Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
nepomylil si si to s Diablo 2 character selection screen?
dnes konics na lvl 50 hento tamto, ale tu Enhanced Edition by stalo za to skusit ci uz BG1 alebo BG2
btw rollovat top staty 2hodiny, to bolo nieco na co asi nikdy nezabudnem xD
Toto je zjavné nepochopenie systému. Ak si chceš pohonkávať nad číslami emerickým "mór is betr" prístupom, tak Dungeons&Dragons zjavne nie je systém pre teba. D&D vždy MAL level cap (a pokusy ho "nadstaviť" cez epic level rules nikdy nedopadli dobre), z d20 mechaniky zjavne vyplýva, že levely nad 20 sú problematické a najlepšie sa hrá tak od 6. do 12. levelu (sranda že toto zostalo od AD&D 2nd ed. doteraz). Úlohou attack bonusu (to je to +niečo) je vlastne iba indikovať, že daná zbraň obchádza rezistenciu na fyzické zranenie (a získať takú zbraň - to už má byť niečo - očarované predmety sa rozhodne neváľajú v každom sude, keďže napr. trpaslíčí kováč urobí tak 1 nejaký +niečo predmet za život ako svoje vrcholné dielo, viď popis ako Bruenor vykoval kladivo pre Wulfgara) resp. teda indikuje to očarovanie. Takisto sa normálne hrá tak, že akceptuješ stats čo si si hodil. So samými 18kami vie hrať aj úplný achjaj. Nájdi si zo srandy štatistiky reálnych D&D postáv - napr. Raistlin Majere na začiatku DL1:
3rd-level human mage
STR:10, DEX: 16, CON: 10, INT: 17, WIS:14, CHR:10
Thac0:20
AL: N
HP: 8
AC:5 (Staff of the Magius, DEX Bonus)
Weapon: Staff of the Magius
Equipment: Staff of the Magius
Languages: Common, Qualinesti Elf, Magius
Spell Use: 2 1st level spells, 1 2nd level per day
a sa tu nemusíme vôbec hádať, že toto bol PÁN čarodej, absolútny Terminátor a čisté hovado. Aj tak už je dosť above average, ale nie je ťuňťa (v pohode by sa dal hrať aj so STR a CON okolo 8 a možno aj menej, len by sa Caramon a Goldmoon viac narobili
Dobré systémy umožňujú v pohode hrať za suboptimálne postavy bez potreby 2 h nahadzovania overpowered nezmyslu. Fallout som išiel za postavu silne inšpirovanú mojou veľmi priemernou ex
a ak sa hra stane úspešnou, tak majú zdroj peňazí na niekoľko rokov dopredu... tu už starý obchodný model nefunguje...
ja som starý "tankista" a to čo sa v poslednej dobe deje vo WOTku, v hre je mrte prémiových tankov a keď už nevedia čo, tak pustia "black" edition, takže stačí prezliecť starý tank do čiernej a jedeeeeem... prachy sú prachy...
ešte som si spomenul na prvé série Lary Croft a Alien vs. Predator... na prvých predpotopných grafikách... jaj...
Milým absurdom Zaklínača bolo, že síce išiel na Aurora engine (v podstate zhodnom s NWN 2), ale na rozdiel od NWN 2 bol na mojej pôvodnej grafárni (GT 8800 ak si dobre spomínam?) takmer nehrateľný. Vrátil som sa k nemu až asi pred rokom, ešte na pôvodnom procáku a RAM, ale s výrazne lepšou grafikou, už to bolo OK, ale v tých pouličných bojoch v horiacej Wyzime ako si sa vrátil z Bahníc to sekalo aj tak. A kinda of to seká aj na R7 3700.
Moja hráčska history tiež obsahuje X nedohratých hier, matne si spomínam že aj Half Life som zapichol niekde na Xene možno 30 min od konca. Nebolo to ani tak HW failami ako rôznymi príhodami, ktoré sa normálnym píplom nestávajú
taraji
prdusi
hral si to vobec? pointa toho co som pisal ze nahras 20hodin a vseho vsudy sa postava extra nemeni
to neni sedenie v pivnici u fritza a rozpravanie sa s kamaratmi
keby si to bral tak super prisne, tak to by si nemohol ani loadovat, lebo kazdy jeden tuhsi fight je len boj o kvalitny dice roll
V D&D mám nahraté aj naDMované tisíce hodín (a to teraz nerátam PC hry).
Mimochodom, že sa postava nemení nie je bug, ale feature. Level up je pri normálnom hraní v priemere tak 2 sedenia, medzi 8-48 h hry. A väčšinou sa leveluje koncom sedenia, aby si hráči mali čas v pokoji premyslieť, čo ďalej so sebou urobia, a aj to, ako zmena ovplyvní ich ďalšie hranie. Lebo ak by sa mali v prostriedku sedenia učiť nové powers (D&D 4ed.) tak by to sedenie aj tak zabilo. Preto je ďalšie sedenie spravidla taká zahrievačka, aby sa naučili s tým pracovať. A akonáhle vieš rozmýšľať tak rozhodne nie sú súboje nijaký boj o kvalitný dice roll. Jedine ak by si mal fakt smolu (týmto pozdravujem startrekovcov s tým "ľahkým súbojom" v tej prvej diere s heslom "leží celá družina"