Wladix rovinky su prilis veterne. ako pisal chalan predomnou, je tam problem ustat bocny vietor na takych bicykloch a do kopcov tiez nie su najvhodnejsie, lebo prave nie su najlahsie a aero bicykle maju benefit ak jazdis nad nejaku rychlost.
Systemsix tam dáva predstavec s -17st sklonom, čo je cca 2cm nižšie ak by som tam mal klasiku -6st. Práve tie 2cm tam spôsobujú že som to musel vykompenzovať s podložkamito, ale v skutočnosti to nevyzerá rušivo. Po pár jazdách možno pôjde jedna 12mm podložka von.
Tak to dava zmysel, ale o cislo vacsi ram si nezvazoval? Teda ak mas sedlovku a riaditka nastavene uz finalne.
Aero podlozky sice ladia s kokpitom a mierne klamu oko, ale ak si predstavim tolko podloziek(okruhlych) na klasickom cestaku...
Inak ale pekna masina, a videl som ich aj v dobrych cenach, ale ta hmotnost by mi asi vadila.
Wladix rovinky su prilis veterne. ako pisal chalan predomnou, je tam problem ustat bocny vietor na takych bicykloch a do kopcov tiez nie su najvhodnejsie, lebo prave nie su najlahsie a aero bicykle maju benefit ak jazdis nad nejaku rychlost.
to máš veľkú pravdu, teraz vrátane speedplay pedálov 8,3kg. Je to cca 1kg viac ako som mal doteraz na supersixe, ale myslím že to zvládnem
Hmm trochu dosť Tipoval som tesne pod 8kg. Fakt veľmi pekná mašina ale trochu nechápem kam sa uberá tento trend cesťákov. Ešte nedávno bolo 7kg na cesťák už tak akurát dosť a najnovšie hi-tech mašiny majú cez 8 a je to vraj pokrok
Tak to dava zmysel, ale o cislo vacsi ram si nezvazoval? Teda ak mas sedlovku a riaditka nastavene uz finalne.
Aero podlozky sice ladia s kokpitom a mierne klamu oko, ale ak si predstavim tolko podloziek(okruhlych) na klasickom cestaku...
Inak ale pekna masina, a videl som ich aj v dobrych cenach, ale ta hmotnost by mi asi vadila.
čo sa týka geometrie, tá je nastavená finálne, povedal by som že s presnosťou 1mm oproti pôvodnému biku, viď obrázky Ale možno sa hecnem a jednu 12mm zvládnem ešte dolu. 60ku rám by už moje oči nedali.
Precitlivenost na prispevky vo fore tu ukazal niekto iny Nauc sa respektovat aj nazory ktore nepochlebuju za kazdu cenu, ale dovolia si spomenut aj nedostatky.
tu by niektory nezili keby nemali blbe pripomienky ku vsetkemu
čo sa týka geometrie, tá je nastavená finálne, povedal by som že s presnosťou 1mm oproti pôvodnému biku, viď obrázky Ale možno sa hecnem a jednu 12mm zvládnem ešte dolu. 60ku rám by už moje oči nedali.
No nahodou aj v tej 60-ke vyzera este celkom dobre a slo by to bez podloziek Ale verim ze si dlho zvazoval a takto ti to vyhovuje.
Ten tvoj Supersix by som ale bez vahania bral na ukor systemsixu, nadherny kusok.
Hmm trochu dosť Tipoval som tesne pod 8kg. Fakt veľmi pekná mašina ale trochu nechápem kam sa uberá tento trend cesťákov. Ešte nedávno bolo 7kg na cesťák už tak akurát dosť a najnovšie hi-tech mašiny majú cez 8 a je to vraj pokrok
No nahodou aj v tej 60-ke vyzera este celkom dobre a slo by to bez podloziek Ale verim ze si dlho zvazoval a takto ti to vyhovuje.
Ten tvoj Supersix by som ale bez vahania bral na ukor systemsixu, nadherny kusok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečo?
to máš veľkú pravdu, teraz vrátane speedplay pedálov 8,3kg. Je to cca 1kg viac ako som mal doteraz na supersixe, ale myslím že to zvládnem
Nevedel som ze je zakazane tu vyjadrit nazor. Asi by ti bolo po chuti keby kazdy len pochleboval.
To su trochu skreslené predstavy, že na Mallorke je iba veterno a do kopca sa jazdí iba s nízkymi ráfkami. Garantujem ti, že na Mallorke jazdia ako nízke tak aj s vysoké ráfky.
https://www.facebook.com/jardakulhavy/photos/a.509993985721800/2513295418724970/?type=3&theater https://www.facebook.com/jardakulhavy/photos/a.509993985721800/2516882355032943/?type=3&theater
Hmm trochu dosť
čo sa týka geometrie, tá je nastavená finálne, povedal by som že s presnosťou 1mm oproti pôvodnému biku, viď obrázky
Precitlivenost na prispevky vo fore tu ukazal niekto iny
Ja mám 65. Na hentakom niečom som este nesedel, ale keď som ani ja nemal na Mallorce problém s vetrom nikdy, tak to určite zle nebude.
No nahodou aj v tej 60-ke vyzera este celkom dobre a slo by to bez podloziek
Ja som bol v tom ze podlozky su sposob ako prisposobit posed a nie nedostatok na ktory treba poukazat
teraz je skôr trend trošku schudnúť
máš ho v bazári
Samozrejme, podlozky su uzasna vec, prisposobis posed aj na o tri cisla mensom rame
Videl som, ak máš aj 54ku tak beriem