Caute,
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
takze 29" vidla bude mat axle-to-crown dlzku o 1.5 vacsiu, ale pri mensom kolese potom pomyselna vzdialenost "axle-to-ground" klesne o (29"-27.5")/2, co su takmer 2cm; tak jest?
priemer 27.5"+ a 29" by mal byt prakticky totozny (~740mm, za predpokladu, ze plusko su 3.0"+ plaste a 29 ma nejakych beznych ~2.3")
Potom nerozumiem prečo sú vidlice 27,5+/29 a samostatne označené 29". Ak je to jedno tak to nemá význam. Kamoš má vidlu RST aerial 130mm 27,5" a chce kúpiť Suntour Raidon34 29/27,5+". Samozrejme vymení náboj za boost. Bude na biku cítiť nejaké výrazné zmeny po výmene? Jedná sa o bike Ghost Kato FS 2.7. 27,5. Tými zmenami som myslel zhoršenie jazdných vlastností.
Klasicke 29er nemusia byt tak siroke, aby do nich vosiel siroky 27.5+ plast. A tusim to zacalo tak, ze spekulovali , ze ked uz velmi tucny 27.5" plast je skoro tak vysoky ako 29er, tak budu robit obojake.
ltolto - > myslis ze by toto mohlo byt ? https://ferfarby.sk/produkt/presto-mazaci-sprej-400ml/
je to nejaky teflonovy biely tuk. Jedna sa mi o to, ze OBI mam vedla roboty a ten sram butter budem musiet objednavat. Ale ak by to malo v zime drhnut tak to urcite nie.
ltolto - > myslis ze by toto mohlo byt ? https://ferfarby.sk/produkt/presto-mazaci-sprej-400ml/
je to nejaky teflonovy biely tuk. Jedna sa mi o to, ze OBI mam vedla roboty a ten sram butter budem musiet objednavat. Ale ak by to malo v zime drhnut tak to urcite nie.
objednaj čo treba , nieje to na jedno pužitie.. hentake vazelinové náhrady su napikaču.. akurat si to dovrzaš a budeš potom plakať kôli svojej lenivosti
roleta: v spreji urcite nie. A ked sa to vola biely mazaci tuk, to bude nejaky hnusny sajrajt .. Inak ta vazelina, co mam /pouzivam na loziska a vseobecne, za dlhe roky nezmenila konzistenciu/ je Nigrin s loziskom na obale. Ale nie je tak riedka a jemna ako ta, co je priamo na vidlice. Myslim, ze taku, aku potrebujes v OBI ani Hornbachu nenajdes, ked tak motorkovy obchod. Nespekuluj, objednaj a vybavene
Chcel by som sa ospravedlnit slovkolexu oni mi na mail odpovedali hned, akurat gmail to nejako zblbol a nic mi neprislo. V poslednej dobe gmail zblbol viac krat. No ale slovkolex, dokonca mi zavolal servisak, kedze som chcel riesit reklamaciu ale akosi som zabudol dodat doklad o kupe. Cele im to trvalo enem tyzden co je velmi pekne. Palec hore A dudovi dakujem za radu stym formularom, predtym som to pozeral len na mobile a tam nic take nezobrazovalo
Zdravím,
Potreboval by som radu od skusenejsich. Kupil som si pouzivany bike asi pred mesiacom a vidlica Fox 34 performance Elite ma odrete vnutorne nohy. Vedel som o tom a pôvodny majitel hovoril ze pri jazdeni nebol ziaden problem s tym. Servis bol vraj urobeny v suspension clinik v auguste. Vidla netečie a ma dobry chod avsak mne sa nepaci a mam pocit ze tie nohy stracaju farbu ako keby sa viac ošuchavali. Čo to môze sposobovat?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sram.com/contentassets/eab2caf78dc74af0978d3f9e205254e0/gen.0000000005624_2019_fs_oil_air_coil_token_specification_english_rev_a_0.pdf
priemer 27.5"+ a 29" by mal byt prakticky totozny (~740mm, za predpokladu, ze plusko su 3.0"+ plaste a 29 ma nejakych beznych ~2.3")
objednaj čo treba , nieje to na jedno pužitie.. hentake vazelinové náhrady su napikaču.. akurat si to dovrzaš a budeš potom plakať kôli svojej lenivosti
Prosim Vas potrebujem poradit nejaky servis na vidlicu Marzocchi?
Okolie Nove Zamky.
Dakujem.
https://nsmb.com/articles/bikeyoke-divine-dropper-post/
Potreboval by som radu od skusenejsich. Kupil som si pouzivany bike asi pred mesiacom a vidlica Fox 34 performance Elite ma odrete vnutorne nohy. Vedel som o tom a pôvodny majitel hovoril ze pri jazdeni nebol ziaden problem s tym. Servis bol vraj urobeny v suspension clinik v auguste. Vidla netečie a ma dobry chod avsak mne sa nepaci a mam pocit ze tie nohy stracaju farbu ako keby sa viac ošuchavali. Čo to môze sposobovat?