v tom sedielku ide do prava zelená turistická najprv je to chodníček a po 1km je to už kravska zvažnica okolo salaša dolu k hlavnej ceste....
chcel som trafiť ten traverzový chodníček ale nenašiel som začiatok, aj ho bolo z hole obšas vidieť
No ta zelena je nejaka novinka, pred par rokmi tam urcite nebola...
Farba na značkách bola čerstvá. Chodník v sedle bol len slabo vychodeny. Ale ten hrebienok zo zvolena bol ozaj pekný.inac bola to len improvizácia. Lebo som pred do oval i presvihol odbočku na Motycky?po imrovych stopách....
Ešte ze mam mapy. CZ vo fone. Tak sa dalo vyberať...iné
3 dni dovolenky využité. v stredu Ružombersko oravsky okruh Šípskou Fatrou, včera na Eliašovku a Wielki Rogacz v Poľsku a dnes Kráľovka na ktorú tak skoro nezabudnem. Hore nárazy nad 100 za hodinu mojim odhadom, ku smerovniku som sa ani nedostal pri pokuse prejst za vysielac som mal problem drzat bajk v rukach a zaroven udrzat seba na nohach.
3 dni dovolenky využité. v stredu Ružombersko oravsky okruh Šípskou Fatrou, včera na Eliašovku a Wielki Rogacz v Poľsku a dnes Kráľovka na ktorú tak skoro nezabudnem. Hore nárazy nad 100 za hodinu mojim odhadom, ku smerovniku som sa ani nedostal pri pokuse prejst za vysielac som mal problem drzat bajk v rukach a zaroven udrzat seba na nohach.
pri tvojej hmotnosti to bolo tak 70 za hodinu, pri stovke by si už lietal
pri stovke som nedokázal stáť na nohách a šli sme po 4roch
Zoborska klasika. Hore celkom fukalo, v lese teplo a prechod cez hmlu chladny. Zazila som velakrat inverziu ale az dnes som si naplno uvedomila ten teplotny rozdiel v lese nad hmlou teplucko, nizzsie cele zle. Chodnicky uz su na niektorych miestach plne mokrych listov, zacina sa obdobie priposratej jazdy dole kopcom klouze to! Ale vyhlady zase raz krasne, fotograficky den.
Konečne som si našiel čas cez deň a nedošiel domov po tme. Blatá, Dvorská Dolina, Plešovica, Ondrej, Hlboké, Kolianová, Stracová ...
Trip Dist: 38,48 km
Ride Time: 2:30:58
Avg Speed: 15,29 km/h
Max Speed: 58,86 km/h
Altitude Up: 1 014 m
Temperature: +20st.C
...aj nejaké dobroty na zajtrajší obed boli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel som trafiť ten traverzový chodníček ale nenašiel som začiatok, aj ho bolo z hole obšas vidieť
Farba na značkách bola čerstvá. Chodník v sedle bol len slabo vychodeny. Ale ten hrebienok zo zvolena bol ozaj pekný.inac bola to len improvizácia. Lebo som pred do oval i presvihol odbočku na Motycky?po imrovych stopách....
Ešte ze mam mapy. CZ vo fone. Tak sa dalo vyberať...iné
Liptovská Mara a Popradské pleso
viac fotiek z výletu do Tatier je tu: https://vlado3.blogspot.com/2019/10/z-ruzomberka-na-popradske-pleso.html
A ešte nejaké z Kysúc (rieka Kysuca, hrebeň Javorníkov a cestou na Jurošovský vrch)
pri tvojej hmotnosti to bolo tak 70 za hodinu, pri stovke by si už lietal
pri stovke som nedokázal stáť na nohách a šli sme po 4roch
Blatá, Dvorská Dolina, Plešovica, Ondrej, Hlboké, Kolianová, Stracová ...
Trip Dist: 38,48 km
Ride Time: 2:30:58
Avg Speed: 15,29 km/h
Max Speed: 58,86 km/h
Altitude Up: 1 014 m
Temperature: +20st.C
...aj nejaké dobroty na zajtrajší obed boli