Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Zdržiavajte sa doma a vetrajte, rovnako sa aj prechádzajte na čerstvom vzduchu. Vonku trávte čas v minimálnom počte a presúvajte sa tak, aby ste "rozpúšťali dav", teda prechádzajte sa pešo na menej zaľudnených miestach.
Podľa toho by sólo jazda 1-2 hod na bicykli bez zastávok v bufetoch a kontaktu s inými ľuďmi nemala byť nezodpovedným konaním...
Mam podobnu skusenost pri Drazdiaku. Nastastie som voditko zbadal na poslednu chvilu, sklonil hlavu. Odniesol si to ruksak a panicka, ktoru stiahlo na zem, umm nic prijemne. Ludia na prekvapenie nenadavali mne, ale panicke ustedrili par nepeknych slov.
Vždy som považoval vodítka za bežnú vec až sa na jednom kamoškin syn skoro obesil.
Podvečer, ešte len začínalo šero, panička pred domom, opretá s rukou s vodítkom o plot a pes na druhej strane. Chalan išiel na BMX, nikam neletel, vodítko si nevšimol, tak sa mu zarezalo našťastie iba do kože na krku. A panička naňho vybehla, že či jej chce zabiť psa...
Ale su dost hrube, tak neviem ci to das. Na jednom mieste pri tom malom drevenom mostiku je trojica 40 cm a potom jeden kus dalej smerom na juh ma 50 cm.
Blizsie je to asi skor od tej asfaltky.
isiel som tadial teraz znovu a u tej trojici hrubych kmenov staci v podstate odstranit len ten jeden vrchny, lebo iba kvoli nemu sa to tazko prelieza. Zvysne dva na zemi kludne nechaj
a po dlhsom case som siel aj severnu polku, tam je len jediny padnuty strom, kde su 4 konare po 10 cm.
Na cykloserver.cz uz nejak nefunguju odkazy na presne body, tak polohu len takto: https://mapy.hiking.sk/?x=17.09068&y=48.22419&ref=permalink
V tejto situacii je normalnemu cloveku uplne jedno ci je bufet zavrety alebo nie, Normalny clovek do bufetu medzi x ludi teraz nepojde v zaujme bezpecnosti seba aj ostatnych.
Zatiaľ platí, že bufety, reštaurácie, stánky s rýchlym občerstvením môžu mať otvorené od 6:00 do 20:00. Ale radím vám, buďte zodpovední a nechoďte tam. Nespoliehajte sa na to, že tam predsa všetci vyzerajú byť zdraví. Tak ako sa môžete nakaziť vy, môžete nakaziť aj ľudí v bufete. Inkubačná doba ochorenia býva aj 14 dní. A dnes už vieme, že nakazený človek je infekčný pre svoje okolie dávno predtým, ako sa uňho objavia prvé príznaky. Preto je ten vírus taký úspešný a tak rýchlo sa šíri.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sedo.blog.sme.sk/c/530096/takuto-komplexnu-informaciu-o-prevencii-este-nikto-nezverejnil.html?ref=sekciabox
Podľa toho by sólo jazda 1-2 hod na bicykli bez zastávok v bufetoch a kontaktu s inými ľuďmi nemala byť nezodpovedným konaním...
Podvečer, ešte len začínalo šero, panička pred domom, opretá s rukou s vodítkom o plot a pes na druhej strane. Chalan išiel na BMX, nikam neletel, vodítko si nevšimol, tak sa mu zarezalo našťastie iba do kože na krku. A panička naňho vybehla, že či jej chce zabiť psa...
a je to blizsie k asfaltke alebo k zltej TZ? skusim to cez tyzden popilit, ale s pilou na chrbte hladam najlahsiu cestu.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1563407.html#p1563407
Ale su dost hrube, tak neviem ci to das. Na jednom mieste pri tom malom drevenom mostiku je trojica 40 cm a potom jeden kus dalej smerom na juh ma 50 cm.
Blizsie je to asi skor od tej asfaltky.
a po dlhsom case som siel aj severnu polku, tam je len jediny padnuty strom, kde su 4 konare po 10 cm.
Na cykloserver.cz uz nejak nefunguju odkazy na presne body, tak polohu len takto:
https://mapy.hiking.sk/?x=17.09068&y=48.22419&ref=permalink
napr.chata Korenný vrch na Babe je zavretá do odvolania
Ale ved to je jedno ci chce jest alebo nabiť bat, medzi ľudí nie..