Jules-Smith, jo, potom ma napadlo . No skoda, Jari je fajn na ucely, ktore si spomenul. Ale 58 by bola asi velka. Ja mam 56 a okolo 180 cm a v spodnom uchope sa citim trochu natiahnuty.
Jules-Smith
a co tak Triban RC500 na sore za 600€ alebo RC520 na 105ke za 800? mam ho tiez a som maximalne spokojny. hodil som tam schwalbe cxcomp 35c a je z toho gravel. na nete som sa docital ze to dokaze pobrat az 38 plast ale to je uz na hrane
Jules-Smith
a co tak Triban RC500 na sore za 600€ alebo RC520 na 105ke za 800? mam ho tiez a som maximalne spokojny. hodil som tam schwalbe cxcomp 35c a je z toho gravel. na nete som sa docital ze to dokaze pobrat az 38 plast ale to je uz na hrane
Hmm, super napad! Tieto Tribany maju aj uchyty pre nosice na bajk, co gt grade nema.
S tymi gumami sa ti tam zmestia aj blatniky, ci na to mozem zabudnut?
Jules-Smith
ja osobne blatniky nemam ale je na tu na fore jeden clovek s ktorym som pisal a on ma 35ky plaste a ma nanom aj blatniky. ale s sirsim plastom ako 35 tam uz blatniky asi nedostanes.
ak by si tam ale vymenil kolesa za 650b tak tam vojdu az 40 alebo 42 plastne. na tej ich gravel verzii to tak je
Jules-Smith
ja osobne blatniky nemam ale je na tu na fore jeden clovek s ktorym som pisal a on ma 35ky plaste a ma nanom aj blatniky. ale s sirsim plastom ako 35 tam uz blatniky asi nedostanes.
ak by si tam ale vymenil kolesa za 650b tak tam vojdu az 40 alebo 42 plastne. na tej ich gravel verzii to tak je
Tie blatníky sú pri 35 plášťoch ozaj na hrane, ale len na Silexe. Kebyže je mostík medzi zadnými vzpierami kúsok vyššie, v pohode by sa zmestili aj 40mm.
Záleží od konkrétneho modelu bicykla, videl som tu niekde gravel ktorý mal ten mostík odnímateľný.
Hmm, super napad! Tieto Tribany maju aj uchyty pre nosice na bajk, co gt grade nema.
Ja mám tiež Silex a SKS speedrockery blatníky. Plášte Gravelking 700x38, tiež v pohode, ale väčšie plášte neviem, či by vošli a ako by sa správali v teréne
Dobrá pripomienka Stano. Ak poznáš tie blatníky, tak ony majú na zadnom blatníku takú vysúvaciu časť, len mne sa ju dobrovoľne už o viac cm nepodarilo vytiahnuť pred prvým výjazdom a potom som na to úplne zabudol 😏
szabo.martin tie plaste su 35? Voslo to v pohode? Ja som na Triban kupil SKS Blatníky RACEBLADE PRO XL, ale su dost kratke, tak pokukujem po niecom dlhsom
szabo.martin tie plaste su 35? Voslo to v pohode? Ja som na Triban kupil SKS Blatníky RACEBLADE PRO XL, ale su dost kratke, tak pokukujem po niecom dlhsom
ano, su to 35mm plaste. slo to v pohode. Vacsie tam uz ale davat nebudem - aj z dovodu aby ostalo miesto na blato
ale aj u dovodu, ze by tam vacsie uz podla mojho nazoru nevosli (s blatnikmi)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie blatníky sú pri 35 plášťoch ozaj na hrane, ale len na Silexe. Kebyže je mostík medzi zadnými vzpierami kúsok vyššie, v pohode by sa zmestili aj 40mm.
Záleží od konkrétneho modelu bicykla, videl som tu niekde gravel ktorý mal ten mostík odnímateľný.
ja som ten co ma blatniky na tribane...
pre lepsie predstavu (este som to doladil, aby bol rovnomerne):
ahoj,
plaste:
http://www.chaoyangtire.com/index.php/pro/pro-details/8/282?type=CITY/URBAN&name=FLYINGDIAMOND
blatniky (45mm):
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/cestne-a-trekking/sks-blatnik-longboard-set-28--model-2020.html
Daj potom vedieť ako to šlo. Tiež by som nahodil širšie plášte.
ano, su to 35mm plaste. slo to v pohode. Vacsie tam uz ale davat nebudem - aj z dovodu aby ostalo miesto na blato
ale aj u dovodu, ze by tam vacsie uz podla mojho nazoru nevosli (s blatnikmi)
Kupoval som ich v oslanoch - 8€ kus
Som z Ba, zajtra tam viem skocit. Ak chcete, mozem Vam priniest. A vyzdvihnete u mna.