej "AM.EN" partie (ano, uz vtedy sa take jazdilo)
Fuu, teraz som to s tou historiou napisal, akoby som uz mal tie 4 kriziky na krku, ale faktom je, ze na MTB som zacal jazdit viac ako len vylety popri Dunaji uz pred cca 13 rokmi, takze co to pamätam (zaciatky Kamenaku a Rohatky nevynimajuc a to este na HF biku).
P.S. keby este niekto z fora nahodou nevedel: HF = hard full
To je fakt, ja si tiez myslim, ze relativne v pohode by mohla ist skupinka 1 a 2 spolu celu trasu, ale skupinka 1 vobec necakala vyznavajuc strategiu "vsak naco cakat, ved sme spolu odstartovali a to staci, nie?" a my v skupinke 2 sme naopak cakavali velmi dlho. Tym neutocim na skupinku 1, len sa mi zda, ze to brali az prilis vazne.
Bola to celkom sranda, lebo uz doma som si hovoril, ze musim davat pozor ci nestretnem Mazdu kombi. Ale to, ze som vas stretol hned ako prve auto na dialnici, je fakt haluz...
Dijck trafil si sa, audiny priam zboznujem.
btw - skoro prazdna dialnica a predsa sme sa stretli...
Nesuhlasim. Chcem nove C : )
zeby to bol lisiacik