Igora Matovica ktoreho vsetci povazuju za blazna. On jediny nazyva veci pravym menom a poukazuje na problemy a kauzy priamociaro.Ako blazon.Hlavou proti muru, sam proti vsetkym, bojuje s veternymi mlynmy, z toho sa jeden musi zblaznit. Ale on blazon neni, to sme my ostatny ktory ho za blazna povazuju. Robia z neho blazna co im ale vyhovuje a on im v tom pomaha, na jeho skodu.
Prosim vysvetli mi tu realitu lebo fakt netusim co si myslel.
Na tom konkretnom videu je jedna konkretna udalost a z nej spraveny zostrih. Ucelovo - vtipne. Mna pobavil ten prestrih na tu "nenavistnu" cigansku hudbu. Na tom som sa fakt zasmial. Druha cast uz bola o nieco menej vtipna ale ja sa vzdy zasmejem na tom ked si niekto naserie do huby (co verim ze teba rozosmiat nemusi - tak ako ja som nepochopil meme ktore si dal ty)
Qua ako je mozne ze som prezradeny?! Tieto anketky mam rad rovnako ako ked mi zavolaju z Banskobystrickej investicnej burzy a ja im hovorim “ano, ano chcem investovat a prave som rozmyslal co s volnymi par stotisicami.” Prepacte, ze som vam anketu skreslil.
Prosim vysvetli mi tu realitu lebo fakt netusim co si myslel.
Na tom konkretnom videu je jedna konkretna udalost a z nej spraveny zostrih. Ucelovo - vtipne. Mna pobavil ten prestrih na tu "nenavistnu" cigansku hudbu. Na tom som sa fakt zasmial. Druha cast uz bola o nieco menej vtipna ale ja sa vzdy zasmejem na tom ked si niekto ***** do huby (co verim ze teba rozosmiat nemusi - tak ako ja som nepochopil meme ktore si dal ty)
Myslel som to tak ze tu si bohuzial musis trasu planovat tak aby si nedostal kamen do hlavy a to je ta realita. Kazda cast Slovenska ma urcite svoje problemy a asi aj humor.
Myslel som to tak ze tu si bohuzial musis trasu planovat tak aby si nedostal kamen do hlavy a to je ta realita. Kazda cast Slovenska ma urcite svoje problemy a asi aj humor.
Tak to ma mrzi. To su tam az tak Kotleby rozsirene?
Luigi a ty si myslíš že ten problém vyrieši mazurek a kotleba? nebuď naivný. Včera sa v Levoči zľakli pár protestujúcich a ušli ako malé deti
"Zrazu sa spoza kotlebovských áut objavil Milan Mazurek. Postavil sa na korbu dodávky a do mikrofónu vzrušene oznámil, že ruší míting.
„Vzhľadom na to, čo sa deje, dostali sme informáciu od príslušníkov Policajného zboru, že sú tu ľudia zaplatení, opití a pripravení urobiť zlé veci a ublížiť,“ rozprával do mikrofónu.
Pýtali sme sa niekoľkých policajtov vrátane toho, ktorý vydával príkazy, či vedia, o čom Mazurek hovoril, ale nikto o ohrození nevedel.
„Od nás to nemá, o ničom neviem. Aj som sa ich pýtal, prečo to hovoria, keď sme im takú informáciu nedali,“ reagoval veliaci policajt."
Kotleba ukazal v banskobystrickej zupe ze ako vie riesit problemy, riesil akurat tak svoje. kazdy mu povinne daval 20% platu, spackal verejne obstaravania, vybudoval posilovnu v budove bsk a na naklady zupy tlacil letaky pre svoju kampan. Snad kazdy kto ma trochu rozumu si vie predstavit ze ako by fungoval na celostatnej urovni, a nebolo by to o bezpecnom bicyklovani na vychode (co je tiez zaujimava vec lebo vychod som z velkej casti presiel a nejak som stale zivy...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Takto som odpovedal pred týždňom na telefonický prieskum - nech ich trošku pomýlim. Však som aj počul v pozadí hlas - no jasne, dôchodca...
Ja som si prave pozrel toto a teda prislo mi to o dost vtipnejsie.
https://www.facebook.com/beznenavisti/videos/1047326158934797/
Na tom konkretnom videu je jedna konkretna udalost a z nej spraveny zostrih. Ucelovo - vtipne. Mna pobavil ten prestrih na tu "nenavistnu" cigansku hudbu. Na tom som sa fakt zasmial. Druha cast uz bola o nieco menej vtipna ale ja sa vzdy zasmejem na tom ked si niekto naserie do huby (co verim ze teba rozosmiat nemusi - tak ako ja som nepochopil meme ktore si dal ty)
Na tom konkretnom videu je jedna konkretna udalost a z nej spraveny zostrih. Ucelovo - vtipne. Mna pobavil ten prestrih na tu "nenavistnu" cigansku hudbu. Na tom som sa fakt zasmial. Druha cast uz bola o nieco menej vtipna ale ja sa vzdy zasmejem na tom ked si niekto ***** do huby (co verim ze teba rozosmiat nemusi - tak ako ja som nepochopil meme ktore si dal ty)
Tak to ma mrzi. To su tam az tak Kotleby rozsirene?
"Zrazu sa spoza kotlebovských áut objavil Milan Mazurek. Postavil sa na korbu dodávky a do mikrofónu vzrušene oznámil, že ruší míting.
„Vzhľadom na to, čo sa deje, dostali sme informáciu od príslušníkov Policajného zboru, že sú tu ľudia zaplatení, opití a pripravení urobiť zlé veci a ublížiť,“ rozprával do mikrofónu.
Pýtali sme sa niekoľkých policajtov vrátane toho, ktorý vydával príkazy, či vedia, o čom Mazurek hovoril, ale nikto o ohrození nevedel.
„Od nás to nemá, o ničom neviem. Aj som sa ich pýtal, prečo to hovoria, keď sme im takú informáciu nedali,“ reagoval veliaci policajt."