Prečo kontroverzná? Preto že sa montuje v Senici na Slovensku?
No neviem ako to správne napísať - "nech nevznikajú nedorozumenia"... proste myslel som to tak že dosť veľa ľudí neuznáva bicykle čo niesu od "veľkej" značky.
Celocierne kolesa hned zmenili vzhlad bicykla Pocitujes aj nejako rozdiel oproti povodnym kolesam? ...kde si isch kupoval? niekde som zazrel set aj s plastami GP 4000 za dobru cenu ale uz neviem kde
Zatial len prvá krátka jazda. Ale jedno som zistil, že aj keď majú vyšší profil ako staré, oveľa lepšie aj na bočnom vetre, a to dnes fučalo riadne. Sledoval som ich už dlhšie, a najlepšia cena bola na wiggle.
po par rokoch sa vraciam na cestu ako doplnok k endurku, splasil som talianku tak pomali ju prerabam a origo diely si nechavam samozrejme tak som zvedavy na vas nazor (este tam chyba zopar suciastok) mal by to byt 2002-2004 rocnik, ten camapgnolo centaur tam rozmyslam nechat aj ked je to 9kolo radi to fakt uzasne
Proximu som tiež kedysi dávno jazdil.trubky boli Columbus Zonal, novšie verie boli rady Columbus Airplane.9 kolová Campa je ešte tá stará dobrá, je v nej všetko prečo bola obľúbená- presný,tvrdší chod pri radení a servisovateľné páky.
Ergonómia pák nie je terno ale dá sa. No a Cinelli je klasika hoci so zvarmi. Za mňa palec hore.
Síce duplicita v téme, ale pridám aj svoje foto po doladení a odjazdení sezóny.
Vymenilo sa sedlo, a dala iná omotávka, pretože moje ruky bielu neskutočne špinia. Drop medzi sedlom a riadítkami išiel na skoro 12 cm, ale jazdenie s tým celkom zvládam. Dal som 15 mm stack riadenie, a je to bez podložiek nakoniec.
To čo som avizoval na predchádzajúcej stránke je realita.
Poskladal som PlanetX (rámovu sadu+doplnky som objednal od PlanetX Anglicka prišlo to za 6 dni, sadu na bike24 v Nemecku dorazila za 4 dni) všetko komplet tak ako je foto ale bez kolies, košíkov ma vyšlo na 1 000 €.
Dnes skúšobná jazda aj keď von iba 0°C - foto síce kvalita nič moc ale aspoň niečo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dievčatá ešte jazdia ako vidím 👍
Dievčatá ešte jazdia ako vidím 👍
Ahoj ešte áno ale už sú samostatne spolu ideme len sem tam. A vy ako?
Ešte som tam zabudol pridať Focus:
Lukáš s tým tento rok dosť radikálne sekol ☹️
...aj Evka má viac výjazdov
No neviem ako to správne napísať - "nech nevznikajú nedorozumenia"... proste myslel som to tak že dosť veľa ľudí neuznáva bicykle čo niesu od "veľkej" značky.
...aj Evka má viac výjazdov
To je asi ta puberta... Držte sa.
brzda je v oblasti kluk...
Ergonómia pák nie je terno ale dá sa. No a Cinelli je klasika hoci so zvarmi. Za mňa palec hore.
Vymenilo sa sedlo, a dala iná omotávka, pretože moje ruky bielu neskutočne špinia. Drop medzi sedlom a riadítkami išiel na skoro 12 cm, ale jazdenie s tým celkom zvládam. Dal som 15 mm stack riadenie, a je to bez podložiek nakoniec.
Poskladal som PlanetX (rámovu sadu+doplnky som objednal od PlanetX Anglicka prišlo to za 6 dni, sadu na bike24 v Nemecku dorazila za 4 dni) všetko komplet tak ako je foto ale bez kolies, košíkov ma vyšlo na 1 000 €.
Dnes skúšobná jazda aj keď von iba 0°C - foto síce kvalita nič moc ale aspoň niečo.