Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
Výpredaj -17% Vittoria Agarro 27.5x2.6" G2.0 4C plášť, TLR, kevlar
49,99 €
-17%
MOC 59,99 €
Výpredaj -10% Goodyear Newton MTR 27.5x2.6" Dynamic:Trail² plášť, TR, kevlar
52,99 €
-10%
MOC 59,99 €
-33% Maxxis Dissector 27.5x2.60" WT EXO+ 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
59,90 €
-33%
MOC 89,99 €
-14% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.6" HyperWALL SmartGRIP Gravity plášť, TLR, kevlar, zlaté nápisy
63,99 €
-14%
MOC 91,99 €
savings Schwalbe RACING RALPH 27.5x2.25" TLR plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
-6% Pirelli Scorpion™ Race Enduro T 27.5x2.5" DualWALL, SmartEVO DH plášť, TLR, kevlar, OEM
64,99 €
-6%
MOC 92,15 €
Continental Xynotal 27.5x2.40" Trail Endurance E-25 plášť, TLR, kevlar
65,99 €
MOC 73,99 €
savings Maxxis Dissector 27.5x2.40" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
56,90 €
savings
MOC 94,99 €
savings Maxxis Minion DHR II 27.5x2.40" WT 3C MaxxGrip EXO plášť, TR, kevlar
54,90 €
savings
MOC 78,99 €
-8% Schwalbe Albert 27.5x2.60" EVO ADDIX Soft Gravity Pro plášť, TLR, kevlar
66,99 €
-8%
MOC 85,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 27.5x2.40" TwinSkin plášť, TLR, kevlar
25,99 €
savings
MOC 42,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
A nieje to do blata veľmi úzke?
Tak cez vikend som jazdil v blate plášte, v predu racing ray 2.1 a vzadu rocket ron 2.1 a veľmi to nedržalo, ale bolo to fest bahno 😀
lubo.k Tak to nie su prave plaste do blata. Vzorka musi byt vyssia a hlavne sa musi rychlo cistit (vystupky daleko od seba). Mne sa napr. v blate celkom osvedcili Specialized Ground Control.
lubo.k Tak to nie su prave plaste do blata. Vzorka musi byt vyssia a hlavne sa musi rychlo cistit (vystupky daleko od seba). Mne sa napr. v blate celkom osvedcili Specialized Ground Control.
Ano to viem ze niesu tie prave do blata ja len tak na margo rozmeru ??
Idem pozriet tie specialized, diky
Magic Mary v supermakkej verzii je na vlhku/mokru hlinu, na totalne blato je od Schwalbe Dirty Dan, robi sa 2.35
Magic Mary v supermakkej verzii je na vlhku/mokru hlinu, na totalne blato je od Schwalbe Dirty Dan, robi sa 2.35
Toto myslim pod pojmom "blato" .
Dirty Dan je sice primarne urceny do blata, ale robi sa iba v ultra soft verzii a to uz je solidna brzda na bezne jazdenie mimo blata.. Magic Mary v soft verzii mi pride ako lepsi kompromis.
Dirty Dan je sice primarne urceny do blata, ale robi sa iba v ultra soft verzii a to uz je solidna brzda na bezne jazdenie mimo blata.. Magic Mary v soft verzii mi pride ako lepsi kompromis.
Hore na fotke je blato v ktorom som jazdil cez vikend, mal som obute v predu racing ray 2.1 a v zadu rocket ron 2.1,a nedrzalo to moc. Preto ma zaujima ci napriklad nobby nic 2.25 by bol lepsi? Asi tazko nato odpovedat, ale zaujima ma ci je nejaky univerzalny plast do blata ktory co to podrzi a nebude to lietat ako pri kombinacii ktoru som mal ja. Inak racing ray a rocket ron su perfektne plaste ale nie do takehoto blata
Mal som vzadu RoRo 2,25" a aktualne tam mam NN 2,35".. NN ma lepsi grip, aj stuple su o dost vyssie, takze v blate to bude urcite lepsie.. z fotky to trocha tazko urcit, nevidno velmi ake je to hlboke, ale podla mna by to NN mal zvladnut.
EDIT: a vies, dalsia vec je, kolko takych blatovych usekov mas z celeho vyjazdu? ked je to len sem tam, nema vyznam kupovat agresivnejsie vzorky, ktore ta budu brzdit na dobrych usekoch..
na druhej strane, ak mas v takych podmienkach jazdit vacsinu casu, tak by som mozno uvazoval napr nad Magic Mary/Hans Dampf, pripadne Hans Dampf/Nobby Nic
Mal som vzadu RoRo 2,25" a aktualne tam mam NN 2,35".. NN ma lepsi grip, aj stuple su o dost vyssie, takze v blate to bude urcite lepsie.. z fotky to trocha tazko urcit, nevidno velmi ake je to hlboke, ale podla mna by to NN mal zvladnut.
EDIT: a vies, dalsia vec je, kolko takych blatovych usekov mas z celeho vyjazdu? ked je to len sem tam, nema vyznam kupovat agresivnejsie vzorky, ktore ta budu brzdit na dobrych usekoch..
na druhej strane, ak mas v takych podmienkach jazdit vacsinu casu, tak by som mozno uvazoval napr nad Magic Mary/Hans Dampf, pripadne Hans Dampf/Nobby Nic
Takato bola cela trat, a preto ma zaujima ake plaste kupit do zasoby. Lebo ak uvidim pred pretekom ze takato je trat. Tak si stiham prehodit plaste na nieco agresivnejsie do blata. Popozeram tie co si napisal. Vďaka
Všetky plášte vozím v šírke 2.35, sú to riadne klobásy. Na ráfiku s vnútornou šírkou 30mm majú šírku (nie cez štuple): MM-62,7mm, HD-62,3mm a NN-61,5mm
HD 833g (Soft, SS, nova vzorka), MM 910g (Soft, SS) - vsetky tri 27,5 x 2,35
Všetky plášte vozím v šírke 2.35, sú to riadne klobásy. Na ráfiku s vnútornou šírkou 30mm majú šírku (nie cez štuple): MM-62,7mm, HD-62,3mm a NN-61,5mm
Super, ďakujem za túto odpoveď. Veľmi mi pomohla. Tak vyskúšam kombinaciu MM/NN
Bude veľký rozdiel medzi 2.25 a 2.35?