Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
savings SRAM SX Eagle Boost Power Spline kľuky, 1x12, 32T
od 59,99 €
savings
MOC 88,99 €
Výpredaj -15% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
138 €
-15%
MOC 178 €
Výpredaj -19% Truvativ Stylo 6K Eagle DUB pravá kľuka, 175 mm, 1x12, 34T, Cannondale Ai
82,99 €
-19%
MOC 127 €
-20% SRAM X01 Eagle DUB Superboost+ Carbon kľuky, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
od 404 €
-20%
MOC 539 €
-6% SRAM X01 Eagle DUB Boost Carbon kľuky, 175 mm, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
479 €
-6%
MOC 639 €
Akcia -13% SRAM XX1 Eagle DUB kľuky s prevodníkom, 170 mm, 1x12, 34T, pre Cannondale Ai
484 €
-13%
MOC 659 €
-7% SRAM sada tlmiacich vložiek medzi pastorok kazety XG-1290 RED 10-26
25,99 €
-7%
MOC 33,99 €
savings Shimano náhradný pastorok pre 12-kolo kazetu CS-M9100, 14T
4,90 €
savings
MOC 8,39 €
savings SRAM PG-1210/1230 náhradné pastorky kazety, 11T/13T/15T
16,79 €
savings
MOC 35,99 €
Skusil som este raz po vynitovani clankou tu rychlospojku, no bez sance s maximalnou silou, predtym ako som pisal na starsej retazi som na nu vyvinul este ovela vacsiu silu a nic ani ju nepohlo.. nerozumiem, skusim kupit este jednu, do shopu si zoberiem aj tuto a vyskusame na predajni ak bude mozne, zbytocne kupovat dalsiu ked tiez cena za 2 pary je 8.5€ tu na mtbikeri sila nevedia co pytat... na hydraulicku sedlovku bowden 20€ to sa ani nahradne diely na auta nechytaju, snad mam uz doinvestovane na dlhu dobu
Mne tiež nešlo rýchlospojku na novej slx reťazi zacvaknúť ani skákaním po pedále, ale keď som zobral kliešte na reťaz a hrubú silu tak to cvaklo.
Jedine canyon https://www.canyon.com/cs-sk/gear/components/spare-and-wear-parts/ pripadne bazar. Hlavne musis napisat konkretny typ.
Skusil som este raz po vynitovani clankou tu rychlospojku, no bez sance s maximalnou silou, predtym ako som pisal na starsej retazi som na nu vyvinul este ovela vacsiu silu a nic ani ju nepohlo.. nerozumiem, skusim kupit este jednu, do shopu si zoberiem aj tuto a vyskusame na predajni ak bude mozne, zbytocne kupovat dalsiu ked tiez cena za 2 pary je 8.5€ tu na mtbikeri sila nevedia co pytat... na hydraulicku sedlovku bowden 20€ to sa ani nahradne diely na auta nechytaju, snad mam uz doinvestovane na dlhu dobu
neviem ako to robite, ale spravne sa ma spojka nahodit na retaz a pretocit ju nad zadnu stavbu, potom zabrzdit zadne koleso a zatlacit do kluky (do zaberu)
Skusal som to aj kliestami a to uz vobec neslo nechcel som ich doebkat pri jednom ukone.. nerozumiem tomu ale tak ako som napisal skusim este v servise co stym spravi servisak pocitam ze to isteco ja (nic), nasledne skusim u neho zakupit new kus a opät vyskusat..
Mal som niekolko rychlospojok 10s 11s a ano novsie isli tazsie ale nic extremne aby sa cvakla.. tak uvidim potom napisem
11spd rýchlospojka by mala byť o nejakú tú desatinku mm širšia ako 12spd. Či to bude problém nemám vyskúšané.
Vies presne ktory typ XTR spojky si mala? Som zistil, ze pod oznacenim SM-CN910-12 existuju dva typy. Ja mam tento prvy a funguje aj s garbaruk prevodnikom. Kupoval som teraz novu retaz Shimano a k nej bol tiez tento prvy typ.
Inac to je tiez zaujmave, ja som kvoli tomuto dal prvu retaz na 12sp shimano s garbaruk prevodnikom gx, a teraz mam xtr s ich spojkou a nebadam ziadny problem. Navyse ani nepada z najvacsieho pastorka pri toceni vzad na rozdiel od gx.