To aj ja, vacsinou som si vystacil s 1GB na mesiac za 2€ ale co z toho ked to najviac treba tak bud nemam ziaden signal alebo edge a pod.
Mam druhu simku orange ktora ma v pohode H+ alebo 4G ale stvroka na tom istom mieste nevie prepnut ani na to 3G orange comu nechapem.
aky mas tel.? s iphonom pouzivam uz cca 3 roky bez problemu s prepinanim na orange 3g pri slabsom pokryti...
Neviem ci je mozne prejst do zahranicia s cislom ktore mas, skor myslim ze nie. A nove cislo nechcem. Neverim ze so zahranicnym operatorom budem mat lepsie podmienky ako tu. Mam orange nejaky Sova 5 pausal a aktualne na pol roka 3GB dat zadara lebo akcia na nejaku skupinu moji znami v ktorej aom clenom. Platim 5€ inak som tam mal 1GB dat.
Viacero telefonov. Moto Z2 Play, predtym Redmi Note 2 teraz mam Xiaomi Mi Note 2.
aky mas tel.? s iphonom pouzivam uz cca 3 roky bez problemu s prepinanim na orange 3g pri slabsom pokryti...
Bez problemu? To sa ti zda akože v hlavnom meste v pohode, že maš od 4ky založenu simku a v centre mesta nechytiš 4G od 4ky, ale datuješ cez Orange za dalšie peniaze z kreditu (okrem paušalu teda). Lebo mne nie. Dcerke to robilo na iphone 5s a aj na 7-ke. Prehodila to do orange.
Ja som so 4-kou spokojný. Prepínanie funguje bez problémov, za 8E mám 100 minút a 11GB dát, z toho 2,5 GB v EÚ. Žiadne ďalšie peniaze z kreditu mi neberie, tých 11 GB je jedno či miniem v ich sieti alebo v sieti Orange cez národný roaming. Keď bude mať niekto podobnú ponuku za menej, tak bez problémov zase zmením operátora. Mal som Orange, potom O2, teraz 4-ku. Idem tam, kde mi ponúknu najvýhodnejšie podmienky.
Bez problemu? To sa ti zda akože v hlavnom meste v pohode, že maš od 4ky založenu simku a v centre mesta nechytiš 4G od 4ky, ale datuješ cez Orange za dalšie peniaze z kreditu (okrem paušalu teda). Lebo mne nie. Dcerke to robilo na iphone 5s a aj na 7-ke. Prehodila to do orange.
platim to co volodaj 8€ a je mi jedno ci tych 11gb taha cez 4 alebo orange....
Veru,to ze nas velka operatorska trojka osklbava ako male deti(ceny vyssie ako v Anglicku hovoria za vsetko) a vacsina ludi nedokaze od nich odist su zrejme nejake komplexy zo socializmu,kde ludia vobec nerozmyslaju a chovaju sa ako stado oviec..to iste mame aj v politike...
Skúsil som štvorku, ceny super. To je asi tak všetko. 500m za Trnavou končilo pokrytie a čakal som neviem koľko kým som bol zas dostupný. Rozhodujúci moment bol pre mňa, keď som vyšiel z banky na pešej zóne, znovu v TT, a prišla mi sms že mám 3 zmeškané hovory 😀.
Pár mesiacov som u nich skúsil, ale toto nie, ďakujem.
P.S.: mobilom to nebolo, ten som nemenil.
Tiež uvažujem nad odchodom od orangutana, pretože za 22rokov čo mám od nich číslo sa žiadna zmena neudiala,keď som bol minulé u nich.
Zvažoval som ešte tel.na dve sim. Orange sim na tel.a sms a 4ka sim na dáta.
Blbosť?
na 2 SIM (net+tel) treba trosku lepsi fon asi. frajerka ma obycajny Xiaomi (za cca 150e) a 2 simky (orange+4ka) zvlada ale nie je to bohvieco.. dost to spomaluje vsetky appky atd, ked mala 1 SIM tak fon isiel bez problemovo, teraz je pomalsi
presne takto to riešim,mám telefón na dve sim už roky,hlavne preto že číslo od Orange majú všetci moji známi,to druhé od 4-ky mám kvôli hovorom a dátam,je pravda je pokrytie Orange je lepšie,ale je zaujímavé,že platím mesačne tak 1,55 Eur a to preto,lebo kde sa dá volám zo 4-ky,tam mi vystačí aktuálna akcia za 8 eur,dáta asi ani neminiem: https://www.4ka.sk/ponuka/sloboda-100-plus
nemyslím ýe by telefóna na dve karty musel byť nejaký lepší,aktuálne mi ukazuje 4G na 4-ke Orange stále 3G
podla mna nie, tel na dve simky mam uz asi 7 rokov a cenovo od 200-500 a ziaden rozdiel v tom nie je, mam Orange + 4ka na data ale som rad ze uz data beriem z Orange. 4ka len v pripade nudze. Dokonca som sa pytal v lete na roaming a 4ka nemala zmluvu s nikym na 4G siet v zahranici cize aj ked bola moznost (napr ja som bol v spanielsku) 4G alebo dokonca 4G+ siete tak sa tam nepripojila a na infolinke som sa dozvedel ze sa ani nepripoji. Kupil som za 15€ spanielsku Orange kartu so 7GB datami a mal som na celu dovolenku a este asi mesiac doma som z toho bral roamingove data
Skúsil som štvorku, ceny super. To je asi tak všetko. 500m za Trnavou končilo pokrytie a čakal som neviem koľko kým som bol zas dostupný. Rozhodujúci moment bol pre mňa, keď som vyšiel z banky na pešej zóne, znovu v TT, a prišla mi sms že mám 3 zmeškané hovory 😀.
4ka ma velmi zle pokrytie. Oplatí sa vtedy, ak je 100% signal. Napr. ja mam od nich wi-fi modem, čo nosím so sebou. V praci nam sekli prístupy na kadečo, tak preto. Ale ako som písal inde, na iPhonoch hroza. Stale sa to odpajalo a rumingovalo cez Orange. Napr. v centre BA. Dcerka mala kupeny paušal a mala tam kredit a tak sa pripojenie cez Orange spoplatňovali. Nedalo sa to nijako vypnuť.
Super vec. Asi to beru tak, ze ked mas na ifon tak mas aj na roamingove poplatky
S tym ovocim ( jabko, orindz ) same problemy. Ja vravim ze najlepsie ovocie je dobre vypalene....tak okolo 52 %
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam druhu simku orange ktora ma v pohode H+ alebo 4G ale stvroka na tom istom mieste nevie prepnut ani na to 3G orange comu nechapem.
Viacero telefonov. Moto Z2 Play, predtym Redmi Note 2 teraz mam Xiaomi Mi Note 2.
platim to co volodaj 8€ a je mi jedno ci tych 11gb taha cez 4 alebo orange....
Zvažoval som ešte tel.na dve sim. Orange sim na tel.a sms a 4ka sim na dáta.
Blbosť?
https://www.4ka.sk/ponuka/sloboda-100-plus
nemyslím ýe by telefóna na dve karty musel byť nejaký lepší,aktuálne mi ukazuje 4G na 4-ke Orange stále 3G
4ka ma velmi zle pokrytie. Oplatí sa vtedy, ak je 100% signal. Napr. ja mam od nich wi-fi modem, čo nosím so sebou. V praci nam sekli prístupy na kadečo, tak preto. Ale ako som písal inde, na iPhonoch hroza. Stale sa to odpajalo a rumingovalo cez Orange. Napr. v centre BA. Dcerka mala kupeny paušal a mala tam kredit a tak sa pripojenie cez Orange spoplatňovali. Nedalo sa to nijako vypnuť.
Asi to v iPhone nejde, pozerali sme to 10x. Je*al ich pes.
S tym ovocim ( jabko, orindz ) same problemy. Ja vravim ze najlepsie ovocie je dobre vypalene....tak okolo 52 %
mne sa toto nestalo za 3 roky ani raz
zrejme ma tvoj telefon problem s domacim roamingom,ale 500m za mestom nemat signal nie je mozne ..toto mozno bolo na zaciatku,momentalne je 4ka najviac sa rozsirujucim operatorom ohladom pokrytia
https://zive.aktuality.sk/clanok/144089/test-sieti-na-slovensku-vyhral-ho-telekom-absolutnym-skokanom-je-4ka/
jj,toto 4ke vyslo..dnes uz je jedno,odkial ti taha data..furt sa cerpaju z balicka a nie navyse,ako predtym..takze pozor na sirenie bludov