Zdravim vas chcel by som prejst na nejake kvalitnejšie rychloupinaky o gramy mi nejde a cena taka primerana nie nejake super a zase nie nejake cokoladove trubicky nejaka zlata stredna cesta tak by som vas poprosil o nejaku radu vhodnych rychloupinakov a popripadne aj skusenosti.
ja mam tie titanove A2Z kupoval som ich preto lebo sa robia aj v pink nevyhodou je ze sa da kupit len set p+z osobne pouzivam len zadnu pretoze v predu mam pevnu osu na obrazku to sice velmi nevydno ale su trocha velke co sa ne kazdemu musi pacit kvalitou im nemam co vytknut...
Staré od SH sú jedny z naj upinákov kúpil som kolesá RM 5 a Remerx Allcros a vždy som tam dal staré SH upináky, ja by som porozmýšľal na tvojom mieste nad tým, čo dal tmax, tie BBB upináky, ja to tiež zvažujem, máš tam vyššiu tuhosť upevneného kolesa.
Presne tak, ja som rýchoupináky z RM5 tiež vyhodil (teda predal so Shimano kolesami). Proste ten Shimano systém upínania sa mi páči a nemenil by som ho za nič A ako bonus sú aj ľahšie ako Fulcrum
dalid potom daj vediet ake su ked som zhanal sedlovu objimku tiez som pokukoval po CB no velmi ju na nete nechvalili hlavne pre pomer kvalita vykon preto ma zaujima ako je to u rychloupinakov..
Caute hosi.Prosim vas,vedel by mi niekto poradit?Dostal som od jeziska Trek XCaliber 8 2020
Su tam 5mm rychloupinaky..Bude mi to pri moiich 110kg drzat na cestne vyjazdy-obcas polna cesta?Rozmyslal som,ze mozno by som to dal vymenit za pevne osi ak by to robilo problemy,ale je to pre mna "Spanielska dedina"..Viem ze dopredu by isla nova vidla a naboj..Ale ako sa prosim vas riesi zadok?
Pripadne,nedaju sa zriesit nejake super tuhe rychloupinaky,ako kompromis? Dik ?
Podla specifikacie ramu v tvojom linku mas zadnu osu boost sirky 141mm s 5mm upinakom. Kedze nemas menitelne patky ramu, tak to na pevnu os 148x12mm neprerobis. Na starsie naboje so sirkou 135mm existovali 10mm osky ale na boost som take este nevidel. Vidlu vies poriesit vymenou naboja a vidlice alebo jej vonkajsich noh. Osobne si ale myslim, ze pre polne cesty je zbytocne riesit takto drahu upravu a mozno by som skor uvazoval o kupe pevnej vidlice. Ak chces "tuhsie" upinaky a nemas teraz shimano, tak pozri napr. https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/prislusenstvo/rychloupinaky-pevne-osky/bbb-bqr-03-wheelfixed.html ale zadny v boost dlzke.
Ja len koli tomu,ze sa vsade riesi sa vlnia kolesa pri brzdeni a suchaju kotuce...Moja spohodlneta rit uz davno nesedela na biku a som uz raz taky,ze som rad v obraze ?
Ale ako pisete,pojazdim a vsetko sa ukaze.
Dikes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne tak, ja som rýchoupináky z RM5 tiež vyhodil (teda predal so Shimano kolesami). Proste ten Shimano systém upínania sa mi páči a nemenil by som ho za nič
http://www.cykloprofi.sk/dt-rychloupinak-mtb-zadny-rws-ocel-5x135mm-docasne-nedostupny/
hladal som,ani Google nenašiel,chcem tento starší model
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/prislusenstvo/rychloupinaky-pevne-osky/bbb-bqr-03-wheelfixed.htm
Su tam 5mm rychloupinaky..Bude mi to pri moiich 110kg drzat na cestne vyjazdy-obcas polna cesta?Rozmyslal som,ze mozno by som to dal vymenit za pevne osi ak by to robilo problemy,ale je to pre mna "Spanielska dedina"..Viem ze dopredu by isla nova vidla a naboj..Ale ako sa prosim vas riesi zadok?
Pripadne,nedaju sa zriesit nejake super tuhe rychloupinaky,ako kompromis? Dik ?
BBB BQR-03 WHEELFIXED set rýchloupinákov s imbusovou maticou
15,19 €
MOC 15,99 €Ale ako pisete,pojazdim a vsetko sa ukaze.
Dikes