-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
(netusim ako drzia lyziny v skrupine)
V podstate to ber tak, ze na tomto fore tento inzerat posobi podobne ako ked na bazos do sekcie oblecenie zavesis inzerat, ze predas stare pouzite roztrhane trenirky, vsak si to niekto sikovny so sijacim storjom poplata. Btw, to neopravis klasickym zvarom aby sedlo bolo pouzitelne.
najprv pýtaš za zodratú starú chobotinu 25 E, a následne ideš darovať totálny šrot.
Čo máš proti Slovákom? Tvrdíš to na základe čoho. Tiež som príslušník národa a tvoje zlomené sedlo mi je niekde úplne u.... Tak sa ukajaj na konkrétnych.
Ja a v anonymite
A preco by som sa nemal zaujimat o dianie na fore ? Raz cloveku vycitaju, ze sa ma starat len o seba a potom zas, ze sa ma zaujimat aj o dianie inde/nielen o seba/. Holt, vsetkym nevyhovies
vies keby si bol fer clovek tak vidim daco nemam zaujem neriesim ale ty potrebujes vsetko riesit komentovat mastit si sebavedomie lebo asi si zabudnuty v dobe
Takze daj to sedadlo do bazaru za 14,88€, pusti si Kulturblog a tes sa, ako si nam to zase vsetkym natrel.
Treba vyuzit pravo nereagovat,je to fajn vec
Danajsky dar, hmm, uz niekolko rokov si davam sam sebe pod stromcek dobru whisky, taku co uz ma vek na sex, alebo by ma za to aspon nemohli postihovat...tento rok som presekol a dal som si nasu hruskovicu, kvalitny fabricky destilat 42ku. Viem, riadne o.t ale bolo to tu treba preseknut...Chovajte sa jak rodina...
BTW: lto a par dalsich ludi co sa nenechali otravit permanentnymi osobnymi utokmi su jedinym dovodom, preco este toto forum funguje. ZMYSLOM FORA JE VYMENA NAZOROV!
A ak sa ti nepáči ako reagujú slováci na slovenskom fóre skús to ponúknuť na nejakom zahraničnom, som fakt zvedavý na reakcie