Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Čaute, rád by som sa opýtal majiteľov modelu Lux, vopred ď.
Je pri kúpe bicykla v balení náhradná pätka?
Aká pätka pasuje na lux 6.0 2020 a aká na 7.0 (č. dielu)
Akú má šírku zadný ráfik? Lux 6 (v popise 20, na fotke 25)
Čierna farba je matná alebo lakovaná?
Má v skutočnosti rýchlospojku reťaze? Na fotke sa javí, že áno.
Lery741 pre 7cku je patka Derailleur Hanger GP0160-01. 7cka ma XT a mam pocit, ze retaz bola bez spojky. Pozriet to neviem lebo isiel do Ciech na reklamaciu.
Lery741 pre 7cku je patka Derailleur Hanger GP0160-01. 7cka ma XT a mam pocit, ze retaz bola bez spojky. Pozriet to neviem lebo isiel do Ciech na reklamaciu.
Vďaka za info. Kvôli dodacím lehotám ale aj konečnom zvážení sa prikláňam skôr k 6.0 , na moje výjazdy bude bohato stačiť.
Vieš mi ešte potvrdiť, či je k bicyklu náhradná pätka? Marí sa mi, že niekto spomínal, že áno...
Ešte by som potreboval vedieť ohľadne tej čiernej farby, či je lakovaná... keby hej, ochranné fólie by na nej asi nevyzerali dobre. Ale ty máš tuším červený...
Vďaka za info. Kvôli dodacím lehotám ale aj konečnom zvážení sa prikláňam skôr k 6.0 , na moje výjazdy bude bohato stačiť.
Vieš mi ešte potvrdiť, či je k bicyklu náhradná pätka? Marí sa mi, že niekto spomínal, že áno...
Ešte by som potreboval vedieť ohľadne tej čiernej farby, či je lakovaná... keby hej, ochranné fólie by na nej asi nevyzerali dobre. Ale ty máš tuším červený...
Pätka neni, tú som objednával zvlášť a čierny je matný, červený lesklý.
Lery741 ano, mam cerveny. Ako ti pisali patka nie je, musis ju objednat. Tiez extra objednavas bezdus.ventilky. vlastne ani neviem, ci x1700 kolesa su ready na bezduse ale predpokladam, ze paska uz bude nalepena. Mne osobne 7cka sadla uplne podla mojich poziadaviek. Komplet XT a Fox.
Lery741 ano, mam cerveny. Ako ti pisali patka nie je, musis ju objednat. Tiez extra objednavas bezdus.ventilky. vlastne ani neviem, ci x1700 kolesa su ready na bezduse ale predpokladam, ze paska uz bude nalepena. Mne osobne 7cka sadla uplne podla mojich poziadaviek. Komplet XT a Fox.
Kolesa X1700 maju nalepenu bezdusova pasku. Hned som ich prerobil na bezduse a drzia.
Všetky DT Swiss kolesá majú original už nalepenu pasku na tubeless rdy, dokonca keď som objednal z bike24.de x1900 tak boli už pribalene aj bezdusove ventilky
Nevie mi niekto povedat akym sposobom su vedene bowdeny v rame u Canyona Neurona 2018? Rad by som vymenil radiaci bowden prehadzovacky.Nejaky technicky popis,skusenost rada?
Nevie mi niekto povedat akym sposobom su vedene bowdeny v rame u Canyona Neurona 2018? Rad by som vymenil radiaci bowden prehadzovacky.Nejaky technicky popis,skusenost rada?
menil som nedavno na spectrale 17 a uplne v pohode bez nicoho... staci sa nebat
uz si nepamatam kolko cm to bolo.. neaky meter aj drobne.. ide z packy do ramu.. vnutro bez.. z ramu pod sedlovkou cez stavbu az do prehadzovacky
Ahojte... Chystám sa na jar kúpiť nový cestak a rozmýšľam nad Endurace cf sl disc 8.0 len keď som čítal pár stránok dozadu tak to býva asi riadna divočina s nákupom.... Myslíte že je nejaká šanca na úspech v priebehu apríla 2020 toto kolo vôbec dostať kúpiť? Zatiaľ ešte nejaké to E chyba ??
Ja som čakal na Exceed (že príde niečo novšie)... Exceed 6.0 zdražel o 500 eur (z pôvodných 1700 na 2200) a namiesto neho vytvorili exceed 5.0 (niečo také pred rokom nebolo) za pôvodnú cenu 1700e s tým rozdielom, že to už má o radu horšie komponenty, vidlicu, kolesá a je to ťažšie o viac ako kilo. Takže sa mi "oplatilo"...
flige Neurony teraz dostali nove karbonove ramy. Hlinik co som si vsimol tiez troska (malicko) zmenili. Tazko povedat ci nieco nove bude. Skor si myslim, ze zatial nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je pri kúpe bicykla v balení náhradná pätka?
Aká pätka pasuje na lux 6.0 2020 a aká na 7.0 (č. dielu)
Akú má šírku zadný ráfik? Lux 6 (v popise 20, na fotke 25)
Čierna farba je matná alebo lakovaná?
Má v skutočnosti rýchlospojku reťaze? Na fotke sa javí, že áno.
Pätka neni, tú som objednával zvlášť a čierny je matný, červený lesklý.
Chat funguje aj cez vikend? Predpokladam, ze nie, tak preto.
Kolesa X1700 maju nalepenu bezdusova pasku. Hned som ich prerobil na bezduse a drzia.
menil som nedavno na spectrale 17 a uplne v pohode bez nicoho... staci sa nebat
uz si nepamatam kolko cm to bolo.. neaky meter aj drobne.. ide z packy do ramu.. vnutro bez.. z ramu pod sedlovkou cez stavbu az do prehadzovacky
PS: toto patri do servis, opravy