ja by som bol strasne rad, keby uz niekto hodil foto na nejaky server, rad by som si cosi postahoval a povyberal. nabuduce si uz hadam fotak nezabudnem
Ak mas nejaky tip na server tak daj link aby boli na jednom bude to jednoduchsie. A dik za doprovod v sobotu
kto bol vlastne skupina číslo 1? Nanno22 a típek s mp3-kou v ušoch čo nemaže reťaz?
skupinka č.2 rullez!
Tak sa vsetci báli, že budem chrtiť a nakoniec to bol sám lappiere, nanno a spol ktorí mali vietor v plachtách.
Ja by som to nenazval dakym chrtenim..niekoho bavi jazdit z kopca, niekoho do kopca. My co mame HT, tak radsej to prve a to druhe je sladka odmena Kazdy si najde to svoje. Ja osobne najradsej jazdim normal tempo (kludne aj volnejsie) ale suvisle, nie stale stat a cakat..to potom cloveka moc nebavi a neuzije si to.
ano ano Stic to bol... On nemaže reťaz, radšej si dá mp3 a ruší lesnú zver :D:D
inak ten usek kde su junior a specka odfotení bol nadhery, sice len par metrov ale...
ti dam ze tipek s mp3 v usiach so nemaze retaz:D...
inak tempo bolo take ake bolo, teraz uz tazko vraviet ze preco sme necakali, ale pravda je taka ze ked sme dorazili do radole a sedeli tam 20 min tak som zavolal lapierrovi ze kedy predpoklada prichod do radole - ten mi povedal ze asi za 30 minut na co chalani zacali "ze to vychladneme, radsej pome"....tak sme vystartovali a naskok sa stale len zvacsoval a zvacsoval...az sme sa nakoniec stretli so skupinou co si to skratila.
inak tempo bolo take ake bolo, teraz uz tazko vraviet ze preco sme necakali, ale pravda je taka ze ked sme dorazili do radole a sedeli tam 20 min tak som zavolal lapierrovi ze kedy predpoklada prichod do radole - ten mi povedal ze asi za 30 minut na co chalani zacali "ze to vychladneme, radsej pome"....tak sme vystartovali a naskok sa stale len zvacsoval a zvacsoval...az sme sa nakoniec stretli so skupinou co si to skratila.
ja nikomu nezazlievam ze ty vpredu nahodili take tempo, dost tazko sa jazdi ked stale musis niekoho cakat, takze tak nech si jazdi kazdy na ako sa citi
no stax nie kazdy je XCckar a kedze je na Slovensku tolko vela oficialnych enduro trailov,tak sme si prave nemohli vybrat...mimochodom myslis,ze ked zabrzdis ty,mas mensiu ryhu?Nemyslim,ze tym nejak poskodis chodnik,to by si to tam musel rozryt z motorkou...btw to tiez nemam rad.
Vidim ze to sobotnajsie tempo sa tu pretriasa, tak sa k tomu vyjadrim aj ja ako clen "zadneho voja". Podotykam, ze toto je iba moj subjektivny dojem a nemusi sa zhodovat s dojmami a pocitmi ostatnych clenov chvostoveho tymu
Pri potoku nas startovalo cca 30 bikerov a bikeriek co je velmi slusny pocet na to, aby sa prejavili rozdiely v kondicii ale aj technike. A z tohto dovodu je uplne logicke, ze sa pole hned v prvom stupani roztrhlo - NO PROBLEM.
Na cele jazdili bikeri dva krat mladsi ako ja, tak sa pytam - kto mal byt vpredu? Odpoved - asi ja kedze som dva krat starsi, mal som byt dva krat rychlejsi NO PROBLEM.
To, ze sme jazdili na chvoste beriem ako normalny stav, lebo niekto to musel urobit a cakat na tych co mali akykolvek problem. Asi by naladu pokazilo vsetkym nejaka patracka po bikerovi s rozbitou hlavou niekde v prdeli a preto NO PROBLEM. A moj zaver ? NO PROBLEM :lol:
Vidim ze to sobotnajsie tempo sa tu pretriasa, tak sa k tomu vyjadrim aj ja ako clen "zadneho voja". Podotykam, ze toto je iba moj subjektivny dojem a nemusi sa zhodovat s dojmami a pocitmi ostatnych clenov chvostoveho tymu
Pri potoku nas startovalo cca 30 bikerov a bikeriek co je velmi slusny pocet na to, aby sa prejavili rozdiely v kondicii ale aj technike. A z tohto dovodu je uplne logicke, ze sa pole hned v prvom stupani roztrhlo - NO PROBLEM.
Na cele jazdili bikeri dva krat mladsi ako ja, tak sa pytam - kto mal byt vpredu? Odpoved - asi ja kedze som dva krat starsi, mal som byt dva krat rychlejsi NO PROBLEM.
To, ze sme jazdili na chvoste beriem ako normalny stav, lebo niekto to musel urobit a cakat na tych co mali akykolvek problem. Asi by naladu pokazilo vsetkym nejaka patracka po bikerovi s rozbitou hlavou niekde v prdeli a preto NO PROBLEM. A moj zaver ? NO PROBLEM :lol:
uff ale mi odlahlo Dodo somsa bal ze mas iny nazor ako ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak mas nejaky tip na server tak daj link aby boli na jednom bude to jednoduchsie. A dik za doprovod v sobotu
tak mozem pridavat fotoz aj ja...
inac vsetky najdete tu
sobota-AM/EN Polom
sobotnajsi AM/Enisti
matheas elektrikar
pauzicka v sedle
Dijck dropuje
skusal aj persing
a tvrdo o tom uvazovala aj Specka
relax...take it easy
trailik na Mincol-ako z rozpravky...na foto jazdil persing
matheas
pauzicka pri pamatniku
pekne sme sa vyblbli
jedna komercna-SC prevladali
Speckin dropik
persing v akcii
moja malickost
a singliky dole
Dijck v asi najtahsej pasazi
...
persing
matheas
Specka
risoroth
o nadherne vyhlady nebola nudza...
tak toto dal iba Dijck
a matheas
a full service zabezpecoval Dijck
kto bol vlastne skupina číslo 1? Nanno22 a típek s mp3-kou v ušoch čo nemaže reťaz?
skupinka č.2 rullez!
Tak sa vsetci báli, že budem chrtiť a nakoniec to bol sám lappiere, nanno a spol ktorí mali vietor v plachtách.
Ja by som to nenazval dakym chrtenim..niekoho bavi jazdit z kopca, niekoho do kopca. My co mame HT, tak radsej to prve a to druhe je sladka odmena
nedela-chata pod Suchym
tesne pred startom...
vyhlady po ceste
vytuzeny ciel po dlhom uphille-chata pod Suchym
kofca na trave
a zjazdik
a znova...
zeby jezus?
aj sa zchadzalo...
aj cakalo...
cez rubanisko
po takychto krasnych singlikoch
...
a preliezacky
a zaverecny zjazd do Varina
tak este raz,vsetky najdete na:
http://balvan.pinkbike.com/album/MTBike ... 5-2742008/
inak ten usek kde su junior a specka odfotení bol nadhery, sice len par metrov ale...
Fakt fešné.
pisosip neboj,nepadne,neuploadoval som,iba odkazy
m4jK bola,bola stacilo prist
aj kvoli tomuto mame take problemy s lesakmi ako mame, ze pani zakladatelia slomby
to kde dava djick drop urcite
ta ryha po fleku tomu tiez pridava super dojem pre miestneho horara
Na cele jazdili bikeri dva krat mladsi ako ja, tak sa pytam - kto mal byt vpredu? Odpoved - asi ja kedze som dva krat starsi, mal som byt dva krat rychlejsi
Na cele jazdili bikeri dva krat mladsi ako ja, tak sa pytam - kto mal byt vpredu? Odpoved - asi ja kedze som dva krat starsi, mal som byt dva krat rychlejsi