tieto dve otázky si zodpovedáš na google, teda váha je 12,4 a geometria
Vysnívaný ani nie, ale je to model 2020 a je to 1000€ hardtail s fajn komponentami, preto sa pýtam na názor
ok, takze topic nie je Vysnivany bike, ale otazka: Jazdim XC, mam budget 1000 eur a chcem HT... a moja otazka: toto je jediny bajk, co ta zaujal a neuvazujes o jazdenke? (ja by som za tvoj vyber 1000 tazkozarobenych eur nikdy nedal)
no ja by som to teda nebral, tie dva kg môžeš jednak zhodiť na sebe a jednak to môžeš dotrénovať v nohách, tak nevidím v tom reálnu výhodu, skôr tých 500€ priplatíš na dizajne a tom že bike nemá zvary, na ničom inom.
Dudo- skôr sa obzerám po náhradnom biku na maratón a toto mi príde čo sa týka váhy aj komponentov za tú cenu fajn ponuka, ak to porovnám so Scottmi, Cube, či Trek v rovnakej kategórii tak mi stále vychádza Mondraker
dodo_pe: vies aky rozdiel je nosit na pleci 13kg a 11kg ? 11kg sa nosi na pleci ako kabelka .. inak 2kg na bajku je citit viac, ako 2kg na sebe ... vsak to poznam .. uz len tak, ze na zaciatku vyjazdu mam 3kg vody, na konci skoro 0kg a lepsie to nejde
dobre ale stále porovnávaš karbon a hliník. Keď si vezmeš či lacnejšie alebo drahšie hliníkové rámy okolo tejto ceny ako je Mondraker čo som sem postol, tak nemá konkurenciu. Cca pred týždňom tu bol unboxing Bianchi hardtailu, na eshope stojí cca 800 € a váži 14 kg, ak by si priplatil na 1199€ za Trek X-Caliber 9 tak stále máš 13,3 kg. Tento Mondraker má 12,4 kg, čiže v kategorii hliníkových je asi najbližšie váhou ku karbonovým. A ja v tej váhe Chrono Carbon 2019 a Chrono 2020 až taký rozdiel nevidím , je to presne 1,7 kg. to sú dva plné bidóny. Na to ako sa ospevuje ľahkosť karbonu, by som tam za tých 500 € čakal vyšší skok.
hlinik by som uz nechcel. karbon nieje len o vahe ako si vela ludi stale mysli. tuhost ramu kde treba, pruznost ramu tiez kde treba. v neposlednom rade pri poskodeni sa da narozdiel od hliniku opravit. hlinikove ramy aby sa priblizili vahe karbonovych ramov zacali robit dost tenke, stupla tam sanca na prasknutie.
na jar mavam 72kg v lete 68kg. a poviem ti takmer to necitim. ale ked si na bike nalozim batozinu ktora ma 4kg tak ju v kopcoch citim poriadne - cim dlhsia trasa tym je to viac citit. takze jazdit 13kg bike s tvrdym ramom alebo si priplatit 500€ za 11kg bike s tuhym a komfortnym ramom - radsej dosetrim tych 500.
Ono rozdiel karbón vs. hliník vo váhe je podľa mňa dosť skreslený.
Lacný hliník je poväčšine ťažší ale drahšie alu rámy sa v podstate vyrovnajú váhovo karbónu.
Môj starý KELLYS rám z materiálu EASTON ultraliht bol vo veľkosti 21,5 palca rovnako ťažký ako terajší karbónový GIANT XTC veľkosti 19,5 - 20 palcov.
O pohlcovaní vibrácií už sa baviť nebudeme ten komfort je neporovnateľný.
No a k tej pevnosti/pružnosti mne viac pevný prišiel starý KELLYS alu.
...no určite záleží od konkrétneho modelu a značky ( no a v mojom prípade aj ročníku )
dobre ale stále porovnávaš karbon a hliník. Keď si vezmeš či lacnejšie alebo drahšie hliníkové rámy okolo tejto ceny ako je Mondraker čo som sem postol, tak nemá konkurenciu. Cca pred týždňom tu bol unboxing Bianchi hardtailu, na eshope stojí cca 800 € a váži 14 kg, ak by si priplatil na 1199€ za Trek X-Caliber 9 tak stále máš 13,3 kg. Tento Mondraker má 12,4 kg, čiže v kategorii hliníkových je asi najbližšie váhou ku karbonovým. A ja v tej váhe Chrono Carbon 2019 a Chrono 2020 až taký rozdiel nevidím , je to presne 1,7 kg. to sú dva plné bidóny. Na to ako sa ospevuje ľahkosť karbonu, by som tam za tých 500 € čakal vyšší skok.
Výhoda karbónu nieje iba vo vahe. Ale ty si radšej kúp bike od jedného typka (na FB je: Bikemaniac Mirek) od Prahy niečo ešte lacnejšie, aby zostalo na servis este, on ti aj bude vedieť poradiť nieaku dobrú
smakovinu ???
Lubik Ten rozdiel neni ani tak skresleny, totizto tvoj terajsi giant je uz tiez tak trochu stary a neporovnaval by som ho s aktualnou produkciou Bezne karbon ramy totizto vazia cca 1-1,2kg, tie spickove okolo a pod 900g. Najlahsi al ram co som zatial zaregistroval ma spesl chisel, necelych 1,4kg. A to je naozaj ojedinely pripad. Ja mam tiez jeden z tych lahsich, 1,7kg. Takze realny rozdiel bezneho al ramu vs bezny carbon ram bude 3/4kg a viac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vysnívaný ani nie, ale je to model 2020 a je to 1000€ hardtail s fajn komponentami, preto sa pýtam na názor
Dudo- skôr sa obzerám po náhradnom biku na maratón a toto mi príde čo sa týka váhy aj komponentov za tú cenu fajn ponuka, ak to porovnám so Scottmi, Cube, či Trek v rovnakej kategórii tak mi stále vychádza Mondraker
na jar mavam 72kg v lete 68kg. a poviem ti takmer to necitim. ale ked si na bike nalozim batozinu ktora ma 4kg tak ju v kopcoch citim poriadne - cim dlhsia trasa tym je to viac citit. takze jazdit 13kg bike s tvrdym ramom alebo si priplatit 500€ za 11kg bike s tuhym a komfortnym ramom - radsej dosetrim tych 500.
Lacný hliník je poväčšine ťažší ale drahšie alu rámy sa v podstate vyrovnajú váhovo karbónu.
Môj starý KELLYS rám z materiálu EASTON ultraliht bol vo veľkosti 21,5 palca rovnako ťažký ako terajší karbónový GIANT XTC veľkosti 19,5 - 20 palcov.
O pohlcovaní vibrácií už sa baviť nebudeme ten komfort je neporovnateľný.
No a k tej pevnosti/pružnosti mne viac pevný prišiel starý KELLYS alu.
...no určite záleží od konkrétneho modelu a značky ( no a v mojom prípade aj ročníku )
Výhoda karbónu nieje iba vo vahe. Ale ty si radšej kúp bike od jedného typka (na FB je: Bikemaniac Mirek) od Prahy niečo ešte lacnejšie, aby zostalo na servis este, on ti aj bude vedieť poradiť nieaku dobrú
smakovinu ???
To bude asi značkou a nie materiálom 🙂😆😀