Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
je toho vela,niektoré sú riadne hrubé,na to treba motorovú pílu-od toho vetra je už dosť dlho,ja som nevidel ani jeden odstránený strom,ak im píšem na mail,nikto sa neobťažuje odpísať,vyvolávať tam už nebudem,vedia len poradiť,aby som napísal na mail ...
Ja s isiel 8. 2. z Druheho kamenolomu na Kacin a odtial po zltej okolo Hrubeho Drienovca dole na Zeleznu a bolo viac popadanych stromov. Minulu sobotu 15. 2. ta ista trasa a uz boli pekne odpratane.
dnes som vybehol na Somar, vyborne pocasie a tiez super stav ciest v lese. pod Somarom uz niekto zacal s odstranovanim mensich padnutych stromov - dakujem.
todamVcera sme s o nieco mensim surodencom tej pilky sprejazdnili trail z PK Baby do PK. Jeden strom mal len cca 15 cm na hrubku, zvysne dva okolo 30 cm. Pilka isla ako noz do masla, jednoducho parada.
Pani nechem nikomu kazit naladu, ale vsetky tie super runce pilky funguju len za idealnych reznych podmienok, ako su vo videu. Ak treba narezat zo spodu, alebo robit rez pod uhlom, je koniec. A strom zriedka padne tak, ze lezi ako na koze Tie akumulatorove pily su idealne riesenie, len troska drahe.
Pani nechem nikomu kazit naladu, ale vsetky tie super runce pilky funguju len za idealnych reznych podmienok, ako su vo videu. Ak treba narezat zo spodu, alebo robit rez pod uhlom, je koniec. A strom zriedka padne tak, ze lezi ako na koze
Neviem kolko stromov si popilil ale s tou rucnou sa da dost popilit naozaj.. akurat treba trocha premyslat kde ako a nepostavit sa k tomu ze to budem pilit tu kolmo v strede chodnika a nikde inde
Kenai, boli sme traja (sam by si to ziadnom pilou nerozrezal), takze dvaja dvihali pomocou paky kmen z kazdej strany (vytvorili sme si kozu) a jeden pilil.
Vcera som bol na pezinskej babe a bolo to celkom v pohode, co sa tyka stromov. Siel som z limbachu singlom a potom po modrej nahor. Cervenou naspat domov a tam su padnute stromy len pod somarom, tak ako posledne 2-3 tyzdne.
Na vydrickom traily su tie hrube stromy uz odstranene.
Jeden padnuty strom na (c) nad Zeleznou (dalsie 2 co boli odpratali), jeden vo vyjazde na Kamzik, dalsi lezi na (c) so serpentinou z Kamziku na Snezienku, na tom dalsom chodniku bol uz dlhsie, neviem ci je prec /vsetko sa da preniest/obist/ a v dialke nad Zeleznou som pocul asi padnut strom. Alebo neviem co to bolo. Malu pilku som sice mal, ale na tie treba tu z toho videa .. a ten na bluetraile asi stale lezi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ja, ale bez motorovky sa toho veľa nespravi
uvazujem nad kupou akumulatorovej pili makita DUC254Z https://www.makita.sk/produkty/268_akumulatorove-naradie-zahrada/pily/pily-18v/2753_duc254z-akumulatorova-retazova-pila lebo uz mam kosacku a k nej dva akumulatori. viem ze motorovej velkej sa nevyrovna, ale dala by sa v ruksaku zobrat do lesa a asi by to bolo lepsie ako sekerka. a samozrejme doma ju vyuzijem na opilovanie stromov, teraz to robim rucnou pilkou.
chalani tak budúci víkend...?
Neviem kolko stromov si popilil ale s tou rucnou sa da dost popilit naozaj.. akurat treba trocha premyslat kde ako a nepostavit sa k tomu ze to budem pilit tu kolmo v strede chodnika a nikde inde
Na vydrickom traily su tie hrube stromy uz odstranene.
ja mozem v sobotu poobede, ale predpoved na 10 dni nie je priazniva