V prvom rade je to rozdiel štyroch špíc...
Potom možno aj v cene - zober si, čo stojí kvalitný drát, napr. DT a vynásob si to štyrmi...
Možno aj vo váhe - menej špíc, menej niplov, na druhej strane však o 4 diery menej v ráfiku a aj na nábe...
Tuhosť je až na poslednom mieste - tá viacej záleží od materiálu ráfika, od tuhosti výpletu a aj od spôsobu výpletu (počtu krížení drátov).
...o pevnosti by som nehovoril....
...trialove rafiky maju takmer vsetky 32 dier a cele to musi byt extra pevne...zase ale pri triale treba dost setrit na vahe
Trochu OT:
Toto forum ma kontrolu gramatiky, podobne ako MS Word, takze ked nieco napisete zle, tak vam to podciarkne cervenou. A potom to treba opravovat dovtedy, kym to uz podciarknute nebude.
na horskom som skôr náhodou prešiel na 32 otv. ráfky z 36, keď som ich prebrzdil. na cesťáku mám stále 36 otvorové ráfky. žiaden rozdiel som si v nich nevšimol. len som mal o trošku menej roboty s vyplietaním a centrovaním
zdravim ... ja sa zase spItam ci je rozdiel medzi dvojitym a drojitym vypletom nejaky zasadny v pevnosti alebo je to len na paradu. A ci je mozne tapliest vsetky rafky na trojito resp vsetky naboje alebo su na to nejake specialne. (inac 32 dierovy raf mi na trojito asi nezapletu co ??? )
podľa mňa je to zbytočné robiť také výplety. veď sa stačí poobzerať, koľko ľudí (bežných) a cyklistov taký výplet používa. pevnosť sa už podľa mňa nezvýši. špice už pri klasickom výplete "idú" v ideálnom uhle na optimálny ťah. myslím, že sa tomu nadáva tangenciála - neviem. nezaujímam sa už o to veeeeľmi dávno.
Zanelli aky je dvojity a trojity? Mas na mysli 3 alebo 4 krat krizeny resp. sestkovy a osmickovy? Ak mas moc dlhe spice a nemozes zohnat spravne, da sa urobit ten 4 krat krizeny, rozdiel na s*****ach je asi 10mm. Ale funkcne v tom nevidim ziadny vyznam. Len sa viac narobis, lebo na naboji si s*****u vzdy zakryjes vedlajsiu dieru a ked chces neskor prasknutu s***** vymenit, musis povolovat aj vedlajsiu aby si sa k tomu dostal. Blbost. Treba robit klasiku, teda sestkovy (3x krizeny) a myslim ze je minimalny rozdiel v pevnosti 32/36.
By som ešte doplnil, že drobná výhoda pri 32dierovej konfigurácii je tá, že medzi niplami je kúsok viac miesta, a keď máš väčšie ruky, ľahšie sa ti nasadzuje hadička na ventil, prípadne sa ľahšie manipuluje s centrovacím kľúčom (čo nemusí byť až tak na zahodenie). Nezabudnime na fakt, že toto je výhoda, ktorá nie je pri 36 dierach, ktoré podľa mňa nie sú v ničom lepšie ani horšie ako 32 dier. V skratke - 32dier+1výhoda, alebo 36dier+žiadna výhoda, čo je viac?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ked sa pytas tak je tam tvrde Y
Potom možno aj v cene - zober si, čo stojí kvalitný drát, napr. DT a vynásob si to štyrmi...
Možno aj vo váhe - menej špíc, menej niplov, na druhej strane však o 4 diery menej v ráfiku a aj na nábe...
Tuhosť je až na poslednom mieste - tá viacej záleží od materiálu ráfika, od tuhosti výpletu a aj od spôsobu výpletu (počtu krížení drátov).
...trialove rafiky maju takmer vsetky 32 dier a cele to musi byt extra pevne...zase ale pri triale treba dost setrit na vahe
Toto forum ma kontrolu gramatiky, podobne ako MS Word, takze ked nieco napisete zle, tak vam to podciarkne cervenou. A potom to treba opravovat dovtedy, kym to uz podciarknute nebude.