Velmi dobre. Je to komfortnejsie, ako full na ceste s plastami Smart [email protected] a zamknutym tlmicom a vidlicou (na ktorom som z nutnosti siel 100km okolo Cierneho Vahu, hornu/dolnu vyrovnavacku a dolinu Ipoltice).
Ale hodnotim to ako celok, vratane "planzetovej" sedlovky Ergon/Canyon a famozneho sedla Prologo Scratch Nack.
mam to velmi podobne a uz vcera som tu chcel dat koment, ale dnes uz musim. tu sedlovku mam na cestaku aj na graveli. k tomu mam na obidvoch bicykloch pezdusove plaste. je to parada, ked si to vies nahodit a starat sa o to, tak je to velmi pohodlne. moj dnesny prispevok sem davam len pre toto: naco je toto dobre? posledne 3 prispevky https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/vase-vysnivane-bajky-t13887-15255.html
@peterg tu sedlovku mas z Canyona,alebo iny vyrobca? Ja som ju mal na cestaku Canyon a neskor na graveli, dobre to pruzi,najlepsie asi vtedy ake je vytiahnuta minimalne 5 a viac cm ta spojená časť.
Neviem ci ju mas dlho,ale obcas ju rozober,hlavne ak zmoknes a z nafrkanej necistoty sa nieco dostane medzi tie dve polovicky a okrem vydavania zvuku zacnu odierat lak..
Neviem ci ju mas dlho,ale obcas ju rozober,hlavne ak zmoknes a z nafrkanej necistoty sa nieco dostane medzi tie dve polovicky a okrem vydavania zvuku zacnu odierat lak..
Dlho, prehodil som z predchadzajuceho biku. Toto mam vyriesene uz davno, medzi planzety som nalepil priemyselnu teflonovu samolepiacu klznu foliu, takze vobec nevrzga (ale vrzgala, kym som tak nespravil...). To su take moje vychytavky ...
StanoLevice ak mozem odpovedat, tak vyska sedla/sedlovky by sa mala nastavovat podla optimalnej vysky posedu.cize nie ako tvrdi vyrobca, ale ako ti to sadne po mnohonasobnom skusani. vyrobca odporucal dat si sedlovku o 5 mm vyssie ako predtym, lebo pruzi. skoro som si rozbil drzku. vratil som to naspat a bolo to OK. postupne som ju zdvihol mozno o 2-3 mm a doteraz ju tak mam. teraz som to dohladal z mojich fotiek a mam to takto bez ofsetu na obidvoch bicykloch. https://www.mtbiker.sk/foto/328035/28091_galeria-nasich-cestakov_59d5410fa3ccdjpg.htmlhttps://www.mtbiker.sk/foto/275993/28091_galeria-nasich-cestakov_59d538ad6c002jpg.html takze vam to asi pruzi o dost lepsie, ale ja som chcel sedlovku bez offsetu, lebo mam radsej kratsi posed a technickejsie jazdenie.
Mal som aj bez ofsetu, mozem povedat ze je to uplne rozdielne pruzenie. Ak zasunies tuto sedlovku tolko,ze iba rozdelena cast bude vycnievat, bude pruzit ako bezna karbonova sedlovka,vysuvanim sa pruzenie zvysi, na graveli ju mam viac vysunutu ako na cestaku,lebo tam mam vacsi sloping a je to citelne ine a este pruzenie ovplyvni aj sklon sedla a ako je predozadne posunute ,ak jazdecsedi viac vzadu a nebodaj ma viac kg,moze to az neprijemne plavat doslovne povedane,ale kazdy ma svoje poziadavky a kazdemu nieco ine vyhovuje
Inak bol som presvedceny ze tuto vec mas nejako poriesenu a nesklamal si...
Zjavne sledujes aj ine forum ...
Tych ca. 15mm je asi to, co viem rukami a vlastnou hmotnostou zatlacit, neviem zmerat za jazdy, ci sa tolko prehyba, len kamarat za mnou stale vravi, ze to po zaplatach pekne pruzi. Aj geometria ramu bola vyberana s ohladom na pohodlie, nie natiahnuta race-ova, ale endurance, s vyssim stack. A nie je (alebo aspon v tom case nebola) velka ponuka endurance ramov, ktore by boli aj "aero" vzhladu a na kotucoch...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz to tolko neprezivaj
To bol trend vždy, len teraz sa to robí na úkor bicykla
Tak zase pri 58 budeš bez podložiek a kúpim ti -17 predstavec
Ale hodnotim to ako celok, vratane "planzetovej" sedlovky Ergon/Canyon a famozneho sedla Prologo Scratch Nack.
Dlho, prehodil som z predchadzajuceho biku. Toto mam vyriesene uz davno, medzi planzety som nalepil priemyselnu teflonovu samolepiacu klznu foliu, takze vobec nevrzga (ale vrzgala, kym som tak nespravil...). To su take moje vychytavky ...
Zjavne sledujes aj ine forum ...
Tych ca. 15mm je asi to, co viem rukami a vlastnou hmotnostou zatlacit, neviem zmerat za jazdy, ci sa tolko prehyba, len kamarat za mnou stale vravi, ze to po zaplatach pekne pruzi. Aj geometria ramu bola vyberana s ohladom na pohodlie, nie natiahnuta race-ova, ale endurance, s vyssim stack. A nie je (alebo aspon v tom case nebola) velka ponuka endurance ramov, ktore by boli aj "aero" vzhladu a na kotucoch...