Adidas uz dnes nie je taky ako 5 a viac rokov dozadu. Osobne uz by som sa Adidasu radsej vyhol.
Vobec ma tento vyrok netesi. Kupil som, priznam sa ze bez akehokolvek prieskumu, Adidas Terrexx. Bolo to take dost na rychlo Prve co ma prekvapilo, ze som musel kupit velkost 47 1/3, lebo mensie cislo ma tlacilo. Inak vsetky boty nosim 46ky Druhe co ma prekvapilo, bola prilnavost podrazky. Snad nikdy som nemal taku lepivu podrazku. Beriem to ako velke plus, lebo predosle turisticke tenisky sa mi na mokrych kamenoch smykali, tieto drzia. Zatial som V nich vela nenachodil, tak dufam ze tretie prekvapenie nebude, ked sa mi po nejakom kratkom case rozpadnu.
Tiež som kúpil adidasky ale do mesta. Uvidím co vydržia sú pekné tvrdé
tak presne tieto mam, len v modro-oranzovom prevedeni a boli to snad jedine adidasky, z ktorých sa mi odlepila podrazka a este aj po velmi kratkom case sa mi urobila dierka na zvrsku - tam, kde je prva dierka na snorku, v mieste ohybu klbu palca - takze za mna jednoznacne
A trvde su teda fest..
Snad budes spokojnejsi
Planika Forester - po siestich rokoch vymena, do jednej mi tecie neviem kadial, na druhej sa zacina odliepat podrazka - este posluzia ako pracovne
trosku ma sklamala prava topanka ktora ma divnu kozu (niesu to skrabance) - mate stym niekto skusenost, este som nieco take na kozennej topanke nevidel - riesit/neriesit? a divne lepeny okop zrovna kde sa najviac ohyba
v e-shope kde som ich kupoval to bola posledna velkost a je problem uz zohnat aj inde. tak sa rozhodujem ci vratit alebo nevratit.
tiez mam planika forester zelenosede, maju zatial len rok, naschval som vyberal boty s EVA namiesto PU, aby nebol problem s odliepanim podrazky, tak uvidim. na lahke svihy v horucich dnoch adidas kanadia trail7, na prechodne obdobie millet rockway.
Planika Forester - po siestich rokoch vymena, do jednej mi tecie neviem kadial, na druhej sa zacina odliepat podrazka - este posluzia ako pracovne
trosku ma sklamala prava topanka ktora ma divnu kozu (niesu to skrabance) - mate stym niekto skusenost, este som nieco take na kozennej topanke nevidel - riesit/neriesit? a divne lepeny okop zrovna kde sa najviac ohyba
v e-shope kde som ich kupoval to bola posledna velkost a je problem uz zohnat aj inde. tak sa rozhodujem ci vratit alebo nevratit.
osobne by som ich vratil, ktovie co tie ciary budu robit pri zatazi. dalsia vec ze nie su za 50 eur tak uz len z principu by hento ani z linky zist nemalo.
podla mna to nie je dovod na reklamaciu. kedze sa jedna o prirodny material, niektory vyrobcovia uvadzaju aj v zarucnom liste ze mozu byt rozdiely vo vzhlade prirodnej koze. ale ak ta to trapi, tak skus. je to tvoje pravo.
dva vylety a nebude to vidiet. su to stopy po opracovani (bruseni) koze. tomu materialu nic nie je. Ja som kupil Hanwag Alaska GTX za 200 a tiez nie su vzhladovo rovnake(teda neboli ked boli nove) . po par pouzitiach a navoskovani si to ani nevsimne.
v stadiu riesenia - ako som pisal niesu to skrabance, tie by ma netrapili. tie ciary su vystupene dohora - mozno kravina a nic by tomu nebolo ani o 6 rokov a mozno nie.
u áut sú piatkové kusy zlepence.....teda boli, keď sa robilo len cez týždeň
k téme: ja osobne by som to vrátil...fakt to vyzerá strašne, ako od vietnamcov
Caute,
neviem či to dať sem alebo do tej témy obchodov, máte niekto skúsenosti z topankovnikom v PE ? Oplatí sa tam ísť pozrieť zimné turistické bagane?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vobec ma tento vyrok netesi. Kupil som, priznam sa ze bez akehokolvek prieskumu, Adidas Terrexx. Bolo to take dost na rychlo Prve co ma prekvapilo, ze som musel kupit velkost 47 1/3, lebo mensie cislo ma tlacilo. Inak vsetky boty nosim 46ky Druhe co ma prekvapilo, bola prilnavost podrazky. Snad nikdy som nemal taku lepivu podrazku. Beriem to ako velke plus, lebo predosle turisticke tenisky sa mi na mokrych kamenoch smykali, tieto drzia. Zatial som V nich vela nenachodil, tak dufam ze tretie prekvapenie nebude, ked sa mi po nejakom kratkom case rozpadnu.
tak presne tieto mam, len v modro-oranzovom prevedeni a boli to snad jedine adidasky, z ktorých sa mi odlepila podrazka a este aj po velmi kratkom case sa mi urobila dierka na zvrsku - tam, kde je prva dierka na snorku, v mieste ohybu klbu palca - takze za mna jednoznacne
A trvde su teda fest..
Snad budes spokojnejsi
osobne by som ich vratil, ktovie co tie ciary budu robit pri zatazi. dalsia vec ze nie su za 50 eur tak uz len z principu by hento ani z linky zist nemalo.
k téme: ja osobne by som to vrátil...fakt to vyzerá strašne, ako od vietnamcov
https://www.eobuv.sk/trekingova-obuv-columbia-ruckel-ridge-waterproof-bm5525-black-rusty-010.html
https://www.eobuv.sk/trekingova-obuv-columbia-ruckel-ridge-waterproof-bm5525-black-rusty-010.html
ak ti nebude vadiť že ti zmrznu prsty a voda a snrh v topánke
neviem či to dať sem alebo do tej témy obchodov, máte niekto skúsenosti z topankovnikom v PE ? Oplatí sa tam ísť pozrieť zimné turistické bagane?