to este niekde zije? mali sme ich plny potok no uz vela rokov tam niesu a pozeram ze plache tiez moc niesu
Toto boli na mŕtvom resp. teplom ramene Váhu v PN...plaché? Skôr som sa ja bál že čo mi to spraví že či ma to náhodou nekusne . Vraj občas ľúbia kusnúť tieto potvory aj keď sú bylinožravé
edelweiss ja som myslel ze ondatra podla obrazku...dokonca google nasiel aj to ako si davaju pusu jak tie moje na fotke. Kamarat vravel ze ondatry su plache a masozrave a nutrie tie nie su plache a ze su bilynozrave ale ze aj lubia kusnut a preto ich treba chytat za chvost...tieto "moje" tam zrali travu
Včera večer prechádzka na Hrebienok pozrieť ľadové sochy tak len tak zopár fotiek
Celkom sranda ako sme sa stretli Kúsok ma prekvapilo že kvalita a množstvo tento rok nič moc. Ten ľadový dóm paráda ale sochy ma moc neohúrili boli aj krajšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bobor vyzerá inak
A nech sa nikto neuráža
Toto boli na mŕtvom resp. teplom ramene Váhu v PN...plaché? Skôr som sa ja bál že čo mi to spraví že či ma to náhodou nekusne
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
No ja som myslel úplne iného bobra
Len mi to vždy napadne 😁
tie tvoje nutrie su na nerozoznanie od ondatry!
Celkom sranda ako sme sa stretli