Už mi ostáva vyriešiť len kľuky a prevodník. S prehadzovačkou maximálna spokojnosť len si musím zvykať na také hebedá. Len ma prekvapili riaditka, čakal som vyhnutie aj dohora ako majú moje SLK cca 4°, tieto majú rovnú nulu. Ale asi ich vyskúšam, niekedy mám pocit, že tie moje SLK sú moc zahnuté...
Už mi chýba len oválny prevodník. Bike postupne naberá kontúry. Brzdové hadice ešte skrátim a schovám do rámu. Škoda len, že podľa prepočtov sa nedostanem na 9,5kg (nie, lacnejším rámom by som nekupoval ľahšie komponenty, všetky tie ktoré mám som proste chcel, hmotnosť nie je všetko). Uvidím, možno časom budem chcieť iné komponenty...
PS: To sedlo mi tam až tak nešmakuje, ale chcem otestovať dieru a karbónové lyžiny. A predstavec zatiaľ FSA Energy kým neurčím konečnú dĺžku a sklon (aj keď je podľa mňa ľahučký) a pôjde asi niečo rady K-Force.
milos21Kľuky Race Face Next SL by urobili -100g. Ráfky Duke Lucky Star Ultra (23,5mm vnút.šírka) by urobili ďalších -160g (360g) alebo širšie Lucky Star HD 6Ters (27,5mm a 25,5mm vnút.šírka) by urobily cca 40g. Cenovo by vyšli podobne ako tie ráfky DT Swiss.
Kristina Race Face by som nedal, nie som ich "fanúšik", nepáčia sa mi. Proste chcel som postaviť bike podľa mojich preferencii k značkám ako Shimano, DT a FSA, FOX, Selle. Už bude jediná výnimka Garbaruk ovál Myslím, že 25mm ráfik s hmotnosťou 440g za cenu 75€ nie je zlá voľba. Tie kľuky síce -100g dolu a +100€ hore (áno, ako som písal, keby som mal lacnejší rám, ušetrené € nedám do ľahších komponentov). Svoju predstavu pekného biku mám v hlave už dlho. Ako som už hore písal, možno o niekoľko rokov budem chcieť iné komponenty/značky, ktovie... frohn.jaan tú značku ani nepoznám, ako bolo spomínané nie je to ultra-low-weight stavba. Ide mi o funkčnosť, nechcem sa o neho starať viac ako je nutné. Časť vecí je kupovaná z bazáru.
Proste nie všetko v živote je o rozumnom pomere cena/hmotnosť alebo o nízkej hmotnosti za každú cenu, niečo sa kupuje aj Lucka by vedela rozprávať Som si plne vedomý, že hádam každý by ho postavil inak. OK, nech sa páči, nemusíte kupovať nový bike každé 2 roky a postavte si čo sa páči vám
PS: prišiel som zo semináru, začína pršať (von teda nejdem), možno sa na tie hadice dnes pozriem, že čo sa dá s nimi urobiť...
Vianoce su toho roku aspon u mna uz teraz. Kurier doniesol tieto lahucke krasavice, este dostavat bike a moze sa testovat, potom napisem aj viac do temy o zapletanych kolesach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a boli za celkom fajn cenu cca. 15€ kus 👍
PS: To sedlo mi tam až tak nešmakuje, ale chcem otestovať dieru a karbónové lyžiny. A predstavec zatiaľ FSA Energy kým neurčím konečnú dĺžku a sklon (aj keď je podľa mňa ľahučký) a pôjde asi niečo rady K-Force.
frohn.jaan tú značku ani nepoznám, ako bolo spomínané nie je to ultra-low-weight stavba. Ide mi o funkčnosť, nechcem sa o neho starať viac ako je nutné. Časť vecí je kupovaná z bazáru.
Proste nie všetko v živote je o rozumnom pomere cena/hmotnosť alebo o nízkej hmotnosti za každú cenu, niečo sa kupuje aj
PS: prišiel som zo semináru, začína pršať (von teda nejdem), možno sa na tie hadice dnes pozriem, že čo sa dá s nimi urobiť...