Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Nevidíš ich ani keď sa prepneš tu z Fotky na Albumy a Posledné? Tam ich radí podľa dátumu pridania a nie chronologicky.
Gusto0 iTunes sa bude postupne rušiť. Aspoň v MacOS ho už na prácu s mobilom netreba, časom podľa mna aj na PC. Ale podobný problém som nikdy nedal. Pridám fotky a nie je problém ich mazať alebo upravovať.
vlastnim ten telefon okolo roka. ale niekedy ma to stale prekvapi lebo viem ako by som to stiahol do andoridu a slo by to a tu proste nie a nie. niektore veci ked som uz naozaj nevedel tak som googlil a som nechapal. napr. ako pripad prilohu v maily
dobre volodaj ukaz mi prosim urob screen kde v google drive ich stahujes lebo naozaj toto je vysoky level mojej retardacie asi
a uz som nato prisiel asi.. google drive oznacit fotku tri bodky vpravo hore, open in, save to files a je tam je vytvoreny priecinok imovie. ale ak oznacim v drive viac fotiek uz tam moznost open in nieje
Hehe a nie, nie som nejaký veľký fanúšik iOS. Príde mi podobne nahovno ako Android. Ani jeden nie je nejak extra vychytaný
ok ked nie itunes ako mam dostat fotky do ufona? mam fotky zo starej nokie v PC a chcem ich dostat do telefonu tak aby som ich vedel v telefone aj mazat. a ako citam co pises mal by som to spravit alebo ich odtial uz mozno nikdy nevymazem ked mi itunes zrusia
imo najjednoduchsi sposob, ak chces tie fotky len na tvorbu videa, je ulozit ich na disk do priecinka, cez itunes tento priecinok sync do iphonu, spravit video a potom to cez itunes zas dat prec.
(pokial ich nieje vela tak si ich tam mozes nasejvovat aj cez email..)
trochu ma odrádza neprítomnosť akejkoľvek ochrany pred vodou/vlhkom...