Nový grejdík je zložený, nastavený, vylepšený (kolesá Hunt, barany MTZoom, Di2 prekáblovaná ako sa patrí na 2020) a jazdí parádne
Fajnovo vyzera. Dost ten Grade 2020 pomenili. Hunty si bral ake? Tiez som silno uvazoval, uz som mal tie 4 Season gravel v kosiku, ale nakoniec som zobral DT Swiss, foto o par prispevkov vyssie.
Presne tie, mal som ich už na starom, len som ich prehodil. Sú to fajn kolesá. Btw. ešte jeden tip k tomu rýchloupináku - keď dáš koleso znova dole a späť, zapni upinák do rovnakej polohy ako predtým.
Kupil som Kellys Soot 30 a po dvoch mesiacoch sa mi zodrala trubka pod baranmi od bowdenu. Frajerka ma lak na nechty s podobnym odtienom, takze tot nejak opravim. Otazkou zostava, ze kde najdem v Bratislave "Helicopter tape", aby sa mi to viacej nezodralo.
je taka ptakovina na bowden , jaich mam doma v dielni zopar ochrana na bowden aby toto neurobil ...
Čaute, kamoš zháňa nejaký gravel tak do 1500 €. Pozerali sme tie bežné Kellys, CTM, Trek, samozrejme aj pár ďalší tak zbežne. No viete o nejakej super ponuke čo fakt stojí za to? Mne sa celkom páčia aj tie 3 značky čo som spomínal na GRXku. No či sa dá nájsť aj nejaká lepšia ponuka, ak to niekto sledujete a riešite niečo podobné Ešte dodám, že má takmer 2 metre, takže asi tak 62 veľkosť prípadne XL-XXL
Hej, tento som tiež pozeral, ten sa mi tiež celkom páči, Trek má myslím že najväčšie 61, ale tak to by sa dalo. No a ja som nekúpil, som si to zas rozmyslel ako je u mňa zvykom . Teda po pár názoroch od kamošov čo jazdia viac ako ja som to nakoniec nechal tak. Teda viem si predstaviť že by som taký bike využil, lenže ako to už chodí, finančná dilema...No a povedal som si, že radšej pôjdem do nového fullu, teda po nejakých testovačkách, aby som mal väčší prehľad a aj si ich reálne vyskúšal. Ale to má ešte čas tútp sezónu si ešte vystačím s Jeffsym . A na to gravel jazdenie som si prispôsobil starý HT. Teda minimálne investície. Je mi jasné, že to nebude celkom ako gravel, či už rýchlosťou, vzhľadom, ale tak svoj účel to splní a o to bude pottom väčší rozpočet na full, kde by som nechcel robiť moc veľké kompromisy.
misko_hrasko dik, kamoš je prakticky rovnako vysoký ešte sme pozerali Trek, ten robí max veľkosť 61 takže to by malo byť v pohode. Dosť značiek ako aj tie čo sa páčia mne CTM, Kellys a pár ďalším majú max 58. Teda na takú výšku je to už dosť malé
Tak volodaj ale keď si nižší, tak máš vždy väčší výber ako keď si moc vysoký Takže keď aj nemajú ten čo chceš, tak teraz robí gravely snáď každá značka, takže výber je fakt veľký Čakať s bikom na začiatok leta by sa mi nechcelo.
Jasne, nečakal by som asi ani ja. Len som ostal prekvapený, že už sú rozobraté. Páčil sa mi a výbava bola tiež taká akú som chcel. Ale sú aj ďalšie značky 👍🏻
Pripadne, treba skusit aj ine obchody(mozno nejake lokalne), ci ich nemaju skladom... lebo podla internetu vyzera, ze by to malo byt k dispozicii.. pripadne skusit minulorocny model (ktory vyzera rovnako) a budes mat aj so zlavou:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tuto vychytavku som zabudol. Diky!
Fajnovo vyzera. Dost ten Grade 2020 pomenili. Hunty si bral ake? Tiez som silno uvazoval, uz som mal tie 4 Season gravel v kosiku, ale nakoniec som zobral DT Swiss, foto o par prispevkov vyssie.
Podľa fotky som si myslel, že si bol jazdiť, a ty si prekvapil... Behaním...
Ja som nasiel jedinu recenziu aj to v polstine (translator to nejako prelozi ale nieje to ono) a nevyzera byt nim nadseny. V terene fajn ale na ceste az moc pomaly.
https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/testy_rowerow/18189/test_szutrowy_kross_esker_6_0_2020
je taka ptakovina na bowden , jaich mam doma v dielni zopar ochrana na bowden aby toto neurobil ...
https://www.cannondalebikes.sk/bicykle/2020-cestne/gravel/topstone/topstone-tiagra
btw ty si uz nieco kupil?