no v mojom prípade je to preto, že sa mi nechce kupovať nový orech za 70 € + pošta a navyše chcem čiernu kazetu a nie čierno-strieborný paškvil...reťaz aj prevodník na moje gravelovanie úplne stačí
Polo niekedy je to aj o nedostupnosti micro spline orechov. Napr. ja som tiež zvažoval GX eagle kazetu na náboj novatec, nakoľko na môj typ MS orech ani nie je v pláne a zvyšok produkcie by mala DEMA naskladniť v apríli... DT Swiss 350 v rozmere 12x142 32D CL priamo s MS orechom tiež nedostupný. Hope Pro 4 detto. Kupovať náboj s XD alebo HG orechom a k tomu ešte MS orech samostatne a následne prepletať je cenovo inde. X01 kazeta s cenou nad 3 kilá je tiež škrt cez rozpočet.
Sunrace váži nezmysel a matroš je mäkký. Garbaruk cenovo ako X01. ZTTO moc dôvery nevzbudzuje.
Ostavá tak buď GX eagle s rizikom, že budeš šrobovákom narovnávať zuby, alebo prepliesť na kónusový Shimano náboj, na ktoré zatiaľ referencie nie sú.
Jazdim 2.5 mesiaca non-series XTR naboje, cca 550 km. To ticho je na nezaplatenie. Vraj scylence zrusili, ale aj tak je to maximalne tiche, trochu to bzuci/rapka pri malych rychlostiach (rychlost chodze), ale inak je to uplne tiche.
ok beriem, ale ked uz nechcete menit orech tak je moznost mat XD kazetu a ostatok dat Shimano. Nemyslim to nejak v zlom. Pred dvomi rokmi by som nepovedal ani pol slova, ale dnes sa proste cudujem ked ma niekto moznost volby, ze da prednost pohonu od SRAMu.
ale však ja eagle mám, nemám s ním žiadny problém...obyč. GX radenie, nič mu nechýba...šalter mám X01, bez problémov...prevodník som menil naposledy 09/18...reťaz mením tak 2 za sezónu...kazeta vydržala 9000 km...možno by vydržala aj viac, ale tak keď už mením reťaz aj prevodník tak prečo si nedopriať novú... aj kľuky mám pôvodné GX 175ky....s GXP stredom, čo je asi najhorší na svete...ale minule som ho rozobral po zime a ani náznak špinky...neviem no...akosi to funguje a je mi to jedno
a po pive idem na wapku...reťaz potom utriem handrou, ešte keď je mokrá na ňu nadrbem zelený finishline, rozotriem rukou, nechám tak a vybavené...jediné čo ma v snehu trápi, že občas pri mäkkom snehu sa na kladky šaltra nabaľuje sneh a zmrzne...ale to by ani pri dokonalom Shimane nebolo inak
lajdácky prístup, viem...na servisné video na hlavný web sa takto nedostanem
Aj na Mavic je, ale oni medzitym presedlali z klasickej rohatky na DTSwiss ratchet (ID360) .. nevie niekto, ako to je teraz s American Classic ? Ci este ziju (viem, ze to predali) a ci toto je v plane ? A Spank ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sunrace váži nezmysel a matroš je mäkký. Garbaruk cenovo ako X01. ZTTO moc dôvery nevzbudzuje.
Ostavá tak buď GX eagle s rizikom, že budeš šrobovákom narovnávať zuby, alebo prepliesť na kónusový Shimano náboj, na ktoré zatiaľ referencie nie sú.
EDIT: Osobne cakam na e13 MS orech (nikde nie je dostupny a naboj sa mi menit nechce) a aj na CAPRU pojde 12s SLX/XT.
Ale vsimol si si preco katkovi vsetko funguje .. lebo po vyjazde dava pivo
a otazka je, ci vobec bude .. neviem ale ci cinanci nerobia uz
lajdácky prístup, viem...na servisné video na hlavný web sa takto nedostanem