-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
- Shimano kľuky FC 442 3x9, Octalink osa - niektorý prevodník ak sa dobre paätám trochu strieľal s novou reťazou
- plášt Maxxis Ikon 29x2,2 MaxxSpeed 3C (bez EXO), má rozrezanú bočnicu - viď foto, dezén je ešte veľmi dobrý, bol jazdený na prednom kolese
- plášť Mavic Crossroc 29x2,2, dezén tak 65%, má tiež poškodenú bočnicu ako ten Maxxis resp. menej, kedže som to teraz nevedel nájsť
- sedlo WTB Silverado - poškodená ***** lyžiny OK
- sedlovku Giant 30,9x400mm, čierna
- 2 duše 29x2,2 (200g), nikdy nejazdené
- cestné plášte Continental GP4000II, 23mm šírka - jeden kus najazdených asi 6000km na prednom kolese, bez výrazného poškodenia, jeden takmer nový (asi 800km) ale mierne poškodená bočnica - nie je rozrezaná ale poškodený kord - možno sa niekomu bude hodiť na nejaké mestké prbližovadlo
Nové koncovky riadiacich bowdenov a koncovky laniek značky Force.
Nové Hope skrutky brzdových adaptérov a strmeňov.
V prípade záujmu písať do súkromnej správy.
Skialpové je silné slovo, ale prešiel som na nich niekoľkokrát hrebeň NT aj VF
Viazanie Silvretta Easy Go, veľkosť M pre skelet 295-345mm
Vhodnejšie skôr na kráčanie ako na lyžovanie, keby dakto chcel vyskúšať......
Mám k nim aj staršie lyžiarky TLT 3-jky vel.42
Prípadne poraďte či niečo podobné v železiarstve zoženiem? Galanta a okolie.. ďakujem.
Ale dík za radu.
ci skor taketo? https://www.tme.eu/html/SK/skrutky-s-polgulatou-hlavou-s-prirubou-drazka-imbus/ramka_9622_SK_pelny.html
Prípadne poraďte či niečo podobné v železiarstve zoženiem? Galanta a okolie.. ďakujem.
Napis mi adresu do spravy, poslem ti postou.