Zatial len prvá krátka jazda. Ale jedno som zistil, že aj keď majú vyšší profil ako staré, oveľa lepšie aj na bočnom vetre, a to dnes fučalo riadne. Sledoval som ich už dlhšie, a najlepšia cena bola na wiggle.
Dobre si urobil,osobne viem ze je pre cyklistu niekedy tazke rozlucit sa s bicyklom ktory ma rad a dobre sluzi,ale obcas si treba urobit radosť, zijeme.len raz?
Predstavujem moj novy stroj, vzhladom na to, ze to nie je klasika (aero, elektrika a kotuce) tak som si vedomy, ze nie kazdemu sa musi pacit. Dlho som sa rozhodoval medzi Venge a Systemsix, nakoniec je to Systemsix Ultegra Di2 2020 Rapha
Je to dobrý bajk, jazdil som na ňom (s mechanickou Durou) na Malorke. Jediné menšie mínus bolo, že bol dosť citlivý na bočák, ale inak super. No a ešte riadne vŕzgal, ale tak bajk z požičovne
Systemsix tam dáva predstavec s -17st sklonom, čo je cca 2cm nižšie ak by som tam mal klasiku -6st. Práve tie 2cm tam spôsobujú že som to musel vykompenzovať s podložkamito, ale v skutočnosti to nevyzerá rušivo. Po pár jazdách možno pôjde jedna 12mm podložka von.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemám to teraz ako reálne odvážiť - tipujem tak ako je na fotkách cca +-7 kg.
Akú majú výšku? Tiež ich mám v hľadáčiku.
povodne som chcel prestriekat 585ku nakolko som s nou bol nadmieru spokojny ale potom som objavil tohoto lucky looka a laska okamzita...
35mm.
Systemsix tam dáva predstavec s -17st sklonom, čo je cca 2cm nižšie ak by som tam mal klasiku -6st. Práve tie 2cm tam spôsobujú že som to musel vykompenzovať s podložkamito, ale v skutočnosti to nevyzerá rušivo. Po pár jazdách možno pôjde jedna 12mm podložka von.