winter78, v podstate s tebou suhlasim. A skituristom, ktorym tom zakon nezakazuje, tym by si co odkazal, kedze su zhruba rovnako nebezpecni, ak nie aj viacej
najprv pokus o Uhrovsky hrad - ten som vzdal - cesta ciste sklo. potom som skusil vybehnut nad Ksinnu a hrebenom domov - v lese na listi bez ladu, na hlinenych usekoch zem zamrznuta a na nej natopena tenka vrstva blatka = klzacka. cele zle. zajtra si dam asi asfaltovy svih. do toho sa mi ani na turistiku nechce.
prvy krat v zivote som vyskusal blatniky - nieco to pomohlo no aj tak som prisiel domov ako prasa - aj chrbat.
Hrušov
Cestou - necestou
Trip Dist: 46,42 km
Ride Time: 2:54:39
Avg Speed: 15,94 km/h
Max Speed: 44,32 km/h
Altitude Up: 975 m
Temperature: +3st.C
No a pred navratom domov parádna inverzia.
este nieco zo vcera, lesaci sa pod ruskom zimy riadne cinia...
dnes opat ladovo, v noci mrznuca hmla, ale vyhlad na tatry bol paradny...vzdusnou ciarou 80-90km
Včera trochu bigľovania. Ťažbou preriedené lesy a zimou vyzlečené stromy odhaľujú mnoho zaujímavých zvážnic, ktoré lákajú preskúmať. Tentokrát to bolo viac dobrodružné, nakoľko som sa pustil do oblastí kde moc nechodím (odľahlé a hemží sa to tam zverou). Vrstva snehu miestami prekračovala moje únosné maximum pre bicyklovanie. Sneh a ľad tomu ale dali iskru, ktorá príjemne zvýšila hladinu adrenalínu. Už sa teším, keď sa tade prejdem za sucha. Uhrovská dolina toho ponúka na bicyklovanie veľa.
😁 a co ti skialpinisti co nas ohrozovali v kazdej zatacke na cyklotrase ked sme slapali hore? dokonca sa nam este aj skoro kazdy na drzaka pozdravil 🤭....a to nehovorim o hulvatoch na sankach, ktorym sme sa museli uhybat....ked to pojde takto dalej tak cesta na sliezsky bude potrebovat novy asfalt...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvy krat v zivote som vyskusal blatniky - nieco to pomohlo no aj tak som prisiel domov ako prasa - aj chrbat.
drzi dobre, upina sa pomocou remienka - na jednej strane ho nastavis, na druhej je packa a len zapnes. no ked som tu v zjazde pustil aj tak som mal spinavy chrbat
chcelo by to nieco taketo https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/sks-bluemels-mountain-ranger-65-mm-model-2020.html ale neverim ze by mi to pasovalo na bike.
SKS Dashblade zadný blatník, 26-29", čierna
18,89 €
MOC 20,79 €ziarska v pohode ziadny lad, okolo obeda bol spodok mokry utlaceny sneh
Cestou - necestou
Trip Dist: 46,42 km
Ride Time: 2:54:39
Avg Speed: 15,94 km/h
Max Speed: 44,32 km/h
Altitude Up: 975 m
Temperature: +3st.C
No a pred navratom domov parádna inverzia.
dnes opat ladovo, v noci mrznuca hmla, ale vyhlad na tatry bol paradny...vzdusnou ciarou 80-90km
Nic neporusili, ak isli po Cyklotrase. Tato trasa nieje v zime uzatvorena.