"kedy si mal v hlave len 5 % jeho odborných znalostí, nemusel by si tu "imitovať" majstra svetLa"
(bol som na jeho prednáške a mám aj jeho knihu:Daňové o odvodové typy, nepredpokladám, že niekedy budeš schopný viesť prednášky jeho formátu a o knihe sa ani nevyjadrujem)
vyjadroval som sa LEN k jeho odborným kvalitám
tvoje pseudo-osobno-politické "táraninky" nie sú ani relevantné a ani zaujímavé
kvoli Galkovi a rozhodnutiu Sulika postavit sa na stranu Galka...a vieme ako to dopadlo...
PS: a poliačik sa tam kedy vracia?
kedy si mal v hlave len 5 % jeho odborných znalostí, nemusel by si tu "imitovať" majstra svetLa
https://www.aktuality.sk/clanok/770905/jozef-mihal-sa-vracia-k-sulikovi-do-sas/
Legálny e-bike je predsa obyčajný bike? Či?
Vo vacsej fabrike v BJ vyradili kopu poskodeneho a nepotrebneho nabytku. Prvy plan bol odviezt ho do zberneho dvora alebo na skladku - to by samozrejme nebolo zadarmo. Potom prisiel okoliaznaly clovek s napadom, odviezt to do
osady ako dar chudobnym. Co nepouziju, to spalia. Tak aj urobili. Z avie si to obyvatelia osady brali sami a za 5 minut bolo vylozene. Pekne podakovali soferovi avie a jeho zavoznikovi a pri rozlucke padla otazka: "A koho ze to teda mame volit?" Zjavne uz boli vyciviceni a vedeli, co sa od nich za dary ocakava. (V tom case neboli v dohlade ziadne volby) .
samozrejme výmaz len bezmotorových dopravných prostriedkov
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53