chcel by som novy bike.Malo by to byt nejake MTB,lebo jazdim skor teren ako cesty,ale rad si zajazdim aj na nejakych cestach...Malo by to byt maximalne do 10 000 Sk aj s DPH.Zatial som si vybral nejakeho kandidata a to Merida SUB 20-V.Co si o nom myslite ? Poziadavky nemam nejake "extra",len aby mal ALU rám,nastavitelne odpruzenie (vidlicu,myslim tym nastavitelne na kolko chcem),brzdy asi V-cka.Pozeral som aj nejake Kellys,ale su na moj vkus dost drahe
Inak ja by som Ti možno ešte poradil pozrieť si stránku www.suncycle.sk , tam si daj "Cenové akcie", a tam nájdeš dva zlacnené biky s o chlp lepšou výbavou ako má tá merida...
EDIT / A aky je skutocny zdvih tejto vidlice
Ale podla mna Merida,nie je zla...
Kupili sme mojmu bratovi za 20tis.a je velmi slusna...pochvaluje si..
PS / Bol som v Kellys predajni,ale ten Viper SF je hroza,hlavne jeho riaditka
a sice, "rychla jazda" je subjektivna, teda je otazne co povazujes za rychlu jazdu; + k tomu ten cenovy limit, hm, vela tam toho nenavyberas, no ale byt tebou beriem toho pellsa vsetkymi desiatimi, je dokonca aj celkom pekny
pri vsetkej ucte, v tejto cenovej relacii budes musiet "DH" trosku obmedzit a jazdit decentnejsie, teda ak neplanujes do bicykla vlozit nasobok jeho ceny za servis a ND
chapem, respektive dufam, ze tym DH nemyslis DH v pravom slova zmysle, skor nejaky zjazd v ramci XC
2 mysho Jasne,ze tym myslim nejaky DH v ramci XC,na skutocny DH by som musel mat poriadny bike