Hlinikovy predstavec Force Basic S4.6: - Dĺžka: 70mm
- Priemer pre riadidlá: 31,8 mm
- Priemer pre stĺpik: 1 1/8"-28,6 mm
- Uhol: +/- 7°
Stav: Minimalne znamky pouzitia
Cena: 8€
Čaute, kúpil som si MX okuliare 100% Racecraft ich najvyššia rada, nesedia mi k prilbe, tlačia mi ju nahor, asi mám malú hlavu :/ zvažujem zaslanie spať, tak ak by mal niekto záujem, 100% Racecraft Dreamflow Mirror , su na nich zrkadlové modré sklá, k nim náhradne číre a strhávačky. Cena ako som kúpil 60 eur u nás stoja od 74-100 eur Ak by ste mali niekto záujem osobný odber Žilina, píšte mi do správy. Ďakujem.
Cavigo. Nevala sa niekomu doma takato pumpa? Na "znacke" nezalezi, ale ide mi o presny typ. Ja som mal ciernu Longus, ale kamsi zmizla Je to obyc. plastova jednopiestovka s dutou rukovatou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brzdove platnicky Formula Oro
cena 7 eur
Teleskopicku sedlovku Thomson Elite Dropper s priemerom 31.6, dlzkou 400mm a zdvihom 125mm. Sedlovka ma externe ovladanie
cena 200 eur
- Dĺžka: 70mm
- Priemer pre riadidlá: 31,8 mm
- Priemer pre stĺpik: 1 1/8"-28,6 mm
- Uhol: +/- 7°
Cena: 8€
Hlinikova sedlovka Ritchey 2B, WTD black
Priemer: 27,2mm
Dlzka: 350mm
Stav: Nova, nepouzita
Cena: 15€
Hlinikove cestne riaditka Ritchey Comp Road Streem II 420mm
- Moznost Di2
- Drop/Reach: 128/78mm
- 4.7 degree sweep, 0 degree flare
Stav: Nove, nepouzite
Cena: 25€
GPS Cyklopocitac IGPSPORT IGS20E
Cena: 20€
Dostupny je uz len predstavec. Ostatne je predane.
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-tretry/392519/shimano-sh-m089-.html
Tretry Shimano SH-M089 veľkosť 45
Edit: rezervované
No prave to nechcem 😀 chcem to len na zimu, na jar budem davat nove 1x12 XT
Osobne v KE alebo to viem aj poslat
-15% FORCE EASY DUO TELESKOP minipumpa
7,19 € -15%
MOC 8,49 €